Beraber vakit geçirmek istemeyen eş..

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
Merhaba..
Belki uzun süredir olan,belki benim kuruntum ya da fazla beklentim yüzünden yani belki herkeste durum bu,başka türlüsü de olamaz bilmiyorum,yine herşeyi olduğu gibi anlatacagım ve yorumu size bırakacağım
Eşim.. maddi konularda ya da sorumluluklar meselesinde yapması gerekeni yapar,emeğini esirgemez,çok konuşmak bazen tartışmak zorunda kalsak da sonunda benim dediğim olur.
Bir yere mi gitmek istiyorum gideriz bir şey mi almak istiyorum alırız,yapmak istediğim bir şey mi olur,yaparım. Vs vs
Ama bunlar hiç bir zaman karı koca arasında yaşanabileçek şeyler olmaz
Başbaşa vakit geçiremiyoruz bu hafta sonu annemlere gidelim dedim,düşüncem çoçuğu onlara bırakıp başbaşa en azından bi yemek yiyebilmekti,bunu daha önce konuşmuştuk
Ve bugün gelen teklifi; ben sizi bırakayım da eve döneyim işlerim var,yani bir şey yapmyacaksak,yapacaksak başka tabi..
Bozuldum,yapmasak da olur dedim,ben konuşmuyorum o da konuşmuyor,her hafta sonu aynı tartışmalar,sanki beraber bir şey yapmak istemiyor gibi..
Napmalıyım,yani küslüğü mü sürdüreyim ondan bir teklif gelene kadar ben de artık şunu yapalım demeyeyim mi,ne zaman ortak paydada buluşabiliriz çünkü artık konuşmak kar etmiyor..

Eşinizin "başka bir şey yapmayacaksak tabi" cümlesinden sizin yeterince açık olmadığınızı düşünüyorum. Belkide hissettiklerinizin farkında bile değil. Ona açıkça ne istediğinizi söyleyin planı siz yapın ve o günün planını net bir şekilde ifade edin. Hala kaçmaya çalılıyorsa o zaman bir sıkıntı var demektir

Ben kuslukten yana değilim herkesin karakteri farklıdır kimisine birşey yaptırmak için ısrarcı olmak gerekir kimisi de kendi düşünür kimisine bir kere söylersin tamamdır kimisine dil dokersin nafile. Bizde de bazen öyle oluyor istemediğim bir durum olduğunda hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum ama onunla tensel temas kurmuyorum cinsi münasebetten bahsetmiyorum . Normalde koltukta otururken sarılırım ya da elini tutarım o masada ders çalışırken giderim sarılırım her zaman ona dokunmanin bi yolunu bulurum bunu kesince hemen anlar çünkü tensel teması çok kullanıyorum kullanmadigimda hemen anlar birşey olduğunu ve ona göre davranır :)) şimdi çok sinsi hissettim kendimi :)))) ama her ilişkinin dinamiği farklıdır ısrarcı olmanız gerekiyorsa ısrarcı olun küslüğünüzü uzatmayin derim

Ben eşimle yalnız birşeyler yapmak istiyorsam açık açık söylerim, hayatım çocukları annemlere bırakıp yemeğe gidelim diye. Sizin eşinizi bilmem ama benim eşim imadan, kelimelerin altındaki gerçek manadan anlamaz, öyle açık açık söylemek gerekir. Sizde açıkça söyleseydiniz.

Yani zaten yapacağımız belliydi tekrar sorup beni bezdirmek ister gibi
Anladım. Tabii sadece sözlerin anlamı değil, nasıl söylendiği de etkilidir. Eşinize açık açık rahatsız olduğunuz konuları söyleyin. Daha da düzelmezse siz de umursamamaya çalışın, yapacak başka bir şey yok maalesef.

Bence de bı süre kendinizi geri çekin bakın bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek

Gitmedik ve sonuç ben çocukla evde o da işte

Açık açık deseydiniz, canım ben çocuğu bırakıyım bi yemek yiyelim senle vakit geçirmeyi özledim, diye. Çok zor bisey değil bence, küslük genelde ergenlikte olan bişey evliliğe iki yetişkin insana yakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…