RAHİM HSG SONRASI GEBELIK

jabbar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
22
7
1
Merhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de

sonucu nasıl geldi işlem esnasında bır sorun yasandımı bende sag tupten ilaç geçmedi eger dayanbılırsen bırkez daha deneyecegım dedı 2. denemesınde geçti
Benimde iki tüpte geçmedi ama biraz zorlayınca ikisi de açıldı çok şükür ama şuan aşırı derecede sancım var çok ağrıyor

Merhaba ben mart ayında rahim filmi çekildim nisan ayında hamile kaldım inşallah sizinde öyle olur

Merhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
Olan da var olmayan da var biraz karışık durum🥲 bir arkadaşım çektirdiği ay gebe kaldı bir arkadaşım 6 ay oldu çektireli gebelik oluşmadı daha

Hsg cektirdim birazcık prolaktin yüksekti sınırın biraz üstüydu devlette hiçbir şey verilmedi bununla alakalı ozeldeki doktorum dostinex kullandirdi o ay hamile kaldım ama ben beklemiyordum doktorumla hsgden sonraki aya yumurta geliştirici ilaç desteği almaya karar verdik ama ilaca falan gerek kalmadan zaten hamileymisim şimdi tekmeliyor hatta :))

Hsg cektirdim birazcık prolaktin yüksekti sınırın biraz üstüydu devlette hiçbir şey verilmedi bununla alakalı ozeldeki doktorum dostinex kullandirdi o ay hamile kaldım ama ben beklemiyordum doktorumla hsgden sonraki aya yumurta geliştirici ilaç desteği almaya karar verdik ama ilaca falan gerek kalmadan zaten hamileymisim şimdi tekmeliyor hatta :))
inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız isteyen herkesede nasip olsun <3

Ben de geçen ay çektirdim. 1 ay korun dedi. Şimdi adetim bitti, bakalım umarım bu ay hamile kalırız 🥳

Ağrı veya acı oluyor mu işlem sırasında?
ben anestezisiz cerrahpaşada yaptırdım yapan kadın iyi biriydi siz bir ilaç veriyolar o ilacın geçiş anı adet ağrısı gibi oluyor sancı gibi dayanılmayacak gıbı degıl ama korkulacak kadar da değil spekulum takıyolar smear alırken tatıkları seyden oda canınızı bıraz acıtıyor ama bunların hıcbırı cekılmeyecek yada dayanılamayacak kadar ağrtıp acıtmıyor ağrı eşiğinize göre tabıkı değişir tabii birde çok ağrınız olddugunda duruyolar dınlenmenızı beklıyolar

Merhabalar, son adet tarihim 18 Temmuz . Döngüm 28 gün normalde ben de 24 Temmuzda anestezili hsg çektirdim sol tüp tikaliymis açtığını söyledi doktor. Korunmana gerek yok yarından sonra gün aşırı iliski dedi . Ve benim 26-27 Temmuzda yumurta akı kıvamında uzayan yoğun akıntım oldu sonra kesildi. O da yumurtlama döneminde olur diye biliyorum. Chatgptye sordum hsg yumurtlamayı etkileyebilir dedi. Bu durumda regl de erken gelir ne olacak bilmiyorum. Var mı hsgden sonra erken ovulasyon ve erken regl gören acaba ?

Back
X