- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yiyip içiyorsun çok merak ettim bana haftada 1 yeterli oluyor ama eşim daha sık istiyor :)Borçlarım da var tutsam çok iyi olacak
Gunde mutlaka 1 çikolata yiyorum. Meyve suyu içmeyi çok seviyorum. Yemeğimi güzel yiyorum. Yemek hiç seçmiyorum her yemekten yerim. Üşenirsem makarna yaparım. Ama genelde yemek yapıyorum. Tavuk yemeyi seviyorum. Çorba içmeyi çok seviyorum. Hmm düşünüyorum, yoğurt çok seviyorum. Baharat pek sevmiyorum.ne yiyip içiyorsun çok merak ettim bana haftada 1 yeterli oluyor ama eşim daha sık istiyor :)
İğde çiçeği ve incir kürü var ama onun da zamanı değil.aman sen yapıyım deme sakınEmzirmek sıkıntılı ya. Sor istersen içinde kalmasın. Ama bir çok ilaç sute geçiyor. Zor yani. Doğal beslenerek yenmeye çalış kuzu
genel olarak aynı besleniyormuşuz ben meyve suyu içmiyorum ama ilave olarak baharat seviyorum.Gunde mutlaka 1 çikolata yiyorum. Meyve suyu içmeyi çok seviyorum. Yemeğimi güzel yiyorum. Yemek hiç seçmiyorum her yemekten yerim. Üşenirsem makarna yaparım. Ama genelde yemek yapıyorum. Tavuk yemeyi seviyorum. Çorba içmeyi çok seviyorum. Hmm düşünüyorum, yoğurt çok seviyorum. Baharat pek sevmiyorum.
Beslenmem bu şekilde yani. Gun de 3 veya 4 öğün yiyorum. Sabahları pek canım istemiyor. Ama öğlen ve akşam güzel yiyorum tabağı iyice dolduruyorum.
Aklıma gelenler bunlar![]()
Yeni oyunlar dene sıkıldıkça, hatta bazen eşim atarlaniyor oyun buldun beni unuttun diye. Nispet lazım bunlara nispet![]()
Isı sıkıntılı mi ki cnmGece 01.30 haftasonu ve eşim sabahtan beri tv izliyor birazdan da gidip uyuyacağız. Sırt dönüp uyuyacak![]()
İşi ile ne ilgisi var haftasonu bile hep tv de yaklaşmıyor hiçIsı sıkıntılı mi ki cnm
Ay bende tek benimki yeni gelin zannediyordumBen çabalıyorum görseniz o aynı yeni gelin gibi kırışıyor kendini geri çekiyor öpme yok sevme yok dedim kaç kere küsdüm böyle yapma diye yok oldu bitti toplasanız 2 dk her şey
Bende aynı hiç erkek gibi değil 6 yıllık evliyim bir ay küs kaldım bir defa bile gelmedi ayrı yattık hiç umrumda değilimHosgeldin canim. Benimki de hic ozur dilemez ben hep gönlünü alırım alttan alırım. Alıştım artık.
Yok cnm yanils anlama belki de çok yoruluyordur diyeİşi ile ne ilgisi var haftasonu bile hep tv de yaklaşmıyor hiç
Ben öyle düşünmüyorumBende aynı hiç erkek gibi değil 6 yıllık evliyim bir ay küs kaldım bir defa bile gelmedi ayrı yattık hiç umrumda değilim
Yok canım.bizim ki ler gibi var bir kaç tane çıkıyorAy bende tek benimki yeni gelin zannediyordum![]()
Benn şok... Allah yardimciniz olsun. Cinsellik harici de opmek dokunulmak ister insanYok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
Benim eşimle aynı anormallik var canım ne yapacağızBenn şok... Allah yardimciniz olsun. Cinsellik harici de opmek dokunulmak ister insan
Bilemedim ki canim senin yazdiklarini da okudum . Hani bazen opusunce de tahrik oluyorlar ilerisi olmayacak bi zamansa opusmek istemiyor desem 1 olur 2 olur yada hadi en olmadi 10 15 gun icinde talep eder geri kendi gelir soyler vs ama sizlerin yazdiklari bam baska heLe 5 yil esinle opusmemek gercekteb cok sasirdim su kesin ki.biseyler anormal. Allah yardimciniz olsun.Benim eşimle aynı anormallik var canım ne yapacağız![]()