• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

Baslamıssınız bi arkadasın yardımıyla hadi bakalım devamıda gelir ins yavas yavas yapmaya calısın herseyi :34:

yok yoook ne resmi? işim olmaz.. ayrıca yok öperim,tatlişkom falan hiç tarzım değil :34: konunun ilk başlarındaki yazdıklarını kopyalıcaktım,hala neyi savunuyosun dicektim de neyse dedim insanlık bende kalsın,uzatmanın alemi yok.. belli ki anlamıcak.. vazgeçtim :34:

Arkadas basta inanmiyordu, ama kendisini aradim 1 saat konustum o yuzden konunun gercek oldugunu ve benimde hasta oldugum icin boyle oldugumu dusundugunden boyle yazmis. Siz hala nerdesiniz?

bence eşin seni aldatmadan yuvasından uzaklaşmadan kendini toparla git bi kuaföre önce dış görünüşünü değiştir daha sonrada ruh halin değişir zaten..

Canim seninle konustuktan sonra once bir makina camasir attim. Sonra bulasiklara giristim, yarisini yikadim. Sonra yatagimin ustu daginikti, onlari topladim, kedilerin kumunu degistirdim. Dusa girdim.
Bu kadarini yapabildim, gerisi kaldi :(
Bugunluk benden bu kadar valla :))

yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana .......

Saka mi bu ?
Herseyin bilincinde gayet mantikli cümleler kuran bi kadin böylesine koyvermis olmamali..

Eger gercekse, hem size hem esinize yazik.
Depresyondan öte birsey yasiyor olmalisiniz, psikolojik destek almalisiniz.

Genelde çoğu ev kadınının karşılaşabileceği bir sorun bu bence...
Hangimiz isteyerek yapıyoruz ki herşeyi? ama sizinki biraz daha aşırı uç sanırım.
Gurbette olduğunuz için gurbet özlemi çekiyor olabilirsiniz? buyüzden de depresyona girmiş olabilirsiniz.
Karakter olarak tembel biri olsanız bile bu kadar çaresiz kalabileceğinizi düşünmüyorum şahsen.
Psikolojik bir çöküş içerisinde olduğunuz izlenimne kapıldım. Eskiden gardolabımı 2 günde bir düzenlerdim
yoksa içim rahat etmezdi, nereye gitsem kafama takılırdı ama şuan nasıl?! sabahları işe giderken uyku
sersemliğiyle dağıtıyorum dolabımı elbise alırken, akşam gelince düzeltirim diyorum ama akşam olunca da
yorgunluktan aklıma bile gelmiyor... derken, öylece kalakalıyor, önceleri ben neden böyle oldum diye çok
kafama taktım ama elimde değil, resmen elim kolum bağlanmış gibi, elim değmiyordu bir türlü.. Sonradan
anladım ki, yaşadığım zor dönemler, zor insanlarla uğraştığım o kabus günler bende böyle acı bir etki
bırakmıştı... Eski ben değilim ama pis de değilim çok şükür. Gardolabım dışında heryerim düzenlidir :D
Sizin de böyle eskiden yaşamış olduğunuz veya süregelen bir sorununuz varsa onun etkisi olabilir ya da
psikolojik-fizyolojik bir rahatsızlığınız olabilir? bir doktordan veya psikologdan yardım almayı denediniz mi?
Ne söyledi size? dilerim tez zamanda düzelir herşey ve istediğiniz gibi olur...

Bana boyle yorumlarla gelin iste :)
Evet benim panik atak ve anksiyete hastaligim var, tedavi goruyorum. Onceden boyle degildim, tam tersine mukemmeliyetci, tertemiz biriydim cok da bakimli biriydim. Ama ne olduysa hersey panik atak baslayinca oldu. Birden degistim, nasil duzelirim bilmiyorum. Eski temiz duzenli mutlu gunlerimi cok ozluyorum.

Yazik su hale bak goren gordu inanan inandi kufur eden terbiyesizlik yapan banlandi
Konu sahibidd evini temizlemis tebrik ediyorum seni
Ben burda kimsenin tarafjnda degilim egitjmciyim diye bir bayanin kufur etmesinden rahatsizjm onun dışında hepimiz bayaniz taslamakve hakaret etmek yerine bu arkadasa yardimci olalim bakin bynca yorumla birlikte denileni yapmis bulasik,camasir yikamis dusa girmis demekki kavga ve tartismayi keserde yardimci olursak oda bizi dinleyecek sorun kalmicak

Yazik su hale bak goren gordu inanan inandi kufur eden terbiyesizlik yapan banlandi
Konu sahibidd evini temizlemis tebrik ediyorum seni
Ben burda kimsenin tarafjnda degilim egitjmciyim diye bir bayanin kufur etmesinden rahatsizjm onun dışında hepimiz bayaniz taslamakve hakaret etmek yerine bu arkadasa yardimci olalim bakin bynca yorumla birlikte denileni yapmis bulasik,camasir yikamis dusa girmis demekki kavga ve tartismayi keserde yardimci olursak oda bizi dinleyecek sorun kalmicak

konu sahibi ban lanan şahıs tarafından destek görüp evini temizledi.

Ben dalga geçmediğinize inanıyorum. Herşey bizim için, aynı durumda ben de olabilirdim veya bir başkası da.. Üzülmeyin...

Evet hersey bizim icin dediginiz gibi.
Insan, basina ne gelecegini bilemez. Kimbilir bizi daha ne hastaliklar bekliyordur, insallah allah gostermesin tabi.
Ben aksine mukemmeliyetci tertemiz bakimli biriydim, ne olduysa birden oldu simdi de onunu alamiyorum. Kapana kisilmis gibiyim :(

konu sahibi ban lanan şahıs tarafından destek görüp evini temizledi.

Ne mutlu ona tebrkm ettkm zaten demekki burda kendi zramizda tastirmak yerine daha fazla konussaydim onunla daha guzel yardimci olabilirdik yinede cok sevjndim kendini duzeltmesine yanliz o banlanan sendin deilmi

Son düzenleme:
konu sahibi banlanmışsın ama okursun umarım sorununu çözdüğünde de öyle çok tüm maharetlerini gösterme eşine :)alıştırma yani anladın mı ;) çok hamarat olup kendini de paralama evi derle topla yeter bi de yemek yaparsın ütüye temizliğe de yardımcın olsun düzenli bir şekilde. anladığım kadarıyla maddi durumunuz da müsait. kendini yıpratmana gerek yok ;)

Konu sahibi kesin erkek , yani nikin sahibi kadın bile olsa şifreyi bildiği için bir erkek girip yazmış :D koptum ama :D

Hiçbir kadın pis bile olsa derki ; bende pek temizlik yapmayı sevmem ! Asla böyle anlatmaz ASLA ASLA ! imkansız :D mümkün değil :D

Back
X