• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

ne yiyip içiyorsun çok merak ettim bana haftada 1 yeterli oluyor ama eşim daha sık istiyor :)
Gunde mutlaka 1 çikolata yiyorum. Meyve suyu içmeyi çok seviyorum. Yemeğimi güzel yiyorum. Yemek hiç seçmiyorum her yemekten yerim. Üşenirsem makarna yaparım. Ama genelde yemek yapıyorum. Tavuk yemeyi seviyorum. Çorba içmeyi çok seviyorum. Hmm düşünüyorum, yoğurt çok seviyorum. Baharat pek sevmiyorum.

Beslenmem bu şekilde yani. Gun de 3 veya 4 öğün yiyorum. Sabahları pek canım istemiyor. Ama öğlen ve akşam güzel yiyorum tabağı iyice dolduruyorum.

Aklıma gelenler bunlar 😊

Ben de durum çok kötü değil. Genelde ben başlatsam da yüzde 90 hayır demez hatta hayır hiç demez bazen derslerimi bahane eder, ya da işi oyuna çevirir. Erken boşalma ya da sertleşme sorunu da yok lakin ben bir şey hissetmiyorum. Yani ilk girişte bi 3 dk zevk alıyorum ama sonra kayboluyor neden acaba?

Bir de benim ki işini bitirince beni güzelce öpüp sevip bırakıyor. İlla ki şeyini kullanması lazım değil eliyle diliyle bi uğraşsa zaten olacak ama benim de orgazm olmam gerektiğini bilmiyor mu anlamadım?

Ben bir şey hissetmiyorum dedim kaç kere. Cevap şu: bu bu kadar olur, mutlu son beraber uykuş. Üzerine gidince de her öpüşme sekse bağlancak diye bir şey düşünme dedi. Çok kalbim kırıldı haksız mıyım? Böyle denir mi

Buradaki bir çok insana göre iyi durumdayım belki ama çok psikolojim bozuldu. Bu durum beni yıprattı sürekli ağlama modundayım. Yardım edin bana ruh halimi nasıl toparlayacağım?

Gunde mutlaka 1 çikolata yiyorum. Meyve suyu içmeyi çok seviyorum. Yemeğimi güzel yiyorum. Yemek hiç seçmiyorum her yemekten yerim. Üşenirsem makarna yaparım. Ama genelde yemek yapıyorum. Tavuk yemeyi seviyorum. Çorba içmeyi çok seviyorum. Hmm düşünüyorum, yoğurt çok seviyorum. Baharat pek sevmiyorum.

Beslenmem bu şekilde yani. Gun de 3 veya 4 öğün yiyorum. Sabahları pek canım istemiyor. Ama öğlen ve akşam güzel yiyorum tabağı iyice dolduruyorum.

Aklıma gelenler bunlar 😊
genel olarak aynı besleniyormuşuz ben meyve suyu içmiyorum ama ilave olarak baharat seviyorum.
senin libido tavan yeme içmeyle ilgisi yok gibi :KK49:

Yok yapıyor ama nasıl anlatsam sizi ayıp kaçacak ben ona elimi yüzüne degsem hemen şey oluyor ama 1 dk dan az oluyor hemen banyoya koşuyor yani oldu bitti oluyor ben de baka kalıyorum asla öpüşmuyor en son oğlum doğmadan öpüşmuş dik oğlum 5 yaşında
Benn şok... Allah yardimciniz olsun. Cinsellik harici de opmek dokunulmak ister insan

Arkadaşlar merhaba, aseksüel veya eşcinsel erkeklerin bunu toplumdan gizlemek için paravan evlilik yaptıklarını biliyor muydunuz, burada çok gördük kullanılıyor olabilirsınız, normal bir erkek yapar zaten maksimum 3 gün dayanır.

Benim eşimle aynı anormallik var canım ne yapacağız🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bilemedim ki canim senin yazdiklarini da okudum . Hani bazen opusunce de tahrik oluyorlar ilerisi olmayacak bi zamansa opusmek istemiyor desem 1 olur 2 olur yada hadi en olmadi 10 15 gun icinde talep eder geri kendi gelir soyler vs ama sizlerin yazdiklari bam baska heLe 5 yil esinle opusmemek gercekteb cok sasirdim su kesin ki.biseyler anormal. Allah yardimciniz olsun.

Back
X