Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün rahim filmi çektirdim bende burda bekleyeyimMerhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
sonucu nasıl geldi işlem esnasında bır sorun yasandımı bende sag tupten ilaç geçmedi eger dayanbılırsen bırkez daha deneyecegım dedı 2. denemesınde geçtiBende bugün rahim filmi çektirdim bende burda bekleyeyim
canım hayırlısı olsun ınsallah umudU kaybetmemek onemlı cekım sırasında bırsey cıktımıBen bu ay çektirdim ama malesef bugün regl oldum umudum diğer aya kaldı
Benimde iki tüpte geçmedi ama biraz zorlayınca ikisi de açıldı çok şükür ama şuan aşırı derecede sancım var çok ağrıyorsonucu nasıl geldi işlem esnasında bır sorun yasandımı bende sag tupten ilaç geçmedi eger dayanbılırsen bırkez daha deneyecegım dedı 2. denemesınde geçti
Hiç korunmadiniz değilmiMerhaba ben mart ayında rahim filmi çekildim nisan ayında hamile kaldım inşallah sizinde öyle oluhic
Yok canım çok şükür temizdicanım hayırlısı olsun ınsallah umudU kaybetmemek onemlı cekım sırasında bırsey cıktımı
Hayır korunmadımHiç korunmadiniz değilmi
Olan da var olmayan da var biraz karışık durumMerhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
Hsg cektirdim birazcık prolaktin yüksekti sınırın biraz üstüydu devlette hiçbir şey verilmedi bununla alakalı ozeldeki doktorum dostinex kullandirdi o ay hamile kaldım ama ben beklemiyordum doktorumla hsgden sonraki aya yumurta geliştirici ilaç desteği almaya karar verdik ama ilaca falan gerek kalmadan zaten hamileymisim şimdi tekmeliyor hatta :))Merhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de
inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız isteyen herkesede nasip olsun <3Hsg cektirdim birazcık prolaktin yüksekti sınırın biraz üstüydu devlette hiçbir şey verilmedi bununla alakalı ozeldeki doktorum dostinex kullandirdi o ay hamile kaldım ama ben beklemiyordum doktorumla hsgden sonraki aya yumurta geliştirici ilaç desteği almaya karar verdik ama ilaca falan gerek kalmadan zaten hamileymisim şimdi tekmeliyor hatta :))
Ağrı veya acı oluyor mu işlem sırasında?Ben de geçen ay çektirdim. 1 ay korun dedi. Şimdi adetim bitti, bakalım umarım bu ay hamile kalırız![]()
Ben korktuğum için anestezili yaptım. Ama ağrımıyo diyenler de var bilmiyorumAğrı veya acı oluyor mu işlem sırasında
ben anestezisiz cerrahpaşada yaptırdım yapan kadın iyi biriydi siz bir ilaç veriyolar o ilacın geçiş anı adet ağrısı gibi oluyor sancı gibi dayanılmayacak gıbı degıl ama korkulacak kadar da değil spekulum takıyolar smear alırken tatıkları seyden oda canınızı bıraz acıtıyor ama bunların hıcbırı cekılmeyecek yada dayanılamayacak kadar ağrtıp acıtmıyor ağrı eşiğinize göre tabıkı değişir tabii birde çok ağrınız olddugunda duruyolar dınlenmenızı beklıyolarAğrı veya acı oluyor mu işlem sırasında?
Bende bu ay rahim filmi çektirdim takipteyimMerhaba rahim hsg cektirdim sonrasında gebelık olusuyor dıyen cok ınsan var yaşayan varsa neler yaşadığını paylaşabilir mi bizlere de