• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

bende inanmıyorum bu kadar abartı olmaz eğer doğruysa da bunu yazarken insan utanır ya ama yalan olduğu için kolayca yazmışsınız kapatılması gereken bir konu bence

33 sayfa boyunca herkes meğer ne mükemmel temizmiş ev hanımıymış onu anladık.

peki biriniz gel şöyle yapalım dediniz mi konu sahibine hayret pes

kknın en önemli noktası bekaret sanırdım meğer birde iyi ev hanımı olmakmış.

Dogru dediniz, ve ben eminimki en az benim kadar pis olan cok kadin vardir bu topigi okuyan. Dun okuma rekoru kirdi bu topik, demekki bazi kadinlar kendinden birseyler bulduki okudu!!!

Gunduz uzun uzun yazamadim simdi yaziyorum.:)

Oncelikle kimsenin hastaligi kimseninkinden kucuk ya da buyuk degil bunu bir belirteyim.

Panik atak ruhsal , kanser fiziksel bir hastaliktir. Moralle ve dogru tedaviyle kanser yenilebilse de , her zaman bu mumkun olacak birsey diye yok. Oyle olsa kanserden olen kimse olmazdi.

Pozitif dusunmenin panik atakta etkisi olsa da tamamen iyilestirmemektedir cunku beynin kimyasi bozulmustur. Ilacla tedavisi oldugu gorunsede bu bazen mumkun olmamaktadir.

2008 de OKB hastasi oldugunu ogrenmis biri olarak her hastaligin caresi vardir diyebilirim yalniz panik atak gibi hastaliklarin iyilesmesi tamamen mumkun degildir cunku zaman zaman arkasinda baska hastaliklari da barindirmaktadir.

Kolumuz kirilsa X-ray cektiginiz zaman gorulur ama bu gibi ruhsal hastaliklar fiziksel olarak kanitlanamamaktadir. Bu hastanin daha cok zoruna gider. Kisi her seferinde kendini anlatmak zorundadir, kendisi bile ne oldugunu anlayamazken baskasina nasil anlatabilir ve karsindakinden o anlayisi nasil bekleyebilir. O yuzden hep denir ; sen bu hastaligi yasadinda mi biliyorsun ve ahkam kesiyorsun.

Dogru tedaviyle onu alinmayacak hastalik yok. Belki tamamen iyilesmezsin ama gunluk yasamina etki etmeyecek sekilde control altina alabilirsin.

Izninle seni kirmadan iki sey dikkatimi cekti.

Birincisi "Herkes is sahibi, coluk cocuk ev sahibi, ben 32 yasindayim ve hala ne isim var ne biseyim" demissin. Bir yerlerden baslayacaksin, bence dil ogrenmekten basla. Madem fransizca bilmiyorsun cabucak ogrenirsin arada tedavine de devam edersin. Gerisini sonra dusunursun.

Ikincisi cocuk istiyorsun. Sanirim uc ay once dusuk yapmissin. Oncelikle bunun icin basin sagolsun diyorum . Lutfen ama lutfen tedavi olmadan ve hastaligini kontrol altina almadan bir bebek dusunme.

Allah kimseye ne kanser ne de panik atak hastaligini versin. Ben ikisini karsilastirmadim. Iki taraftan da dolayli olarak cekmis biri olarak ortada bir yorum sundum.

Gecmis olsun.

Merhaba, panik atagi guzel anlamissiniz. cunku genelde herkes farkli bilir.

Bi ton yorum okudum,herkes fikrini söyledi vs..
Fakat fake in bile bi bi raconu vardır.
Bari ufak ufak,cimdire cimdire atsaydınız be arkadaş.

Aslında ben doğru yada değil,konunun ne orasında,nede konuda geçen bi ton bulaşık,çamaşır ve bi ton kılda tüyde değilim.
Benide ilgilendirmez,doğrudur belkide konu emin değilim..Dediğim gibi isterse 30 değil,60 makine çamaşırınız olsun..
Yada ağda bile yapılamayacak kadar tüyünüz.

Tek sahte kokon şey;
Neden eşiniz sirke davet etti sizi bugün?
Bu günü mü buldunuz sirke gidecek?
Yani bu kadar mı tesadüf olur,siz burada bi kalabalık topluyorsunuz,içinde bi ton penguen diye düşünüyorsunuz belkide!

Sirk-penguen vs..

Neyse,ama genede ben bu konunun:

İnŞAllah ve inşAllah sahte olmasını temenni ediyorum,bu tür bir psikolojik rahatsızlık içine düşen bir insan olsun asla istemem.
Umarım konu sahtedir,ve umarım sadece ve sadece burada ki insanları tiye alıyorsunuzdur.

