beraber kilo vereceğim yol arkadaşı arıyorum..

sabah menümü yazmıştım öğleni dediğim gibi geç yedim çünkü akşam sadece salatayla bitirmek istiyorum saaat 2.30gibi yedim öğlen yemeğimi, 1kase yoğurt çorbası yağsız salata 1 porsiyon karnıyarık biraz yağı fazlaydı malesef eti yağlıymış sanırım 1 kase yoğurt ekmek yemedim,şimdi çayla 2 gofret yemeyi düşünüyorum ekmek hakkımı böyle kullanıcam kızlar eleştirebilirsiniz..

2 ince gofretimle çayımı içtim ardından 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım akşamada cavdar ezmeli salata yemeyi düşünüyorum gece de 1 bardak kefir içerim yanında da yarım muz ama değişiklik olursa yazarım...

sabah yarım hamburger ekmeği yarrım avuç naneyle karıştırılmış lor,1 haşlanmış yumurta,3 domates şekersiz çay,öğlen;1 kase yoğurt çorbası yağsız salata,1 porsiyon karnıyarık 1 kase yoğurt ekmekyok,arada 2gofret ve elma çayı,akşam;az yağlı marul lahana salatası 1 bardak ayran ve günü bitirdim..

a bu kan grubu olayını ben bilmiyorum canım bana da biraz açıklarmısın benimde 0rh(+) kan grubum ben neleri tüketip neleri tüketmicem mesela?azcık anlatırmısın tatlım?bu arada patates kızartmasıda olsa azcık yediğin için menün güzel olmuş artık akşam telafi edersin benim gibi..

canım burdan bakabilirsin KAN GRUBU 0 OLANLAR

sabah yarım hamburger ekmeği yarrım avuç naneyle karıştırılmış lor,1 haşlanmış yumurta,3 domates şekersiz çay,öğlen;1 kase yoğurt çorbası yağsız salata,1 porsiyon karnıyarık 1 kase yoğurt ekmekyok,arada 2gofret ve elma çayı,akşam;az yağlı marul lahana salatası 1 bardak ayran ve günü bitirdim..

öğünler güzel geldi ama sanki fazla gibi yaaa öğlen için söylüorum mesela çorba yada yoğurt olmayabilirdi.
gerçi ben sana diorum ama öğlen sanki biraz bende fazla yedim amaaaan ilk günlerimiz olsun okadar miğde alışsın demi

benimde öğlen şöyle
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık boncuk makarna üstüne 2 kaşık yoğurt
3 kaşıkda közlenmiş patlıcan salata içine attığım domateside közledim
birde salataya attığım yağı tuzu herzamanki gibi atıyorum diyeti bırakdığımda affalamıyım diye ama salata yağını özel kullanıyorum makarnıya o yağla yaptım ama eşime sölemedim:27:

Son düzenleme:
birde eklemem gereken birşey var sevginnn ben 64 kiloyum eski kilom 58-59 du yine bu kiloya ulaşmak istiyorum.
he bide unutmadan eşim bana dün akşam sen kilo almışsın dedi:43:
az önce gelen komşumda bacakların kalınlaşmış dedi:43:

ama yedittirecem hepsine:41:kesin kararlıyım dönmek yok:20: bu sefer zaten bugünü atlatsam ilk gün zorlanıyorum

öğünler güzel geldi ama sanki fazla gibi yaaa öğlen için söylüorum mesela çorba yada yoğurt olmayabilirdi.
gerçi ben sana diorum ama öğlen sanki biraz bende fazla yedim amaaaan ilk günlerimiz olsun okadar miğde alışsın demi

benimde öğlen şöyle
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık boncuk makarna üstüne 2 kaşık yoğurt
3 kaşıkda közlenmiş patlıcan salata içine attığım domateside közledim
birde salataya attığım yağı tuzu herzamanki gibi atıyorum diyeti bırakdığımda affalamıyım diye ama salata yağını özel kullanıyorum makarnıya o yağla yaptım ama eşime sölemedim:27:
evet canım öğleni bilerek sıkı tutuyorum kahvaltı ve öğleni sıkı tutup akşamı salatayla geçiştiriyorum akşam metabolizmanın en yavaşladığı zamanmış ezbere değil beslenme uzmanı bi arkadaşım tavsiye etmişti bakalım sonucu görücez olumlumu olumsuzmu paylaşırım burdan zaten,seninde menün gayet güzel geldi bana bence dengeli...
birde eklemem gereken birşey var sevginnn ben 64 kiloyum eski kilom 58-59 du yine bu kiloya ulaşmak istiyorum.
he bide unutmadan eşim bana dün akşam sen kilo almışsın dedi:43:
az önce gelen komşumda bacakların kalınlaşmış dedi:43:

ama yedittirecem hepsine:41:kesin kararlıyım dönmek yok:20: bu sefer zaten bugünü atlatsam ilk gün zorlanıyorum
aman boşver takma kafana moralini bozmadan yola devam utansınlar sonra ben senin şuandaki kilonda olsam yeter 74 le başladım boyum 167 senin boy kaç canım?benim en büyük sorunum baseenlerim diyete başlayınca da nedense hep üstten gidiyo sinir oluyorum napcam bilemedim..

sevincim boyum 1.73 ama senin de dediğin gibi basenlerim iri kalıyor ve üst bacaklarım da kalınlaştı beya belim göbeğim karnım yok.ben 57 kiloyla hamile kaldım 88 le doğum yaptım doğum sırasında 8 kg gitmiş doğumdansonra ilk bir ay 8 kg daha gitmiş yani ilk 1 ayımda 16 kilom gitti sonraki 2 ayımda 10 kg gitmiş.işe başladığımda 5 kilom vardı oda 2 ay içinde gitti sonra işten ayrıldım busefer 65 oldum.
işte diyet yap bırak yap bırak 64 düm şuan

