berbat giden evliliğim

sabatuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
271
20
kime ne diyeceğim bilemiyorum ama bu düzen böyle gitmiyor eşimle(olmaz olsun)hergün kavga ediyoruz bariz küfür ediyor bana bide üstüne itip kakıyor boşanamıyorum çocuğum var yuvamı yıkmak istemiyorum aslında iyi biriydi bu hale nasıl geldik bilmiyorum asıl istediğim boşanmak değil onu düzeltmek ne yapmalıyım bana değer versin çocuğuma değer versin istiyorum nasıl olacak bilmiyorum bence psikolğa gitmeli ama gitmiyor ben gitmeyi denedim sonuç alamadım deneyimli benim gibi sorun yaşamış çözmüş arkadaşlardan yardım bekliyorum

Tam olarak ne konuda anlasamiyorsunuz? Kavgalarin temel sebebi ne sizce?
iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü bana

yaaa ben çok inciniyorum artık tokada attı döverim öldürürüm sunu yaparım bunu yaparım diye tehtitde ediyor ailen bilse bir gün durdurmaz zaten onlara duyurmadan çözmeye çalıştım ama olmadı

iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü bana
Öncelikle esinizin iyi olduğu zamanlar hic mi yok onu düşünün?

Bu konularda benim önerim bosanmak yada evlilik terapistine gitmekten önce 1 kere olsun deneyin diyorum. Onu degistirmek istiyorsunuz önce kendiniz değişin. O kadar iyi davranin ki mesela geldiğinde ilgili olun sevdiği şeyleri yapin. Seni seviyorum askim diyin. Giyinin suslenin makyaj yapin supriz hazirlayin. Mesela kumandayi istiyor dediniz kumandayi verip televizyon izlerken sarilin. Mumkunse cocuk biraz erken yatsin ya da yaninizda olsun o da, sorun degil
"Ne var niye böylesin" derse de evliligimizi ihmal ettiğimizi düşünüyorum o yüzden bundan sonra daha ilgili olacağım diyin. Ve en önemlisi sabırlı olun 2 3 hafta belki de daha fazla hep güleryüzlü olup degismesini bekleyin. Hemen sonuc vermeyebilir benim dedigim sey. Ha zaman gecer yine olmazsa degismezse istediğinizi yapabilirsiniz gönül rahatligi ile. Bu ilişki icin ben elimden geleni yaptm dersiniz en azindan

Öncelikle esinizin iyi olduğu zamanlar hic mi yok onu düşünün?

Bu konularda benim önerim bosanmak yada evlilik terapistine gitmekten önce 1 kere olsun deneyin diyorum. Onu degistirmek istiyorsunuz önce kendiniz değişin. O kadar iyi davranin ki mesela geldiğinde ilgili olun sevdiği şeyleri yapin. Seni seviyorum askim diyin. Giyinin suslenin makyaj yapin supriz hazirlayin. Mesela kumandayi istiyor dediniz kumandayi verip televizyon izlerken sarilin. Mumkunse cocuk biraz erken yatsin ya da yaninizda olsun o da, sorun degil
"Ne var niye böylesin" derse de evliligimizi ihmal ettiğimizi düşünüyorum o yüzden bundan sonra daha ilgili olacağım diyin. Ve en önemlisi sabırlı olun 2 3 hafta belki de daha fazla hep güleryüzlü olup degismesini bekleyin. Hemen sonuc vermeyebilir benim dedigim sey. Ha zaman gecer yine olmazsa degismezse istediğinizi yapabilirsiniz gönül rahatligi ile. Bu ilişki icin ben elimden geleni yaptm dersiniz en azindan
y
ben psikolgla görüştüm telden bana direk boşan dedi şaşırdım kaldım 2-3 defa konuşma fırstım olmuşken hemen boşan dedi ben ne yapıyorum anlatayım küsüyorum sadece ya insan suratına tokadı yeyince ne yaparki düşünsene babamdan bir tokat yemeden büyüdüm giyimden kuşamdan hiç anlamz umrunda bile olmadı denedim hani mum yakarsında elektirikmi giiti derya benim ki öyle

adamın umrunda değilseniz boşanın gitsin neden düzeltmeye çalışmak ? sizin de gururunuz var o sizi nasıl mutlu etmeliyim diye düşünmesi gerekirken
benim çocuğum var demesi ne kolay pisikolgda aynı seyi dedi ama ya bebeğimin hali ne olacak aslında ii biriydi eşim nasıl olduda bu hale geldi anlamıyorum şidet gün geçtikçe artıyor sonuçta budurumda bebeğim için sağlıksız ben çözüm bulmak istiyorum

benim çocuğum var demesi ne kolay pisikolgda aynı seyi dedi ama ya bebeğimin hali ne olacak aslında ii biriydi eşim nasıl olduda bu hale geldi anlamıyorum şidet gün geçtikçe artıyor sonuçta budurumda bebeğim için sağlıksız ben çözüm bulmak istiyorum

umarım bulursunuz

Evliligini bitirmiycegini bildigi Icin böyle yapiyor Bence.
Adam biliyor sanki, ne yaparsa yapsin, sen evdesin, gitmiyeceksin.
Kaybetmekten korkusu yok. Ona o korkuyu ver, cek git babanin evine.
Ya anlayip degisir, yada üzgünüm adamin umurunda degilsin ve
Ayrilmaktan baska care yok.

Esin sana deger vermiyor iletisim kuramiyosunuz , ustune ustun bide siddet var .. ama bir baba cocuguna deger verniyosa kusura bakma o adami zorla adam edemezsin ..
Hic bir iyi tarafi yok sadece kendini dusunen bencil bir adamdan bahs ediyosun sen..
Cocugum var bosanamam diyosun , acaba cocuk boyle iletisim kuramayan bir anne ve babayla birlikte yasamak istermi ?
Cocuklar icin huzurlu ortamlar sart .. sadece baba var diye bir evin icinde yasamakla bitmiyor is .. malesef!
Kendini dusunmuyorsan cocugunu dusunmelisin...

Ayrılmak istemiyor san evlilik terapistine git belki bir çözüm olur ilgisizlik falan belki cozulurdude küfür le tokadı neyle duzeltecez bilemedim be bacim

Herkesin derdi baska iste. Allah yardimcin olsun..

O koca artık düzelmez. Çocuğum var diye diye daha çok tokat yersiniz. İki üç sene sonra keşke bu yazıyı yazdığımda boşansaymışım diyeceksiniz muhtemelen. Allah kolaylık versin ne diyeyim.

X