Evet tam 72 kiloyum boyum 168 gören aaa yok hiç bir şeyin balık etlisin diyor onların dediği umrumda değil
.dolabımdaki bütün kıyafetlerime giremez oldum pantolonlarım öyle bakıyor bana çizmelerim kapanmıyor bacaklarımda çok kilo aldı ah ah geçen sene tam 58 kiloydum ne oldu bana? işe girdim bu hale geldim sürekli oturdum basen kalça aldı başını gitti her gece mantılar ekmekler makarnalar
ama bugün yürürken nefes nefese kaldıgımı farkettim ve artık giyicek bir şey bulamaz hale geldim çok fena şekilde karar verdim
işte diyet sırrım :
sabah kahvaltısı sınırsız ne yersen ye öğlen sınırsız ne yersen ye öğlen saat 2 den sonra hiç bir şey yemek yok meyve haşlanmış sebze ve gazsız içecek dışında
günde 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 saat egzersiz hareketleri hadi bakalım giricem o pantolonlara

yazın yan yağlarım fışkırmıcak

ve resimde eklicem önce ve sonrası diye kızlar

ama bugün yürürken nefes nefese kaldıgımı farkettim ve artık giyicek bir şey bulamaz hale geldim çok fena şekilde karar verdim
işte diyet sırrım :
sabah kahvaltısı sınırsız ne yersen ye öğlen sınırsız ne yersen ye öğlen saat 2 den sonra hiç bir şey yemek yok meyve haşlanmış sebze ve gazsız içecek dışında

günde 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 saat egzersiz hareketleri hadi bakalım giricem o pantolonlara

yazın yan yağlarım fışkırmıcak

ve resimde eklicem önce ve sonrası diye kızlar

Son düzenleme: