böyle insanlar var malesef ,benim çok yakın şahit olduğum komşum var ,daha önce başka bir konuda bahsetmiştim ,
kadınla aynı dönem hamileydik ,bebek arabası filan bakıyordu o ara ,nasıl alsam filan fikir alıyordu benden ,ben taşındım ama birkaç sokak öteye ,yolda karşılaştık bebeği 4 aylık olmuş bebek arabasında ,benim kızımda bebek arabasında ,konuşuyoruz yolda ,aman allahım o bebek arabası 4 ayda küflenmiş ,resmen yeşil yeşil küf olmuş ,paslanmış demirleri ,heryeri yemek artığı ,bebek desen ağzı yüzü pislik içinde ,kapkara ,bide o küflü arabayı kemiriyodu ,,kendi saç sakal karışmış ,kendisini tanıdığımdan beri üzerinde olan t-shirt ve gri pantolon ,saçlar yağ içinde ,dişler tabaka tutmuş pislikten ,ortamdaki kokuya fazla dayanamayıp selamlaşıp uzaklaştım ordan ..
birgün de kayınvalidesi ile karşılaştım ,gel kız geline gidiyorum beraber gidelim dedi ,bende iyi peki dedim işim yoktu o an ,kayınvalidesini severim kıramadım ,eve gittik aman allahım bebek çıplak ve yerde sürünüyor ,eline almış bir kirli çorap ,ağzında salyaları akmış kemiriyor çorabı

anası da almıyor elinden yazık.
mutfaktaydı bişeyler yapıyıodu ,ocak camın yanındaydı ,o cam yağdan görünmüyor ,çamaşırlar banyodan taşmış ,ev havasız ,leş kokuyo tuvalet gibi ,çok sıkıştım mecbur wc ye girdim ,ayakta yaptım ,klozette tahmin edeceğiniz şeyler öylece duruyor ,sifon çektim gitmedi ,yapışmış kurumuş artık ,heryer saç saç saç allahım ölücem sandım ,bi çay koydu bardak bulanık ,yemek artığı var içemedim ki ,
yani diyeceğim o ki sadece hastalıkla ilgili değil bu ,tembellik resmen .yapmıyor kadın işte ,ama şen şakrak,keyif yerinde ,muhabbet o biçim ..
anlayamıyırum ben ..