• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

merhaba arkadaslar
cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.

yok bence arkadaş şaka yapıyor
valla eşinin elinden öpmek lazım
burdaki erkekler olsa 2 gün sonra cıyaklamaya başlarlar
çook şansşlısın valla ne diyim:9::9::9:

sevgili arkadaşlar, arkadaşımızla telefonda konuştum detaylı detaylı, saat 7 de evinin toplayıp temizleyip toplu halinin fotograflarını gönderecek bize ;)) ağır bir hastalık yaşamış, bende şuan bunu yaşıyorum, böyle olması çok doğal , yaşamayanlar ağızlarını açıpta cahil cahil TÜRK KADINLIĞI TASLAMASIN. Herkes evinin temiz olmasını ister, yardım istemiş, t...ak geçiyosunuz.. Allah size değil düşmana bile böyle bi hastalık yaşatmasın:34: kanser olsaydımda panikatak olmasaydım dersiniz, her gün ölmek gibi bişeydir bu yaşayan bilir. bilmeyen cehalet içerisindeki arkadaşlar hastalığı araştırsın. hasta herşeyin farkındadır ama bişey yapamaz böyle garip bi kısır döngü. Herneyse ben ona gerekenleri söyledim, dalga geçen arkadaşları utandırcaz allahın izni ile 7 'de bekleriz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.

:)) Fake hesap değilse ... Şaka gibisin ...

Nasıl rahatsızlığın var bilmiyorum ama bu durumunun çözümünüde kendi içinde yazmışsın zaten.
O evde bir kedi besleniyor ve hala ölmediyse bi umut var demektir.
Temizlik su insanı rahatlatır. Şahsen beni rahatlatır. sinirliysem rahatlamak için çamaşır yıkadığım camları sildiğim olmuştur. sinir minir kalmaz. Sen herşeyi boşvermişsin bi amacın yok spora yazılıp gitmediğine ve yazıldım boşa gitmesin bari gideyim demediğine göre maddi durum iyi
1- Büyük bi çöp torbasıyla bütün çöpleri topla ( aksi halde belediyeye kalıcak iş )
2- Evi temizle hemde dip köşe ( ev bi farklı görünsün gözüne )
3- Banyonu sil yıka sonra herşeyi yerleştir.
4- Temizlediğin banyoda küveti doldur gir bi yıkan ( haftada bir banyo nedemek )
5- Çamaşırları bu işleri yaparken makineye at çıkanları as
6 -Paranı çarpur etme git güzel kıyafetler al kendine (alışveriş en iyi stres atme yöntemi )
7- Kuaföre git saçını kestir veya boyat
8- Yemek yapmayı öğren ( kendi yaptığın yemeği yemek ikram etmek gibisi var mı)
9- Güzel bi makyaj yap eşini karşıla eminim eşin farkedecektir.
10- Ütü yap kırış kırış gönderme adamı.

Eeee bitti gitti zor mu?

Son düzenleme:
ben olayda nedense komik bir şey göremedim.

konu sahibi mutlaka doktora git, eşinden de sabretmesini ve sana destek olmasını dile. Allah yardımcın olsun

sevgili arkadaşlar, arkadaşımızla telefonda konuştum detaylı detaylı, saat 7 de evinin toplayıp temizleyip toplu halinin fotograflarını gönderecek bize ;)) ağır bir hastalık yaşamış, bende şuan bunu yaşıyorum, böyle olması çok doğal , yaşamayanlar ağızlarını açıpta cahil cahil TÜRK KADINLIĞI TASLAMASIN. Herkes evinin temiz olmasını ister, yardım istemiş, t...ak geçiyosunuz.. Allah size değil düşmana bile böyle bi hastalık yaşatmasın:34: kanser olsaydımda panikatak olmasaydım dersiniz, her gün ölmek gibi bişeydir bu yaşayan bilir. bilmeyen cehalet içerisindeki arkadaşlar hastalığı araştırsın. hasta herşeyin farkındadır ama bişey yapamaz böyle garip bi kısır döngü. Herneyse ben ona gerekenleri söyledim, dalga geçen arkadaşları utandırcaz allahın izni ile 7 'de bekleriz.

Tamam eyvallah kimse bişey taslamıyor hasta olabilir ona bişey demiyoruz da ....Panik atak olanlar b.. içindemi oturuyor...Biz burda ona şöyle yap böyle yap demeye çalışıyoruz..Herkes bu hastalığa yakalabilir..Ev de hadi neyse doğru dağınık olbilir..Ama bu pisinde pisi arkadaşım...İnsan kendine bakabilir dimi? Kimse onunla dalga geçmiyor...Biraz sert yorumlar gelmiş olabilir..Ama belki bunlardan ders alır diye diyoruz..Panikatak zor ama kanser olsaydın diyorsunuz..Kendinize gelin bence...Ben çoğu akrabamı kanserden kaybettimm..ARKADAŞŞŞ KANSER BU KANSERRRR HİÇ BİŞEYE BENZEMEZ ÇARESİDE YOK!

