• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

Mune gelince eğitimciye (!) hep birlikte el sallayacağız arkadaşlar, her mesaj kiblik mubarek, Şimdiden sallıyorum ben:3::3::3::3:

anlaşıldı.. bazı insanlar at gözlükleriyle bakar etrafa, algıları kapalıdır.. sırf egoları için etrafına sararlar ya da başka bir örnek; başkalarıyla alay ederler kendi kusurlarını bastırırlar böylece.. çünkü normal bir insan yapmaz senin yaptıklarını.. o yüzden doğru diyorsun, ben senin kalemin değilim.. ancak silgin olurum yazdığın saçmalıkları silmek için :36:

dostum silgiysen kendini sil lütfen:D

Herkes el sallıyor ben de o tarafa doğru el sallıyorum:3::3:
çıkıyorum kızlar şimdilik bana gelişmeleri aktarırsınız:27::27:Haa arkasından su dökmeyi unutmayın:27::27:

Herkes el sallıyor ben de o tarafa doğru el sallıyorum:3::3:
çıkıyorum kızlar şimdilik bana gelişmeleri aktarırsınız:27::27:Haa arkasından su dökmeyi unutmayın:27::27:

su dökmek demek gittiğin gibi gel demek be canım.. su dökmeyelim :34:

açıkçası bende inanmayanlar arasındayım hala.. belkide hiç böyle bi hastalık duymadığımdandır, valla almıyor aklımda mantığımda.. hatta hayal gücüm bile almıyor,ne yalan söyliyim :24:

Inanmak zorunda degilsin, inanmiyorsan da buraya yazmak zorunda degilsin. Hic tanimadigim forumdan bir bayan arkadasa webcamden evimin pis halini gosterdim daha ne yapayim inandirmak icin.
Hayal gucun de almayabilir, yasadiklarimi hislerimi bilemezsin. Umarim bir gun sende yasarsin diyeyim o zaman.

Genelde çoğu ev kadınının karşılaşabileceği bir sorun bu bence...
Hangimiz isteyerek yapıyoruz ki herşeyi? ama sizinki biraz daha aşırı uç sanırım.
Gurbette olduğunuz için gurbet özlemi çekiyor olabilirsiniz? buyüzden de depresyona girmiş olabilirsiniz.
Karakter olarak tembel biri olsanız bile bu kadar çaresiz kalabileceğinizi düşünmüyorum şahsen.
Psikolojik bir çöküş içerisinde olduğunuz izlenimne kapıldım. Eskiden gardolabımı 2 günde bir düzenlerdim
yoksa içim rahat etmezdi, nereye gitsem kafama takılırdı ama şuan nasıl?! sabahları işe giderken uyku
sersemliğiyle dağıtıyorum dolabımı elbise alırken, akşam gelince düzeltirim diyorum ama akşam olunca da
yorgunluktan aklıma bile gelmiyor... derken, öylece kalakalıyor, önceleri ben neden böyle oldum diye çok
kafama taktım ama elimde değil, resmen elim kolum bağlanmış gibi, elim değmiyordu bir türlü.. Sonradan
anladım ki, yaşadığım zor dönemler, zor insanlarla uğraştığım o kabus günler bende böyle acı bir etki
bırakmıştı... Eski ben değilim ama pis de değilim çok şükür. Gardolabım dışında heryerim düzenlidir :D
Sizin de böyle eskiden yaşamış olduğunuz veya süregelen bir sorununuz varsa onun etkisi olabilir ya da
psikolojik-fizyolojik bir rahatsızlığınız olabilir? bir doktordan veya psikologdan yardım almayı denediniz mi?
Ne söyledi size? dilerim tez zamanda düzelir herşey ve istediğiniz gibi olur...

