Yahu bayanlar kim öyle olmayı ister arkadaş hasta belli ki neden öyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz?
Pis olsa bırakır yapmaz ama onu rahatsız ediyor bu durum yani aslında farkında böyle olmaması gerektiğinin buna rağmen yapmıyorsa vardır bir nedeni.
Yarın ne olacağımız belli değil lütfen kınamayın. Yorum yapmak zorunda değilsiniz inanmıyorsanız gülün geçin.
Konu sahibi arkadaş; her şeyden önce sağlığına kavuş. Bak ne kadar şanslısın öyle bir eşin olduğu için onun için toparlanmaya çalış.
Tedavini gör.
Ben de şehir değiştirdim,evlendim, nefret ettiğim bir kayınvalidem var ve hiç kimsem yok burda. İşim de inanılmaz yorucu ve stresliydi orta düzey yöneticiydim çok sorumluluğum vardı senin gibi mükmmeliyetçiydim. Eşim de inanılmaz pasaklı ve bana hiç yardımcı olmuyordu bir izin günüm vardı onu da emizlikle geçiriyordum. Tükenmeye başlayınca istifa ettim. Zamanla hiç evden çıkmak istemedim kimseyle görüşmedim sürekli uyuyordum baktım dururum iyi değil kendime hobiler edindim yemek yapmayı çok seviyorum mutfaktan çıkmaz oldum sonra kilo aldım gerçi çok

ondan sonra da yürüyüşe başladım. Yine çok iyi sayılmam severek gideceğim bir işim olursa iyi olacağıma inanıyorum. Yani biraz da kendini dinlemelisin muhakkak vardır yapmak istediğin bir şey, tedavinin yanında tabi.
Evini de kendin temizlemeye kalkma şu anda hiç. Temizlet bütün işlerini yaptır sil baştan başla
larisya;
senin kaynanan daha fenaymış ya arkadaş hasta en azından. böööğ midem bulandı.