şaka değil mi :1: tamam canım ayıplanacak, kınanacak bir şey yok.şimdi bilgisayarın başından kalkıp doğruu çamaşır makinesinin yanına gidip çamaşırları atıyorsun, geceye kadar çalıştır kurutma sorunun yoksa. sonra mutfağı derleyip toparla eşine güzel bir akşam yemeği hazırla. her şeyi bugünden yapmak zorunda değilsin, ama bir yerden başlamalısın.içinden gelmiyorsa bile zorla kendini, pırıl pırıl bir ortamda soluk almak gibisi yok, bunu alışkanlık haline getirirsen elin devamlı temizliğe gider zaten. bizleri habersiz bırakma :16:

kizlar sizin etrafinizda yokdur yada denk gelmemistir bende yeni geldigimde yurtdisina bir yere gittik esimin kuzenide orda oturuyormus kp illaki ugrayalim yegene dedi ok dedik bahceli evde oturuyor dikkatli okuyun kutttt diye bayilmayin bahcede guvercin besleyen pis bir adam bahce demeye sahit lazim yataklar atilmis islana islana curumus koku o bicim neyse adam yabanci zaten kp le esim slm Verdi kapida belden asagisi ciplak kiz cocugu icim sizladi elinde bayat ekmek betonda onu kemiriyor kv sordu annen nerde cocugun turkcesi var cat pat anni gitti okula aba abi goturcek dedi neyse iceride kayinvalidesi oturmus girdik iceri kiz kaka yapmis karis karis yerlere diger cocuklar cisini yapmis oturma gurubunun ustune kv desi kendi dilinde anlatiyor kv me bende dedim anne kadin yabanci nasil anliyon kizim her geldigimde sikayet eder bize pis diye yegeni dedi hani ingilizce konussa esim anlar yok yani Yugoslav sanirsam kv si bile bikmis rahmetli sonra su almaya kalkdim anaaaaaaaaaammmmmm yatak odasinda kocaman gardolap var duvardan duvara ama butun camasirlar yerlerde gardolap bombos yatak desen kopek baglasan durmaz yada mikrop kapar birseylerin uzerinden atlaya atlaya mutfaga vardim simsiyah komur gibi suyun icinde bardaklar yikanmis 2 yada 3 tane herhalde cocuklar kahvalti yapmis gerisi kocaman mutfakda yerlerde siralanmis neyse yegeni geldi hosgeldiniz fl gitmeyin yemek yeriz dedi ayyyyy kusmamak icin zor tutuyorum kendimi heeeee amca diyor kp bilmemki diyor bir yandanda bokun ustune terlik atiyor kokusundanda yaninda durulmuyor hayvan lesi gibi bir koku kadinda ve butun cocuklari birsey mikropu tasiyormus onu anlatiyor kendini acindararak aman abla bu pislikde olmayacakda nerde olacak dedim ayyyy ablam ben fakirimde birsuru tantana pisim pasakliyim demiyor da sonar esimi disariya cagirdim hemen gidelim diye cikdik geliyoruz eve dogru kp baskasini olsa neler der yegeni icin ayyy kizcagiz ne yapsin cok fakir de kv destekliyor hiiiii hiiii hint fakiri dedim bende ne diyim ne fakiri ya paspal baska hicbir sey degil

toplu hali değil,dağınık hali lazım inanmayan kişilere :34: bu biiiiiiiiiiir.. hastalıkla kimsenin dalga geçeceğini sanmıyorum,hangi türlüsü olursa olsun hastalık bu yarın bir gün senin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi var mı? yookk..dalga geçmek ile inanmamak arasındaki çizgiyi koruyalım lütfen bu ikiiiiiiiiiiiiii.. ayrıca seninde konu başlarında yazdığın yorumları dikkate alıcak olursak,pekte inanmış bir halin yoktu ilk başta..madem aynısı yada benzer hastalığın var o zaman konunun başında da belirtebilirdin,yardımcı olurdun..sonradan telefon vermeler,bizlere imalı sözler falan gerek yok bu oyunlara arkadaşım..

Tamam eyvallah kimse bişey taslamıyor hasta olabilir ona bişey demiyoruz da ....Panik atak olanlar b.. içindemi oturuyor...Biz burda ona şöyle yap böyle yap demeye çalışıyoruz..Herkes bu hastalığa yakalabilir..Ev de hadi neyse doğru dağınık olbilir..Ama bu pisinde pisi arkadaşım...İnsan kendine bakabilir dimi? Kimse onunla dalga geçmiyor...Biraz sert yorumlar gelmiş olabilir..Ama belki bunlardan ders alır diye diyoruz..Panikatak zor ama kanser olsaydın diyorsunuz..Kendinize gelin bence...Ben çoğu akrabamı kanserden kaybettimm..ARKADAŞŞŞ KANSER BU KANSERRRR HİÇ BİŞEYE BENZEMEZ ÇARESİDE YOK!

Panik atagı daha önce yaşadın mı dostum neyi bilerek neyin aklını veriyosun ? Arkadaşımız evi temizlemesi gerektiğini biliyor, "ben önceden çamaşırları makineye atar, temizlenmelerini izlerken kahve içer izlerdim zevk alırdım" diyen bi kızcağız... Pisinde pisi olabilir ama eleştirip yerden yere vurmak, çözümsel odaklı olduğunu değil, yergici bi tavırda olduğunu gösterir. Ders vermek "sen pissin" diyerek olmaz, bir eğitimciyim ayrıca eğitim koçuyum ayrıca panikatağım bunuda en iyi ben bilirim. Dost acıyı tatlı söyleyendir. Ben onunla gereken uslupta konuştum ve ikna ettim. Hastalığın derecesini ve hissettirdiklerini bilmediğin için Kanser tasvirinide anlamanı beklemiyorum. Bu mesajıda belki anlarsın diye yazdım. Bir umut :) öperim

toplu hali değil,dağınık hali lazım inanmayan kişilere :34: bu biiiiiiiiiiir.. hastalıkla kimsenin dalga geçeceğini sanmıyorum,hangi türlüsü olursa olsun hastalık bu yarın bir gün senin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi var mı? yookk..dalga geçmek ile inanmamak arasındaki çizgiyi koruyalım lütfen bu ikiiiiiiiiiiiiii.. ayrıca seninde konu başlarında yazdığın yorumları dikkate alıcak olursak,pekte inanmış bir halin yoktu ilk başta..madem aynısı yada benzer hastalığın var o zaman konunun başında da belirtebilirdin,yardımcı olurdun..sonradan telefon vermeler,bizlere imalı sözler falan gerek yok bu oyunlara arkadaşım..

tamam canım öperim

Panik atagı daha önce yaşadın mı dostum neyi bilerek neyin aklını veriyosun ? Arkadaşımız evi temizlemesi gerektiğini biliyor, "ben önceden çamaşırları makineye atar, temizlenmelerini izlerken kahve içer izlerdim zevk alırdım" diyen bi kızcağız... Pisinde pisi olabilir ama eleştirip yerden yere vurmak, çözümsel odaklı olduğunu değil, yergici bi tavırda olduğunu gösterir. Ders vermek "sen pissin" diyerek olmaz, bir eğitimciyim ayrıca eğitim koçuyum ayrıca panikatağım bunuda en iyi ben bilirim. Dost acıyı tatlı söyleyendir. Ben onunla gereken uslupta konuştum ve ikna ettim. Hastalığın derecesini ve hissettirdiklerini bilmediğin için Kanser tasvirinide anlamanı beklemiyorum. Bu mesajıda belki anlarsın diye yazdım. Bir umut :) öperim

Sen burda kime neyin aklını veriyorsun ?Panikt atak kötü olabilir ama kanserden bahsediyoruz biz burda..Lafı sen nerelere çekiyosun.Yerden yere vurulcak laflar etti konu sahibi..Tabikiide iyi olmasını isteriz ama insan kendine bile bakmazsa ne kadar iyi olabilir...Yok canım ben anlamıyorum kıtım malesef :) Burdaki bütün bayanlar aptal bir siz akıllsınız çok doğruu :)

ben panik atakta kanserde gordum allah dusmanima vermesin hicbirini cok zor insan hasta olunca yataktan kalkasi gelmez zaten arkadasi anlayabiliyorum durumunun farkinda ve yardim istiyo buda biseydir bi yerden baslamaktir benim annemde temizlik hastasiydi oda kotu bibhastalik insani deli edecek cinsten allah yardimcin olsun konu sahibi arkadas ama mutlaka bi doktora gorun yinede allaha sigin dua et sen

Sen burda kime neyin aklını veriyorsun ?Panikt atak kötü olabilir ama kanserden bahsediyoruz biz burda..Lafı sen nerelere çekiyosun.Yerden yere vurulcak laflar etti konu sahibi..Tabikiide iyi olmasını isteriz ama insan kendine bile bakmazsa ne kadar iyi olabilir...Yok canım ben anlamıyorum kıtım malesef :) Burdaki bütün bayanlar aptal bir siz akıllsınız çok doğruu :)

:) cahil insan sevmem aynı masayada oturmam, sanalda bile bi topic altındada konuşmam.hastalığı bilen konuşsun, bilmeyen diyalogları izlesin. Ev kadınlığını hizmetçiliğini öğretmesin. NOKTA

Back
X