totem oldu bu yelek sana maşallah takvimi de hemen eklemişsin Allah gönlüne göre versin
yaka kis!indan ileri gidemedim aslinda oyle beceriksiz biri degil ama bende anlamadim
4. Sira diyor ya orda parantez icini tekrar t diyor ben orayi gecemiyorum orayi dogru yazmissin dimi
hic bilmiyorum hic ilerleyemiyorum yapmicam galiba
cok sagol canim tekrar baskiyorum bakalim ya aslinda yengem kafami bulandirdi bu yanlis dedi kendi yaptigini yaptirfpdi bana o eve gidincede tikandim anlatima bakincada isin icinden cikamadimAmin kuzum inşallah
1 düz 1 ters 1 dola 2 ilmek kes 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters diye devam ediyorsun canım sıra sonuna kadar. Anlatımda hata yok. Yaparsın sabret biraz
cok sagol canim tekrar baskiyorum bakalim ya aslinda yengem kafami bulandirdi bu yanlis dedi kendi yaptigini yaptirfpdi bana o eve gidincede tikandim anlatima bakincada isin icinden cikamadim
yaptım canım bastan basladım gece saat 3e kadar onu yaptım olduYanlış yok canım... Nereye yanlış dedi ki.. Kızlar hep ördü hiç yanlış yok...
cok güzel olmuş eline saglık
Cok gicik oldugunu soylemismiydim
Canımmm çok teşekkür ederimheyecandorukta 'nın marifetli ellerinden :) fotoğrafı ekleyememiş ben ekliyorum onun adına.
Eki Görüntüle 1800708
sağ ol canım seninde eline sağlık bende beyaz başladım bitti bugün
heyecandorukta 'nın marifetli ellerinden :) fotoğrafı ekleyememiş ben ekliyorum onun adına.
Eki Görüntüle 1800708
sağ ol canım seninde eline sağlık bende beyaz başladım bitti bugün
Eki Görüntüle 1800956
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?