Beraber gidelim mi?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?

Burada daha çok kitle var, en azından 10 dk taşınmasın noluuur :KK43:

*** 20 Mayıs Çarşamba işten izin alıp 15:00-15:30 arası olan ziyarete katılacağım Allah izin verirse. O gün gelebilecek olanlar bana dönüş yapabilir mi? 1 kişi bile olsa güç alırım,tek gitmek çok zor olacak benim için.Emrullah Turanlı Çocuk Yuvası-Kartal olabilir kızlar.Buluşup yiyecek bir şeyler alabiliriz,evden kek poğaça yapıp götürebiliriz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?

ben gelebılırım anadolu yakasına yakınım

Ben gittim İstanbul, Avrupa yakasında Okmeydanı darülaceze.. ama üzerinden baya yıllar geçti.. topluca arkadaşlarla gittik.
Ellerimiz de bir sürü şeylerle girdik içeri hepsi ellerimizde ne varsa almak istediler.. haliyle herkese kalmadı onun yerine keşke oraya maddi bağış yapsaydık dedik !!

Ya manzara vahimdi 2 hafta kendime gelememiştim ben :KK43: mutlaka gidilmesi gereken yer..
Çocuk esirgeme kurumuna da gittim şişli de orası çok güzel donanımlı bir yerdi oraya bağış yaptık.. ama Darülacezedekiler çok fenaydı çoğunun aklı başında değil bahçede altına etmiş geziyordu bir tanesi hiç gözümün önünden gitmez..

Bir amcayla sohbet etmiştik baya.. hala sohbet dün gibi aklımda.. çok güzel düşünmüşsün sürekli gidilmesi gereken yerler.

Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?

Belki hayatlarında hiç olmadıkları kadar mutlu oluyorlar.
Lisedeyken sınıfca gitmiştik . Hediyeler eoyuncaklar kıyafetler.. o kadar mutlu olmuşlardı ki :-)
Dönüş vakti zorlu geçmişti ama . Bizimle gelmek istemişlerdi onlar ağladı biz ağladık. .

ben gelebılırım anadolu yakasına yakınım

Canım süpersin. Bak ben de adresler var,ilk etapta çocuk esirgeme kurumuna gitsek mi? Sana hangisi ve hangi tarih uygun?

11245354_1593402007544183_1263770457_n.jpg

bende gelırım ama sadece pazar günü izinliyim ben

beni de alın aranıza derdim ama maalesef oralarda değilim

huzurevi tamam da çocuk esirgeme konusunda başınıza bela olurdum zaten :KK43:

Cocuk esirgeme kurumuna isim geregi sayisini bilmedigim kadar gittim. Ben ziyaretleri pek umursadiklarina sahit olmadim. Ama daha garibi calisanlarin ziyaretcilere karsi gonulsuz ve isteksiz olmasiydi. Belki de bikmislardir gelen gidenlerden bilemiyorum. Hele de bazilari show amacli gidince :)
Fotograf cekmek yasak oldugu halde,israrla cekmeye calisan dingillerden de bikmis olabilirler.
Ilk birkac gun etkisinden kurtulamiyorsunuz. Sonra her sey gibi o da normallesiyor.
Cunku seni birakip gidebilen ebeveynlerdense,orada yasamak daha iyidir diye telkinler verirsiniz kendinize.

Keşke bende yakın olsaydım seve seve gelirdim.
Dün tv de evim şahane programı darulacedeydi okadar duygulandimki hem izledim hem agladim:KK43: bugünde var devamı. Keşke orda olsaydimda onları görmeye gitseydim dedim. Tesadufki bugun bu konu açıldı teşekkürler size canım. :KK36::KK36::KK9::KK9:

eğer pazar günü olur derseniz bende gelirim önce çocuk esirgemeye gidelim sonrada Darülacezedeki yaşlılarımıza gideriz

Darülacezenin Sitesinden baktım saatlerine

Ziyaret Günlerimiz
Çocuk Yuvası ziyareti: Çarşamba günü, sabah saat 10:30 - 11:00, öğleden sonra saat 15:30 - 16:00 arası ziyaret edilebilir.

Sakinlerimiz için grup ziyaretleri Salı, Perşembe ve Pazar günleridir.

Salı saat 10:30 - 17:00 arası,

Perşembe saat 10:30 - 17:00 arası,

Pazar saat 10:30, 17:00 arası ziyaret edilebilir.

Normal ziyaretleri haftanın her günü saat 10:30 - 17:00 arasıdır.

Not:
10 kişi veya daha fazla katılımın olduğu grup ziyaretlerinde, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile irtibata geçip randevu alınmalıdır.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

0 212 210 1895 -506
Adres: Darulaceze Cad. No: 51 Okmeydanı - Şişli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 210 1895 (pbx) - Fax: +90 212 222 98 76

Darülacezenin Sitesinden baktım saatlerine

Ziyaret Günlerimiz
Çocuk Yuvası ziyareti: Çarşamba günü, sabah saat 10:30 - 11:00, öğleden sonra saat 15:30 - 16:00 arası ziyaret edilebilir.

Sakinlerimiz için grup ziyaretleri Salı, Perşembe ve Pazar günleridir.

Salı saat 10:30 - 17:00 arası,

Perşembe saat 10:30 - 17:00 arası,

Pazar saat 10:30, 17:00 arası ziyaret edilebilir.

Normal ziyaretleri haftanın her günü saat 10:30 - 17:00 arasıdır.

Not:
10 kişi veya daha fazla katılımın olduğu grup ziyaretlerinde, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile irtibata geçip randevu alınmalıdır.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

0 212 210 1895 -506
Adres: Darulaceze Cad. No: 51 Okmeydanı - Şişli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 210 1895 (pbx) - Fax: +90 212 222 98 76
Sağol canım,çok güzel bir bilgi bulmuşsun,saat olarak bakmamıştım hiç. Çocuk yuvası neden tek gün acaba? Çarşamba günleri iş var :KK43: Bu bilgi kesin mi acaba?

Sağol canım,çok güzel bir bilgi bulmuşsun,saat olarak bakmamıştım hiç. Çocuk yuvası neden tek gün acaba? Çarşamba günleri iş var :KK43: Bu bilgi kesin mi acaba?
Ne demek :)
Bu Okmeydanında ki çocuk yuvası, Darülacezenin içinde hemen yanında.. başka çocuk esirgeme kurumlarını ara belki saatleri esnektir diğerlerinin..

Ne demek :)
Bu Okmeydanında ki çocuk yuvası, Darülacezenin içinde hemen yanında.. başka çocuk esirgeme kurumlarını ara belki saatleri esnektir diğerlerinin..
Ben şimdi Kartaldaki bir yuvayla konuştum, o da tüm gün okulda oldukları için saat 15:00ten sonra Çarşamba günleri kabul edebiliyoruz dedi. Güven oluştuktan sonra düzeli gitmek istersek "gönüllü" olarak kayıt oluşturulup bazı evraklar isteniyormuş.O zaman haftasonları da gidilebiliyormuş.

X