Berbat anastezisiz HSG

Devlet hastanesi sevk ettiği zaman yapıyorlar die biliyorum ama kesinlikle anestezi olmadan yaptırmayın çok ciddi bir acı cunkü
Cnm bende çektirdim ama hiç ağrı hissetmedim ağrı eşiği herkeste farklı korkutmayın insanları ben bittiğini bile anlamadım tuplerin açık miydi

Cnm bende çektirdim ama hiç ağrı hissetmedim ağrı eşiği herkeste farklı korkutmayın insanları ben bittiğini bile anlamadım tuplerin açık miydi
Evet acıktı korkutmak için yazmadım sadece anestezisiz yapöasım kimse diye yazdım cünkü ben acı cektim sen acı cekmedin diye başkasınında cekmiceginin garantisi yok bende hep kulak arkası ettim herkesle aynımı olcam bişi olmaz dedim ama kötüydü

Bende anestezi almadan çektim ve eve yürüyerek geldim sadece vajinayi açmak için içine bişey koyuyor o azıcık acıtıyor okadar tuplerin de açıkmış cok mu kastın kendini acaba

Reactions: iiz
bende anestezisiz çektirdim hemde 2 defa. dayanılmayacak kadar bir ağrı acı olmuyor anlık bir ağrı sadece. ağrı eşiğinizin düşük olmasıyla ilgili olabilir ki benimki de düşüktür. ama zaten endişeli insanları korkutmanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum. kadınlar olarak çok daha fazlalarına katlanıyoruz bence

Ben de anestezisiz hsg cektirdim evet agri oluyor bayagi bi agri hissettim ama Allah nasip eder de hamile kalirsam normal doguma nasil dayanicam dedim sabrettim. O esnada cok siddetli agrinin yani sira bende asiri terleme oldu sirilsiklam oldum bayilicak gibiydim dr.a hep bayiliyorum bayilicam dedim o da hep derin nefes al dedi ama nefesim yetmiyor gibi geldi. Bi de istifra edicem sandim ama gecti dr. Bitirdigi an agrilar da bitti bi 5 dk. Daha sürse hem kusar hem bayilirdim heralde :)
Sonuc olarak tuplerim acik cikti

ben özelde çektirdim ilacı verene kadar hiç ağrı sızı olmadı ama ilacı verirken çığlık çığlığa idim.
ama çok kısa sürdü acı , başlaması ile bitmesi bir oldu diyebilirim
yani dayanılmayacak birşey değil

Tesekkur ederim şimdi daha iyiyim çektirirken Bol ağrılı ve bol acılı baya içimdeki organları cektiler sanki vakumladılar o anda cok fazla acı duydum zor dayandım

Ck abartyrsınuz ya korktmayın ınsanları bende cekıldım anestezı alınacak bı ıslem degıl bu ayrıca ıcıne sıvı veryrlar farkındamısın ? vakumlayacak bı alet yok sıskınlık hıssetsen nrmaldr vakumluk bı drum yok yanı ... bu kadarcık agrıda byle yaparsan dguma nasıl dayanacaksın yanı tum kalbımle samımıyetımle syluyrum abartılacak bısı degıl sızın gıbıler yuzunden haylı korkarak grdım tır tır tıtryrdum korkmdan ama grınce bumuydu dedım bu sekılde davranarak kul hakkına gryrsunuz bence yapmayın...

Günaydın kızlar. Bende 1 sene önce şişli echomar da cektirdim. Çift rahim çift vajen var ben de anestezisiz cektirdim ama o kadar acı hissetmedim. Orayı tavsiye ederim eğer cektircem olan varsa. Sana da çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

igne vurulmadinizmi acaba ben bi gece once agri kesici hap ictim hsg den oncede agri kesici igne vuruldum adet sancisindan bile az agri hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…