Inanmayanlarin bu topigi okumamasini rica ediyorum.
Dun sabah moralim cok bozuktu, esim ise gitmeden once benimle biraz konustu cunku moralimi duzeltmek istedi.
Ogle yemegi sirasinda da beni aradi, "aklima takildin, sabah cok kotuydun simdi iyimisin" diye sordu ustune de aksam sirk var bilet alayim mi dedi istemedim. Sonra yine aradi, bu sefer de hayvanat bahcesine gidelim dedi, istemiyorum dedim. Istemiyorum diyorsun ama ihtiyacin var dedi. Ben de israr edince kiramadim zaten dun gittik hayvanat bahcesine.
Neden bu kadar on yargilisiniz anlamiyorum.

Bunalımın tam da içindeymişsiniz siz.
İçsel huzursuzluk ve depresyon belirtisi görüyorum sizde. :31:
Yoksa bir insan bu kadar kendini boşveremez...
Yurtdışına adapte olamamışsınız bu yüzden bu haldesiniz gibi geldi.

Evet Turkiyedeki yasamimiz cok ozluyorum. Burasi cok guzel ama ozlem cok var malesef.

Dogru dediniz, ve ben eminimki en az benim kadar pis olan cok kadin vardir bu topigi okuyan. Dun okuma rekoru kirdi bu topik, demekki bazi kadinlar kendinden birseyler bulduki okudu!!!

Hamarat hanımlardan iki satır öneri yazmalarını bekledik ama 38 sayfa oldu ya eleştiri yapıldı ya fake dendi.

Bu arada ben de dipteyim,sondayım,depresyondayım sanırsam,galiba.:27:

Son düzenleme:
Merhabalar tekrar,
Bugun dayanamadim, aile doktoruma gittim.
Durumumu tek tek anlattim. Sorunumun psikologluk olup olmadigini danistim.
Doktorum bana "tukenmislik sendromu olmalisin, seni psikologa ve psikiyatristine yonlendiriyorum" dedi.
Eve gelince internetten arastirdim tukenmislik sendromunu. Harfi harfine bana uyuyor. Haftaya cuma gunu psikiyatrist randevum var, onumuzdeki sali da psikolog. Umarim benim icin hersey yolunda gider.
Eskiden ben boyle degildim. Inanilmas titiz, mukemmeliyetci bir insandim. Cok tertipli duzenliydim. Hem kendimle ilgili hem de evimle ilgili. Ne olduysa 3 yil once oldu. Hicbirsey yapmak istemiyorum, hep yatip uzanayim istiyorum.
Doktorumda dedi zaten cok asiri titizlik mukemmeliyetcilik tukenmislik sendromu yaratiyormus, benim gibi insanlar varmis tedavi olman lazim dedi.

Usenmedim arkadasim, insallah bir gun bir sorunun olmaz ama olursa da seni de goruruz burada satirlarca yazilarini.

Arkadaşım 'erce sorunun mertce cevabı olur'
Yazdıklarını bir de bir başkasının gözünden oku emin ol sende bu psikoloji içinde olmasan buna benzer bir yorum yapardın.
Hepimizin savsakladığı yada ertelediği işler var ama anlattıkların bir günün iki günün işi değil.
Burada herkes sorunlarını bir şekilde paylaşıyor derdi olan yazıyor kimseye neden bu kadar dert içinde burada zaman geçiriyorsun denmiyor ama sizin probleminizin çözümü gayet net bir yerinden başlamak zorundasınız.
Başlayınca bitmeyen iş yoktur.
Bismillah deyip başlayın.:48:

Arkadaşım 'erce sorunun mertce cevabı olur'
Yazdıklarını bir de bir başkasının gözünden oku emin ol sende bu psikoloji içinde olmasan buna benzer bir yorum yapardın.
Hepimizin savsakladığı yada ertelediği işler var ama anlattıkların bir günün iki günün işi değil.
Burada herkes sorunlarını bir şekilde paylaşıyor derdi olan yazıyor kimseye neden bu kadar dert içinde burada zaman geçiriyorsun denmiyor ama sizin probleminizin çözümü gayet net bir yerinden başlamak zorundasınız.
Başlayınca bitmeyen iş yoktur.
Bismillah deyip başlayın.:48:

2 gundur kendimi zorluyorum acikcasi, ama cok da buyuk seyler basaramadim.
Bulasiklar yikandi, dus aldim, 1 makina camasir attim, hayvanat bahcesine gittim hepsi bu. 1 saat sonra da esimle guneye deniz kenarina tatile gidicez haftasonu icin. Inanin icimden hic gelmiyor gitmek.

2 gundur kendimi zorluyorum acikcasi, ama cok da buyuk seyler basaramadim.
Bulasiklar yikandi, dus aldim, 1 makina camasir attim, hayvanat bahcesine gittim hepsi bu. 1 saat sonra da esimle guneye deniz kenarina tatile gidicez haftasonu icin. Inanin icimden hic gelmiyor gitmek.

Gitmeden öne bir temizlik şirketiylle anlaşın geldiğinizde eviniz mis gibi olsun.
'Tekdili mekanda ferahlık vardır' sizde biraz kafanızı toplarsınız.

Back
X