- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi Choupinette
Panik atagı daha önce yaşadın mı dostum neyi bilerek neyin aklını veriyosun ? Arkadaşımız evi temizlemesi gerektiğini biliyor, "ben önceden çamaşırları makineye atar, temizlenmelerini izlerken kahve içer izlerdim zevk alırdım" diyen bi kızcağız... Pisinde pisi olabilir ama eleştirip yerden yere vurmak, çözümsel odaklı olduğunu değil, yergici bi tavırda olduğunu gösterir. Ders vermek "sen pissin" diyerek olmaz, bir eğitimciyim ayrıca eğitim koçuyum ayrıca panikatağım bunuda en iyi ben bilirim. Dost acıyı tatlı söyleyendir. Ben onunla gereken uslupta konuştum ve ikna ettim. Hastalığın derecesini ve hissettirdiklerini bilmediğin için Kanser tasvirinide anlamanı beklemiyorum. Bu mesajıda belki anlarsın diye yazdım. Bir umut :) öperim
kanser olsaydım iyiydi deme bari bacım ya.. panik atak yaşadı kuzen tedavisini oldu, geçti.. ama kanser öle değil işte.. burda yakınlarını bu illet hastalıktan kaybetmiş bi sürü insan var.. başka hastalıkların yerine geçebilecek kadar masum bi hastalık gibi gösterip insanların sinirini bozma bence... tasviri falan da olmaz bu hastalığın.. maazallah başına gelir.. ama ben tasvir olarak kullanmıştım diyemezsin sonra...