- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Choupinette
neden yazdıkları tam anlamıyla okunmuyo yada yanlış anlaşılıyo benim söylemek istediğim gayet açık ve böyle yorumlar geliceğini bildiğim için üstüne basa basa belirttim ben asla bi insanın kişiliğine saldırıda bulunmam yada dediğiniz gibi ben bilgisayarı kapatırım fakat karşımdaki insanın kırıldımı acaba düşüncesi beni rahatsız eder..bunun içinde o kimseyi kırmadan incitmeden kendimce tarafsızca doğru yorumlarda bulunmaya çalışırım ki yine öyle oldu eğer yorumlarda konu sahibini kırabilicek hakaret boyutuna varabilicek bir cümlem varsa buyrun hep beraber irdeleyelim ben açığım....ama bunun yanı sıra dediğim gibi insanlık görevimi ilk etapta sonuna kadar yaptıktan sonra kendime göre doğru yorumu yapmaktanda asla ama asla kaçınmam...doğru doğrudur bana göre karşımdaki bunu kabul eder yada etmez o onun sorunu fakat karşımdaki insan da doğrunun ergeç doğru olduğunu anlar...söylediğim gibi yanlış anlaşılmak hiç sevmediğim bişiydir karşımdakinin kimliğine zarar vermeden istediğim yorumu yapmakta serbestim...bunları genel olarak söylüyorum....
konu sahibine gelecek olursak sizde bende bir bayan olarak öncelikle bizden yardım isteyen bir bayana yardım etmek bizim en birinci vazifemiz olsa gerek aksi düşünülemez...ama bugünümüzün son günümüz olmadığı ne malum ALLAH ın huzuruna böyle çıkmak ne kadar doğru kimsenin dini inanışını tartışacak değilim burda..fakat hep psikolojik tedavi diyoruz ya biz ben bunun %85 kafada bittiğine inananlardanım...ilaçların ne kadar faydası var tartışılır...terapi evet muhakkaki bize yardımcı olacaktır ama ilk önce bizim kendimizi yenilememiz ve bunun içinde başkalarına yaslanmak yerine adım atmak gerektiğini savunmaktayım...
herneyse uzattım uzatıcağım kadar şu mübarek ramazanda kimseyi kırmak istemiyorum hakkınız geçti ise helal edin....
güzel bir yorum teşekkürler, sizinde hakkınız geçtiyse helal edin. insana insanla varılır , hayırlı günler