sevgili arkadaşlar, arkadaşımızla telefonda konuştum detaylı detaylı, saat 7 de evinin toplayıp temizleyip toplu halinin fotograflarını gönderecek bize ;)) ağır bir hastalık yaşamış, bende şuan bunu yaşıyorum, böyle olması çok doğal , yaşamayanlar ağızlarını açıpta cahil cahil TÜRK KADINLIĞI TASLAMASIN. Herkes evinin temiz olmasını ister, yardım istemiş, t...ak geçiyosunuz.. Allah size değil düşmana bile böyle bi hastalık yaşatmasın:34: kanser olsaydımda panikatak olmasaydım dersiniz, her gün ölmek gibi bişeydir bu yaşayan bilir. bilmeyen cehalet içerisindeki arkadaşlar hastalığı araştırsın. hasta herşeyin farkındadır ama bişey yapamaz böyle garip bi kısır döngü. Herneyse ben ona gerekenleri söyledim, dalga geçen arkadaşları utandırcaz allahın izni ile 7 'de bekleriz.

Canim seninle konustuktan sonra once bir makina camasir attim. Sonra bulasiklara giristim, yarisini yikadim. Sonra yatagimin ustu daginikti, onlari topladim, kedilerin kumunu degistirdim. Dusa girdim.
Bu kadarini yapabildim, gerisi kaldi :(
Bugunluk benden bu kadar valla :))

Buranın bir site olduğunu ve kuralları olduğunu hatırlatırım, konu dışı yazmak dahil tartışma, polemik, saygısızlık, argo kelimeler, küfür ve hakaret yasaklar arasındadır.
Kurallara uymayanlara olanları söylemeye gerek yok çoğunuz biliyorsunuz, şimdi herkes konu içeriğine yorum yapsın, inandırıcı gelmiyorsa yuhhh gibi kaba tabirler kullanmasın...

Merhaba arkadaslar
Cok kotu durumdayim. Hayatimda hicbirseyi tutturamiyorum. Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim.
Evliyim. Evimi hic temizlemem, cok pasakliyim. Yemek bile yapmam, aksam kocam eve gelir yemegi o yapar zavallim. Bulasiklari bile haftalarca yikamadigim olmustur. Tabaklar kuflenir falan, ev bildigin cop kokar. Bir de kedimiz var, sagolsun her yere cisini kakasini yapar. Camasirlar yigildi, yaklasik 30 makinalik camasirim var hala yikamiyorum. 2 ay oncesinin camasirlari duruyor. Utu mutu hele hic yapmam. Kocam ise utusuz pantalon gomlekle gider, kiris kiris.
Evimiz cop ev gibi valla.
Hic istegim yok birseyler yapmaya.
Cok da para harcarim, idaremi bilmem. Esim bana nasil katlaniyor bilemiyorum.
Spora yazilmistim 3 ay once 6 ayligina. Hic girmiyorum bosuna oduyoruz parasini. Cok useniyorum, bildigin tembelin tekiyim.
Yurtdisindayim, bulundugum ulkenin dilini ogrenmem lazim. Kocam bir suru kitap aldi calisayim diye. Hic dokunmuyorum bile.
Paspalim, haftada 1 yikanirim. Sacimi taramam, oylesine bir topuz yaparim. Kendime hic bakmam, makyaj yapmayali cook uzun zaman olmustur. Giyimim desen daha berbat. Hic guzel giyinmem. Ustum basim paspal halde gezerim.
Hayati herseyi cok bosladim. Eskiden boyle degildim.
Siz nasil herseyi duzene koyuyorsunuz anlamiyorum. Ben bildigin tembelim yahu.
Napicam nasil herseyi bir duzene oturtacamki?
Berbat haldeyim.

siz şakamısınız ya..yoksa çok titizsinizde buradaki kadınlarla eğleniyor musunuz?:37:yok yok bence bu anlattıklarınızın tersini yapıyorsunuz..

Canim seninle konustuktan sonra once bir makina camasir attim. Sonra bulasiklara giristim, yarisini yikadim. Sonra yatagimin ustu daginikti, onlari topladim, kedilerin kumunu degistirdim. Dusa girdim.
Bu kadarini yapabildim, gerisi kaldi :(
Bugunluk benden bu kadar valla :))

ucundan başlamışsın hadi bakalım devamı gelir umarım
bugünlük bu kadar diyosan bu kadar olsun
istersen bu akşam eşinle bişeyler yapın dışarıya çıkıp biraz yürüyüş yapabilirsiniz
umarım eşin destek olur ve bir an önce iyileşirsin

