- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
Bayanlar ben artık boşanmaya karar verdim. Sadece cinsellik sorunu değil bilerek yaptığı durumlar da var. Canım diyemiyor. El tut diyorum onu yapmıyor. Yatakta sarıl diyorum ısrar da ediyorum yapmıyor. Ben bağırmışım soğumuş çocuk gibi. Ben yılbaşında kayınvalideme gittim el öpmeye. Bana hakaret etti. Ben de evime gelince beni savunmadı diye eşime patladım. Ablasına yazmış ki Annem hakkında kardeşlerim hakkında kötü konuştu sinirle de olsa söylememesi gerekir 1-2 ay geçsin duruma göre boşanacağım.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.
Ben onu iyileştirmeye çalışıyorum bir de bu rezillikleri görüyorum. Ben bir Allah dostuna danıştım çok zor ulaştım sordum. "Eşin hasta değil ki tedavi olsun ruhen sıkıntıları var, nereden buldun insan sessiz diye biriyle evlenir mi dedi çok geçmeden bırak" dedi. Ben telefonda sıkıntımı bile söylemedim direk bunları söylemedi bana.