• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

Eli sopalı diye tabir edilen evcil öküzlerden birine denk geleydin de göreydin sen temizlik,aş yapmamayı,kendine bakmamayı...

tamam evimi birine webcamdan gostereyim de inanin artik fake demeyin, cozum sunun bana, her gelen ay pasakli diyip gidiyor. Evet pasakliyim bunu ilk mesajimda da yazdim. Pasakliyim, tembelim. Belki depresyondayim ondan belki baska sebepten. Ama yeter bende boyle olmak istemiyorum artik. Evet bebek istedigimiz dogru. Bebekten sonra degisirsin diyor esim. Bir de bebek dusurdum o da dogru.

olabilir yaa ben doğal karşılıyorummm
belkihamile kalsanız değişirsiniz hayattan kopmak gişbi değilde bağlanmak gibi bişi

madem harcayacak paranız var, o zaman eve temizlikçi alın.
demekki eşinde rahatsız olmuyorki, sana bişi demiyor
insanın ruhu daralır yahu öyle bir evın içinde yaşamaya.

fotografları bekliyorum bende akşam kocama gösterip hamile halimle yaptıklarım için beni başının üstüne koyar belki :24:

yok artık madem bunları bılıyorsun yanı farkındasın bir çöüzm bul işe tedavi olmakla basla dalga gecmıyorum çünkü evliliğin yıkılmadan tedavi olmalısın ki bu hastalıktan başka birsey değil eşine üzüldüm ne yemek ne temiz kıyafetler yazık ya acilen çözüm üret bu üşengeçlik değil!

ay bu tembellikle onca yazıyı nasıl yazdınız anlamadım :D

gerçekten çok eğlenceli bi senaryo olmuş.

garfield ın teyzesi filansınız heralde.

ne demiş garfield :D

oturabiliyorsan ayakta durma, yatabiliyorsan oturma :D:D:D

okurken çok eğlendim ama cidden :))

özel mesaj attım arkadaşım ekle beni bekliyorum. bakalım hangimizin evi daha dağınık :1:

Ihım yanlış anlamayın da oturdum gülüyorum şu an. Tamam her insan temizligi sevmeyebilir ama kisisel temizlik çok başka. Ben 2 gunden uzun sure icinde banyo yapmazsam psikolojik olarak kaşınıyorum bir kere. Hem 30 makina çamaşır nedir acaba ? Mağazalar zinciriniz falan mı var ? Kimse de demiyor mu bu koku nerden diye hadi birilerini geçtim o kadar kir pasak kokusu içinde nasıl nefes alıyorsunuz ? Kocanız o eve nasıl geliyor şaşırdım. Üzgünüm ama konu fazla gerçekdışı.

Ya hadi hepsini anladık.....para harcamaya nasıl üşenmiyosun.har vurup harman savuruyorum diyosun da,bunun için dışarı çıkman lazım dimi.....oturduğun yerden harcanmıyor o para....demek gezmeye ,alısevrişe ,para harcamaya vakit buluyosun.....:31::31::31:

insanlar şakaya vurmuş falan ama bence sen de depresyon veya başka bir psikolojik rahatsızlık var. yurtdışına gelin gitmişsin muhtemelen çevren yoktur, alışkanlıklarını vs terk ettin. çöp ev derler ya ? o insanların hep bir sorunu vardır. eşinle beraber türkçe bilen psiko. bulun o size yardımcı olur. ruhunuz için dua edin

bu durumdayken hamile kalmak mı?

arkadaşım bu kötü giden evliliği çocuk yapınca düzelir diye koşullandırmak gibi bir şey.. yapmayın yaa..
kocanın günahına girmişsin zaten zehir olmuş ona da sana da hayat.. kendini toparlamadan günahsız sabinin de hayatını mahvetme yazıktır yaa..
sendeki bu ruh haliyle çocuğun ne altını değiştirirsin ne banyosunu yaptırırsın ne adam gibi besleyebilirsin..
haftada bir yıkanan vücudunla nasıl meme vereceksin o çocuğa pislikten bakımsızlıktan kaybedersin Allah korusun..
şayet anlattıklarını yaşıyorsan önce kendine uzman bir el bulup yardım al.. sonrasında gidişatına göre gene uzman bir elle bebek düşün..
bu halde bile bile lades demenin ne anlamı var ki?

şakamı bu ?
Sen böyle pis davranarak napmaya çalışıyosun.Sert konusucam k.bakmayım.Karsınızda evine akan bir erkek var.Yorulup eve geliyor,yemek yapıyo,bulaşık yıkıyo bide üstüne ütüsüz kıyafetle ise gidiyo.
Pes...
Bu tembellik degil pislik resmen.
O kadar çamaşırınız birikmis. Ne giyiyorsunuz. Ya pisleri giyiyosunuz,yada her gün yeni kıyafet.Adamada yazık.
Benimde evimde kedim var,o kedinin kumu temiz olsa oraya buraya kakasını yapmaz.Hayvana yazık.
Size üzülemicem. Bi kadın böyle olamaz,OLAMAZ!
Temizlik imandan gelir ya!
Bu nasıl sorumsuzluk,niye evlendinizki?
Bir an önce kendinize gelin.Böyle gidersen kocan seni ne kadar çekicek?
Bir kadın,beden olarak da temiz olmalıdır.Yanınıza yaklaşılmaz bu yaz günü bir kere yıkanmakta.
Bu kadar sert yazdım k.bakmayın ama siz tembel degil pissiniz.Belki burdakı yazılanlardan utanır kendine gelirsin.
Burda dolaşma kalk işini gücünü yap,esine yemek yap.

kız kayınvalidesi olsa böyle girişmezdi heee D:DD:D: ahahaha

sordugumuz sorulara neden cevap vermiyosun
kaç yıllık evlisin ne zamandır bu sorun var neden temizlikçi almıyosun o kadar sabırlı kocayı nasıl buldun :D

Back
X