Bir öğretmen olarak şu yazıya kayıtsız kalamadım.
Buraya değilde şikayetinizi bimere veya yetkili yerlere yazdınız mı?Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz,öğretmenlerin çektiği sıkıntıları bilemem ama yapılan hizmetler de aşikar.Bir öğretmen olarak şu yazıya kayıtsız kalamadım.
Aslı söyle olmalıydı;
Eğitim sistemini yap boz tahtasına çevirip tüm uzmanlar karşı çıktığı halde 5 yaş diye direttik o da yetmedi bi gece de 4+4+4 diye bir şey oluşturup çocukları kobay olarak kullandık müfredatı öyle saçma sapan doldurduk ki öğretmenler sudan çıkmış balığa döndü.alan dışı atama getirip sınıf öğretmenlerini zihin eng.ogretmeni beden eğitimcileri ingilizce öğretmeni yaptık..yazayım mı daha?
Engelli çocuklara maaş bagladık ama engelli okulunda eğitim alan çocukların ve ailelerinin % 30 u bu maaşı alamıyor vs...
Şimdi oldu işte.
Sen beni ve saz arkadaşlarımı kısa yoldan vatan haini ilan et.Hayal sen ve akp karşıtı arkadaşların çok kıskançsiniz, her gün bir sürü konu açıp niye uykumuzu bölüyorsun? Sizi toplu linç ettirmek lazım !
biri başbakan biri cumhurbaşkanı elbette harcayacaklar ne var bunda? yaşlı bir amcanın dediği gibi adamlar çalıyor ama çalışıyor
Bu arada ulkem icin yapılan şeylere degil ama kisisel harcamalara gram hakkım geçiyorsa sonunu kadar haram zikkim olsun!
Şikayet ki BİMER mi? Kimi kime şikayet edeceğim acaba?Buraya değilde şikayetinizi bimere veya yetkili yerlere yazdınız mı?Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz,öğretmenlerin çektiği sıkıntıları bilemem ama yapılan hizmetler de aşikar.
Hırsızlık yapıyor da çalıyor demişsiniz.Madem öyle hırsızlık yapınca bu hizmetler yapılmış,şimdiye kadar olan hükümetler ne yapmış,hangi hizmeti yapmış?
Kişisel harcamalara gelince emin olun hiç kimse hakkını helal etmez.
O günler de gelecek hayırlısıyla...hakkım helal olmasın. haksız kazançla sağlanan yapılan herşeyin hesabı hem Allah hemde yasalar tarafından bir bir cezalansın.
Kitap dağıtmak lütuftur bence.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım.Ortaokula giderken ders kitaplarını almanın zorluğunu yaşadım.Maddi olarak değil.Öğretmen yazardı alınacak kitap listesini,kaç kırtasiye gezerdik.Yok yazarı tutmuyor,yok elinde kalmamış,yok yanlış kitap alınır değiştirmeye uğraş.Şimdi ama okulun ilk haftası okulun kendisi veriyor kitapları,öğrencilerin ve velilerin uğraşmasına gerek kalmıyor.Şikayet ki BİMER mi? Kimi kime şikayet edeceğim acaba?
Eğitim için derslik açmak kitap dağıtmak bir lütuf değil olması gerekendir bunları müthiş bir şey yapmış gibi yazmışsın da cidden garip geldi.
Şimdiye kadar olan hükümetler bir şey yapmadı ortaçağ yasıyorduk akp geldi şükür.
Kitap dağıtmak lütuftur bence.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım.Ortaokula giderken ders kitaplarını almanın zorluğunu yaşadım.Maddi olarak değil.Öğretmen yazardı alınacak kitap listesini,kaç kırtasiye gezerdik.Yok yazarı tutmuyor,yok elinde kalmamış,yok yanlış kitap alınır değiştirmeye uğraş.Şimdi ama okulun ilk haftası okulun kendisi veriyor kitapları,öğrencilerin ve velilerin uğraşmasına gerek kalmıyor.
evet gemiciklerle ayakkabı kutularıyla hazineler baya genişledi
Aramızda pek bir yaş farkı yok.Kitap dağıtmak lütuftur bence.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım.Ortaokula giderken ders kitaplarını almanın zorluğunu yaşadım.Maddi olarak değil.Öğretmen yazardı alınacak kitap listesini,kaç kırtasiye gezerdik.Yok yazarı tutmuyor,yok elinde kalmamış,yok yanlış kitap alınır değiştirmeye uğraş.Şimdi ama okulun ilk haftası okulun kendisi veriyor kitapları,öğrencilerin ve velilerin uğraşmasına gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?