Canım bende geldim buaralara elimden geldiğince herkesin günlüklerine yazacağım. Senide benimkine beklerim. Birbirimize motive olmak için buradayız değil mi..Umarım hepimiz başarılı oluruz. Kocaman öpücükler:16::16::16:

günlügün hayirli olsun sevgincim, insallah hedefine kisa zamanda ulasirsin. ben simdilik dukana devam ediyorum. 2 hafta daha devam edicem, sayet kilomda bi degisiklik olmazsa birakip baska bi diyetle devam edicem.

herkese selamlar 23 nisan egemenlik bayramınızı geçte olsa kutluyorum canlarım,bugün malum 23 nisan sevgili kızımın ilk 23 nisan gösterisi vardı sabahtan okuldaydık ve eşimle bütün günümüzü çocuklarımıza ayırdık gezdik eğlendik parka gittik vs...hyaliyle hep dışardaydık ve yazamadım bugün diyetten çıktım demeyelimde azcık kaçamak yaptım özel bi gündü nede olsa ama kendimce telafi ediyorum,sabah kahvaltımda problem yoktu 1 domates 1 kase lor 1 dilim ekmek 1 yumurta şekersiz çay arada 1 muz,öğlen dışarda kebap yedim malesef yağlıydı ama yapcak bişey yok ikindinde 1 ince dilim yaşpasta(kızımın ısrarına dayanamadım) işte bu yüzden akşam yemeği yemedim ....
sevincim boyum 1.73 ama senin de dediğin gibi basenlerim iri kalıyor ve üst bacaklarım da kalınlaştı beya belim göbeğim karnım yok.ben 57 kiloyla hamile kaldım 88 le doğum yaptım doğum sırasında 8 kg gitmiş doğumdansonra ilk bir ay 8 kg daha gitmiş yani ilk 1 ayımda 16 kilom gitti sonraki 2 ayımda 10 kg gitmiş.işe başladığımda 5 kilom vardı oda 2 ay içinde gitti sonra işten ayrıldım busefer 65 oldum.
işte diyet yap bırak yap bırak 64 düm şuan
senin iyi canım ya ne var ki verirsin çabucak ya verince yalnız bırakma ama beni arkadaşsız zor motive oluyor insan...
bende yapıyorum bugün 2. günüm :3:
karatay diyeti uyguluyorum
tartılma gününü belirlediniz mi?
canım bu karatay diyeti kilo verdiriyomu gerçekten birde bu diyettede mi meyve yok dukanda yoktu bunda meyve varmı düşünmüyor değilim klasik diyetlere alıştı artık bünyem cevap vermiyo...
iyiymiş canım bakalım yapıcam hergün ben birde bu plates lastikleri varya onlarla çalışıyorum hergün baya farkedecek sanki sonuçları paylaşırım yine..
Canım bende geldim buaralara elimden geldiğince herkesin günlüklerine yazacağım. Senide benimkine beklerim. Birbirimize motive olmak için buradayız değil mi..Umarım hepimiz başarılı oluruz. Kocaman öpücükler:16::16::16:
teşekürler canım bende uğrayacağım sana inşallah iyi olur hepimizin sonuçları..
günlügün hayirli olsun sevgincim, insallah hedefine kisa zamanda ulasirsin. ben simdilik dukana devam ediyorum. 2 hafta daha devam edicem, sayet kilomda bi degisiklik olmazsa birakip baska bi diyetle devam edicem.
sağol bitanecik arkadaşım benim nasıl dukanla iyi değilmi kilo ver ama sağlığınada dikkat et canım benim,benim böbrekler gidiyodu az daha milletin motivasyonunu kırmayım diye topige yazmadım ama ciddi ciddi mahvetti beni ama benim önceden problemim vardı bile bile lades oldu..
katılabilirim :52: günlügn hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın:)

teşekürler tatlım..

oh ohh negüzel sevgincim doya doya birgün geçirmişsin.yediklerini ben fazla bulmadım daha ilk günlerdeyiz hem okadarcıkda yağlı olsun nasıl olsa bu diyeti bırakmıycazmı düşünsene herşeyi yağsız tuzsuz yesek sonrada diyet bittiğindede normal beslenmeye geçsek nasıl oluruz neden verilen kilolar geri alınyor bi düşünsene çnkü ben hep böyle yaptım sonuç hüsran oldu yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum benim şuan beslenmede yaptığım değişiklik az yemek oldu ve bazı şeyleri düzene sokmak oldu yoksa kalacak bu kilolar.önceden akşamları mutlaka sucuklu kaşarlı ketçeplı mayanozli tost yerdim haftada 2 3 gün mutlaka pastabörek türü yapardım 1 oturuşda 2 porsiyon çiğ köfteyerdim herhafta mutlaka daha neler neler artık bunları yapmıorum sabahın köründe uyanıpda kaşık kaşık yediğim çikolataları saymıyorum

bugün yediklerim biraz kaçtı galiba lütfen eleştirin

12 gibi 1 katı yumurta kibrit kutusu kadar peynir 1 zeytin 1dilim ekmek

3 gibi 1 kase çorba ekmeksiz

5 gibi 1kase ıspanak ekmeksiz

yalnız hatayı şurda yaptım

akşam 9 gibi mısır patlağı yedim 6 adet cevizle buna pişman olmalımıyım mısır patlağının miktarını nasıl anlatcam bilmedim 2 avuç dolusu diyelim

Back
X