Tamam eyvallah kimse bişey taslamıyor hasta olabilir ona bişey demiyoruz da ....Panik atak olanlar b.. içindemi oturuyor...Biz burda ona şöyle yap böyle yap demeye çalışıyoruz..Herkes bu hastalığa yakalabilir..Ev de hadi neyse doğru dağınık olbilir..Ama bu pisinde pisi arkadaşım...İnsan kendine bakabilir dimi? Kimse onunla dalga geçmiyor...Biraz sert yorumlar gelmiş olabilir..Ama belki bunlardan ders alır diye diyoruz..Panikatak zor ama kanser olsaydın diyorsunuz..Kendinize gelin bence...Ben çoğu akrabamı kanserden kaybettimm..ARKADAŞŞŞ KANSER BU KANSERRRR HİÇ BİŞEYE BENZEMEZ ÇARESİDE YOK!

Ben kesinlikle panik atagin kanserden daha beter birsey oldugunu dusunuyorum. Panik atak yasamadigin icin ne hislerle bunu dusundugumu bilemezsin. Panik atak bence dunyanin en kotu hastaligi. Hem kansere cozum bulunabiliyor cogu zaman tedavisi olan bir hastalik ama panik atagin hala tedavisi yok, yatistiricilarla falan bir sureligine durdurulmaya calisilsa da devam ediyor hastalik. Yineliyorum, panik atagi yasamayan ne hissettigimizi anlayamaz. Kanser olunca en azindan insanlar etrafinda gecmis olsun derler, senin icin uzulurler belki ama panik atakta herkes sizinle dalga gecer. Panik atak siddetli bir duygu durum bozuklugudur. Surekli olumle burun buruna gelirsin, yasamayip olmeyi tercih edersin. O yuzden deriz zaten kanserden bile daha kotu diye. Bu lafi da panik atak yasayan cogu insan der, bizzat kendim isittim diger panik ataklilardan bu sozu. Neyse, basiniz sagolsun.

toplu hali değil,dağınık hali lazım inanmayan kişilere :34: bu biiiiiiiiiiir.. hastalıkla kimsenin dalga geçeceğini sanmıyorum,hangi türlüsü olursa olsun hastalık bu yarın bir gün senin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi var mı? yookk..dalga geçmek ile inanmamak arasındaki çizgiyi koruyalım lütfen bu ikiiiiiiiiiiiiii.. ayrıca seninde konu başlarında yazdığın yorumları dikkate alıcak olursak,pekte inanmış bir halin yoktu ilk başta..madem aynısı yada benzer hastalığın var o zaman konunun başında da belirtebilirdin,yardımcı olurdun..sonradan telefon vermeler,bizlere imalı sözler falan gerek yok bu oyunlara arkadaşım..

Arkadasim evin daginik halini zaten aranizdan birine webcamde gosterdim, herkese tek tek kamera acacak degilim. Inanmiyorsan gel sana da gostereyim. bu biiiiirrrr di
Ben kimse dalga geciyor demedim, inanmiyorsan da bu forumdan cikip diger forumlarda gezersin bu ikiiiiiii ydi

Arkadas da telefondan once inanmiyordu demekki sizin gibi, sonra konusunca inandi.

Sen burda kime neyin aklını veriyorsun ?Panikt atak kötü olabilir ama kanserden bahsediyoruz biz burda..Lafı sen nerelere çekiyosun.Yerden yere vurulcak laflar etti konu sahibi..Tabikiide iyi olmasını isteriz ama insan kendine bile bakmazsa ne kadar iyi olabilir...Yok canım ben anlamıyorum kıtım malesef :) Burdaki bütün bayanlar aptal bir siz akıllsınız çok doğruu :)

Arkadasim neyin tartismasini yapiyorsun anlamadim, ne bu sinir, sakin ol biraz. Mesajimda da dedim istediginiz lafi soyleyebilirsiniz dedim, pisim pasakliyim kabul ediyorum dedim, altinda yatan baska bir sebep vardir belki depresyondayimdir dedim, amacim sizlerden fikir almakti. Tartisma ciksin istemem.

Back
X