Berbat hissetmek

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Uzatmadan konuya gireyim.Bu aralar kendimi iğrenç hissediyorum o kadar tuhaflaştım ki hiç bir şey yapmak gelmiyo içimden.Sevgilimin telefonu bozulmuştu yaklaşık 1 aydır annesinin telefonunu kullanıyo ara sıra.10 gün önce buluşmuştuk herşey güzeldi nişan yapmayı planlıyoruz ama tek sorunumuz arabanın arızası.

1 ay önce araba büyük bir arıza çıkardı ve maddi olarak sıkışık süreçte olduğu için yaptıramıyordu şimdi annesi para vermiş fakat bütün masrafı karşılamıyo.Kendi maaşı da kredilerine gidiyo ev yaptırmıştı.Buluştuğumuz günden beri çok az konuşmaya başladık arabaya o kadar takmış durumda ki gözü beni bile görmüyo bir an önce yaptırıp satma derdinde.10 gün sonra doğum günüm var az önce konuştuk benim özel günlerim ne zaman yaklaşsa hep böyle berbat şeyler oluyo zaten dedim saçmalıyosun diyo bana uzatma ne var halimizde diyo.
Kötü hissediyorum berbat hissediyorum evdeki sorunlar da cabası
Umursamıyosa ayrıl diyeniniz olacaktır bir sorunumuz yok bana karşı sevgisinden şüphem de yok ayrılma durumumuz olamaz yani ama bu durumumun bir çaresini bulamıyorum onunla az konuşmak onu stresli görmekten nefret ediyorum

Kendinizi neye daralttığınızı anlamadım? Çok önemli bir sorun yok gibi bunlar gelir geçer şeyler.

Kullanici adiniz her seyi acikliyor aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…