Cok gecmis olsun.agrili mi oldu simdi nasilsiniz
Tesekkur ederim şimdi daha iyiyim çektirirken Bol ağrılı ve bol acılı baya içimdeki organları cektiler sanki vakumladılar o anda cok fazla acı duydum zor dayandımCok gecmis olsun.agrili mi oldu simdi nasilsiniz
Devlet hastanesi sevk ettiği zaman yapıyorlar die biliyorum ama kesinlikle anestezi olmadan yaptırmayın çok ciddi bir acı cunküCan'ım Nasıl oldu? Bende çektirmek istiyorum..
Devlette yapıyolarmı?
Anladım kuzum çok geçmiş olsunDevlet hastanesi sevk ettiği zaman yapıyorlar die biliyorum ama kesinlikle anestezi olmadan yaptırmayın çok ciddi bir acı cunkü
Cnm bende çektirdim ama hiç ağrı hissetmedim ağrı eşiği herkeste farklı korkutmayın insanları ben bittiğini bile anlamadım tuplerin açık miydiDevlet hastanesi sevk ettiği zaman yapıyorlar die biliyorum ama kesinlikle anestezi olmadan yaptırmayın çok ciddi bir acı cunkü
Evet acıktı korkutmak için yazmadım sadece anestezisiz yapöasım kimse diye yazdım cünkü ben acı cektim sen acı cekmedin diye başkasınında cekmiceginin garantisi yok bende hep kulak arkası ettim herkesle aynımı olcam bişi olmaz dedim ama kötüydüCnm bende çektirdim ama hiç ağrı hissetmedim ağrı eşiği herkeste farklı korkutmayın insanları ben bittiğini bile anlamadım tuplerin açık miydi
Bende anestezi almadan çektim ve eve yürüyerek geldim sadece vajinayi açmak için içine bişey koyuyor o azıcık acıtıyor okadar tuplerin de açıkmış cok mu kastın kendini acabaEvet acıktı korkutmak için yazmadım sadece anestezisiz yapöasım kimse diye yazdım cünkü ben acı cektim sen acı cekmedin diye başkasınında cekmiceginin garantisi yok bende hep kulak arkası ettim herkesle aynımı olcam bişi olmaz dedim ama kötüydü
Tesekkur ederim şimdi daha iyiyim çektirirken Bol ağrılı ve bol acılı baya içimdeki organları cektiler sanki vakumladılar o anda cok fazla acı duydum zor dayandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?