• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir ev kadiniyim

küçük bir şeyden başla örneğin karşında duran ibloyu alıp yerine koymak gibi.
önce yerlerine koymadan başla, sonra silmekle böyle böyle elin alışır.
kendine liste de yapabilirsin.
tik atarısn yaptıkça.

kardeş guneye deniz kenarina tatile giderken bir temizlik şirketine haber et sen evde yokken evi yıkayıp paklasınlar sende gitmeden bir hamama git iyce keselen ağda fin yap kırklan paklan oh miss :):31:

30 makina çamaşır varsa siz ne giyiyorsunuz şu an merak ettim...Her gün dğeişik kıyafet o zaman...Evet tembellik bende de var.Biriktiririm bazen ama bu çok farklı...anlattığınız ortamda kedi beslenmesi tamamen saçma.Nasıl yaşanır ki anlamadım...Amacım küçümsemek değil ama inanması zor açıkcası...

ben ısrarla fotoğraf istiyorum ,madem inanmayanlar var diyordunuz ,alın size ispatı ,inanmayanlar utansın deyin koyun bir foto ,mesela şu 30 makinelik çamaşır ve küflenmiş bulaşıklardan başlayın foto eklemeye ,o zaman yorumum değişecek ,herkesin yorumu değişecek ,hasta olduğunuza inanmayanlar utanacak belki ,özür dileyecek ,sen böyle davranmaya devam ettikçe inanmayanların sayısı artacak ..

ben hala inanmıyorum ,bu kadar boşvermiş olamassın ,madem 3 yıl öncesine kadar bizden temizdin bu raddeye gelemessin ...

hadi bakalım güven kendine koy resimleri ,nasıl bir yerde yaşıyormuşsun görelim ..yardımcı olalım el birliği ile

ben ısrarla fotoğraf istiyorum ,madem inanmayanlar var diyordunuz ,alın size ispatı ,inanmayanlar utansın deyin koyun bir foto ,mesela şu 30 makinelik çamaşır ve küflenmiş bulaşıklardan başlayın foto eklemeye ,o zaman yorumum değişecek ,herkesin yorumu değişecek ,hasta olduğunuza inanmayanlar utanacak belki ,özür dileyecek ,sen böyle davranmaya devam ettikçe inanmayanların sayısı artacak ..

ben hala inanmıyorum ,bu kadar boşvermiş olamassın ,madem 3 yıl öncesine kadar bizden temizdin bu raddeye gelemessin ...

hadi bakalım güven kendine koy resimleri ,nasıl bir yerde yaşıyormuşsun görelim ..yardımcı olalım el birliği ile

Foto koymak istemiyorum aslinda. Millet zaten kafa buluyor, iyice dalgalarini gececekler bu sefer. Ama madem cok istiyorsun yarim saate birkac foto eklemis olurum, foto eklemeyi becerebilirsem tabi.

hahahha konus ahıbı hala foto koyarım dıyo demekkı ev hala aynı durumda temızlenmemıs sakamısın nesın kafamı buluyon yahu.

Resim dediniz, ekledim. Ispatlamisimdir umarim. Ben cok sikildim bu konuda dalga gecilmesinden. Artik buraya yazi yazmamaya karar verdim. Evet, yeni ogrendim, hastaymisim, ondan boyleymisim. Hala dalga gececekseniz bu sizin terbiyesizliginiz olur. Hastaligi da veren Allah'tir. Neyse artik yazmicam, hoscakalin.

bukadarmı evın genel halı ne halde mutfagı genel bı cekseydın.o camasırlar 30 makıne deıl ayrıca tas portlesın 5 makıne cıkmaz bı gunde hallolur yanı o bulasıkalrıda once elınde camasır suyuyla bı gecır sonra koy makıneye mıs gıbı olur hadı camasır belkı ama o tabagın halı cok fena kaç haftadır yıkanmamıs o ne kotu kokuyodur bu sıcakalrda aman tanrım.

Uploaded with ImageShack.us

Iste resimler kizlar. simdi baslayin dalga gecmeye!!!!

valla dumur oldum.böyle bişeyle dalga geçilmez. iki gündür hiçmi temizlemedin yahu evini. onca millet sana dil dökmüş yardımcı olmaya çalışmış. sen yapamıyorsan bari parayla insan tut temizlet. hatta haftanın belirli günleri gelsin evine çeki düzen versin. sende bir an önce bu konu hakkında psikologun yolunu tut. tedavini ol.

Iste resimler kizlar. simdi baslayin dalga gecmeye!!!!

ne dalgası arkadaşım, geçen kendisiyle geçsin dalgayı. kimse mükemmel değil. sende istedikten sonra kendini toparlarsın. insanlar neler yaşıyor kimse kimsenin halini bilmez, bilemez.
Allah yardımcın olsun, dilerim kısa zamanda şifa bulursun...
Amin...

