Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda herkes o kadar kendi derdnde ki... yani esler calisiyor yogun calisma ortami var herkes icin sonra aileler sonra cocuklar, arkadaslar, geriye ne kadar zama kaliyor ki. neden sorunlar oluyor anlamiyorum o kadar kisa zamanda heleki ortada bir sevgi varsa ben bu sorunlarin sebebini anlayamiyorum kendi adima![]()
![]()
artık kendine sormayı bırak canım al karşına ona sor için içini yicekherşeyi olurunu çevirme şansı sende sevgilinin burcu ne bu arada.
evlendigindemi simdiden ole :) iliskimde takildigim yerler bir ya da iki olaydan cok genel hareket ve dusunceler oldugu icin bazi yerlerde anlatmakta sikinti yasadim. yani opmesini istemek degil aslina daha once yaptigi seyleri simdi yapmiyor olmasi. mesela onceden defalarca yanagimdan opmesi sarilmak icin fdevamli firsat kollamasi ama simdi neden opmuyor diye dusunmeye basladim :) ya da onceden gorusssek bile aksam saatlerce telde konusmak isterdi ben istemezdim yeter derdim sesini duymayi seviorum derdi simdi nerdeeeeee. ama bu soledigim seyler cok kisa surede bitti tavlamak icin yapti dicem o da degil ama. yani biz sevgiliden cok kari koca gibiyiz yanlis anlasilmasin yaptigimiz seyler. benim yanimda rahattir genelde evine gideriz beyimiz yorgun olur ben tezimi yazarim o tv izler. bole olmasinin bazi sebepleride var is degistirmesi yogun olmasi arabasi calindigi icin( biraz tembeldir beyimiz arabayla dogdu sanirim) vasita takintisi su bu. yani bole seyleri cok onemsemem. iste benim asil sorunum burda basliyor yani bir cok seyi dert etmeyen biriyim ama bunlari gormuyor, sizind ediginiz gibi konustugumda da herseyden mutsuz olan talepkar, mizmiz ve anlayissiz biri oluyorumo hayatindan memnumus beni seviyormus ve isin garibi iliskisi ya da evliligi daha farkli olan cok az arkadasim var. bendemi sorun var diyorum cidden anlayissizmiyim. erkek dedigins ey hepmi bole :) bole kabul etmek zorundamiyim :) ama yapamiyorumda
inan duygularıma tercüman oldun diyebilirim canım bende aynı şeyleri yaşıyorum ve seni çokk ama çok iyi anlıyorum. benim de yaklaşık 3 aylık bi ilişkim var ve aynı sorunlar bende de boy göstriyor maalesef.. dediğin gibi ben de sürekli düşünüyorum senin düşündüklerini acaba paranoyaklık mı yapıyorum die hoş karşı taraf değiştiğini kabul etmeyince ve farklı ghiçbişeyin olmadığını söleyince dolayısıyla öle düşünüosun,değiştiğini ve ilgisizleştiğini dile getirince dırdırcı ve sorun çıkaran taraf oluosun. kısacası şikayetlerimizde aynı karşı taraflardan aldığımız cevaplar da diyebilirm sonuç olarak ben hala düzelteme dim onu yani anlatmak istediğim yanlız değilsinbir çözüm yolu bulursan bana da söle tatlım
umarım düzelir bu arada hakkımıza hayırlısı neyse o olsun![]()
size ait tüm yorumları okudum..
sizin derdiniz bence çok farklı..yani bu anlattığınızın arkasında kalan huzursuz olduğunuz birşeyler var bence..karşınızdakinin sevgisine emin değilsiniz belki de siz onu daha çok seviyorsunuz ve daha fazla ilgi bekliyorda olabilirsiniz.
bazı insanlar sevgilerini farklı yansıtır..ya da yapıları farklıdır..belki de sevgiliniz ilişkiniz adına emin bir noktaya gelmiştir ve tamamen rahat davranmaya başlamıştır yani neysem işte buyum diye:)
siz ise daha farklı bir sevgili durumları bekliyorsunuzdur ona da gereksiz ne gereği var gibi geliordur..