Resim dediniz, ekledim. Ispatlamisimdir umarim. Ben cok sikildim bu konuda dalga gecilmesinden. Artik buraya yazi yazmamaya karar verdim. Evet, yeni ogrendim, hastaymisim, ondan boyleymisim. Hala dalga gececekseniz bu sizin terbiyesizliginiz olur. Hastaligi da veren Allah'tir. Neyse artik yazmicam, hoscakalin.

gozu sevdıgımın tıpı nede cok ılerlemıs tembellıgın pasaklılıgına dıda hastalık oluvermıs.hastayım deyıp oturucana yenmeye calıs kalk bıseyelrden basla koc abı lıste yap kendıne bıtırdıkce uzerını cız hem zevklı olur hemde ısler azaldıkca sevkın artar ohbe ben hastayım yapmam ıyıymıss

bukadarmı evın genel halı ne halde mutfagı genel bı cekseydın.o camasırlar 30 makıne deıl ayrıca tas portlesın 5 makıne cıkmaz bı gunde hallolur yanı o bulasıkalrıda once elınde camasır suyuyla bı gecır sonra koy makıneye mıs gıbı olur hadı camasır belkı ama o tabagın halı cok fena kaç haftadır yıkanmamıs o ne kotu kokuyodur bu sıcakalrda aman tanrım.

5 makine mi? Resimlerde azmis gibi gorunuyor. Ilk resimde beyaz bir camasir sepeti var, onun ici tika basa full camasir dolu. O resimde en az 10 makina camasir var. Ikinci resimde 3 makina cikar, 3. resimde de 5 makina camasir cikar. Daha diger camasirlarin fotosunu eklemedim.

valla dumur oldum.böyle bişeyle dalga geçilmez. iki gündür hiçmi temizlemedin yahu evini. onca millet sana dil dökmüş yardımcı olmaya çalışmış. sen yapamıyorsan bari parayla insan tut temizlet. hatta haftanın belirli günleri gelsin evine çeki düzen versin. sende bir an önce bu konu hakkında psikologun yolunu tut. tedavini ol.

arkadas guzel solemıs sen hastasın dıyelım yapasın yok ozaman bı temızlıkcı tutsanda o yapsa rahatsızdamı olmuyosun anlamaıdmkı

yuh bune be o tabagın halı ne dedıgı gıbı resmen kuflenmıs hakıkaten cok pıs bı ınsansın

kelimlerinize dikkat edin, bu ne biçim bir mesaj böyle, tamam yoruma açık her konu ama bu kadar değil. kimseye hakaret edemezsiniz siz. konu sahibi zaten durumunu açıklamış.

günahtır ya insanlara böyle varılmaz. yapıcı olun,yıkıcı ve kırıcı değil.

Allah insana dert vermesin,

pis mis diyenlere diyelim ki burada ,dua edin ki sizler bu durumda degilsiniz.

piskoloji dediginiz sey öyle kompleks ki !!!

Bende eskidden daha titizdim ama Hayatima giren bir takim sorunlardan sonra bende baya saldim.

arkadasim, umarim Allah yardimcin olur.

tükenmislik sendromü olabilir demissin,

peki yabanci ülkeye gelin mi gittin,

dil ögrenmeliyim demissin. acaba ailen türkiyede mi, sen kendini yanliz ve boslukta mi hisediyorsun?

Hor görmeyin kimseyi.

sizin basiniza gelmesede coluk cocugunuzun gelebilir... Hayat bu, garantisi yok bisey

5 makine mi? Resimlerde azmis gibi gorunuyor. Ilk resimde beyaz bir camasir sepeti var, onun ici tika basa full camasir dolu. O resimde en az 10 makina camasir var. Ikinci resimde 3 makina cikar, 3. resimde de 5 makina camasir cikar. Daha diger camasirlarin fotosunu eklemedim.

arkadasım yıkamak ıcın neyı beklıyosun elınde yıkamıcaksınkı tıkacan makınaya bı deterjan bı kapak yumusatıcı bu kadar.ya kızıyorsun ama gercekten cok cırkın bı goruntu bekar erkek evı bıle bukadar olmaz ya kuflu tabak ne demek hıcmı kokmuyor en olmadı bı temızlıkcı tut 100 tl ne patalr yapma etme toparlan sılkelen

gozu sevdıgımın tıpı nede cok ılerlemıs tembellıgın pasaklılıgına dıda hastalık oluvermıs.hastayım deyıp oturucana yenmeye calıs kalk bıseyelrden basla koc abı lıste yap kendıne bıtırdıkce uzerını cız hem zevklı olur hemde ısler azaldıkca sevkın artar ohbe ben hastayım yapmam ıyıymıss

Anlamiyorsunuz herhalde, icimden yapmak gelmiyor, dusuncesi bile beni sinirlendiriyor. Temizlikciyle falan ugrasamam simdi.
Cok dalga gectiniz, sizinde basiniza gelsin bu hastalik o zaman ne diyeyim.

Back
X