siz ondan eminseniz evliliğe onunla evet diyebiliyorsanız evlendikten sonra oturup bunları düşünmeye zamanınız kalmayacak emin olun:) bişeyler kendiliğinden yoluna giriverecek:) hatta yalnızlığı özler bile olucaksınızdır:)size yardımcı olamıyorum gibi hissettim ama![]()
yok degistigini kabul ediyor ama normal surec buymus. yani bir onceki arkadasin yazdigini soluor artik birbirimizi taniyoruz ne gerek var rituellere diyor: )ben bir cok yolu denedim guzelce konustum, tavir yaptim, kustum, rest cektim, olmadi ayni sekilde davranadim ama iii iihh cozum bulamadim: )cozum aradikca daha kotuye gitti. hayati boyunca tanidik taimadik iliskiler konusunda ( es, sevgili, arkadas hepsi) hep akil danisilan bir insan oldum. herkes benimle dertlesti, bkis acimin hep mantikli ve olumlu en onemlisi yapici oldugunu hep duydum. ama bu sefer kitlendim olmuyor olmuyor. sonuc bulamiyorum, gerci neden bulamiyorum ki sonuca varayim : ) yalniz olmadigima ilk kez uzuldum dogrusu, bir taraftan bu dogal bisi demek ki derken diger taraftan kendimin ne kadar uzuldugunu biliyorum o yuzden ne hissetigini anliyorum : (
bende buna anlam veremiyorum insan başta neyse sonra da öle olmalı ya da
neysen başta da öle davran ki karşındaki kişi hoppaalaaa noluyoruz demesin sorunu kendinde aramasın dimi ama anlatamıyosun onlara göre bişiyler rayına oturuyo eskisi gibi saattler süren tel görüşmelerine vs. gerek kalmıyo 5 dk yetiveriyo dimi buna sinir oluyorum işte bu adamlar böle hesaplanınca zaman geçtikçe ya da evlenince eve bile gelmemeye başlar bu bile düşünülebilio üstelik biz ayrı şehirlerdeyiz bir de her hafta koşa koşa yanıma gelen çoçuk 4 haftadır lafını bile etmio bende senin gibi ilgiden bunalmıştım off şu telefonu bi kapasa da uyuyabilsem derken şimdi bönn bönn tel ekranna bakıyorumbu kadar benzeştiği garip durumların bu arada ben de arkadaş çevreme vs anlatamıyorum çünkü çevrem de çok güçlü bir yapıya sahip bir kışilik olarak biliniyorum ( ben de öle sanıyodum ama diilmişim) bu nedenle
kmseyle paylaşamıyosun içim içimi yiyo canım benimde kaç kere anlattım cıkk anlamıyo ya da ben anlatamıyorum.
Şu anda anladığım kadarıyla siz de, sevgiliniz de iş/eğitim hayatlarınızla ilgili yoğun, sıkıntılı dönemler yaşıyorsunuz.
Benim tecrübelerimden anladığım kadarıyla, herşeyin merkezinde kendini gören yapıda bir insan için, hele de kendi sıkıntılı bir dönemden geçerken, karşısındakinin olabilecek sıkıntılarını paylaşmasını beklemek bir hayal. En fazla yapacağı yarım kulak sizi dinlemek olabilir. Eğer israrcı olursanız da, sizde olduğu gibi kendi yoğunluğundan, yorgunluklarından bahseder. Hele, hele ne duymak istediğinizi siz dile getirirseniz, bu hiç sonuç vermez. Ha, derseniz (veya hissettirseniz), senin fikrin çok önemli, bana akıl ver vs., yani pohpohlarsanız o zaman birşeyler çıkabilir.
Ama önemli olan siz bunları yapmak ister misiniz? Önemli olan siz bu tip bir evliliğe hazır mısınız?
Sevip sevmediğini kesin bilemem tabi ama, evliliğe giden bir ilişki olduğuna ve sizi de kendine göre fırsat buldukça aradığına göre herhalde birşeyler hissediyor olsa gerek. Böyle birşeyden bahsetmemişsiniz ama, sizinle evlenmesi halinde maddi olarak, statü olarak sınıf atlaması söz konusu olacaksa sevgilinizin, o zaman iyice düşünmek, emin olmak lazım.
Benim gördüğüm, sevgiliniz sizinle evlenmeye hazır, ama siz değilsiniz. Ama bu sevgiliniz ile de ilgili olabilir, sizin iş ve eğitim hayatınızdaki durumunuzdan da kaynaklanıyor olabilir. Şu anda hepsi birbirine karışmış sanki. Ayrılıp ayrılmamayı düşünmeyi erteleme şansınız var mı, yoksa evlenme yolunda belli adımlar atılıyor mu? Belki bu konuyu iş, doktora meseleleri belirginleştikten sonra ele alsanız daha sağlıklı bir sonuca ulaşabilirsiniz.