Beren ( 72 den 58 olucağıma söz veriyorum)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
Evet tam 72 kiloyum boyum 168 gören aaa yok hiç bir şeyin balık etlisin diyor onların dediği umrumda değil .dolabımdaki bütün kıyafetlerime giremez oldum pantolonlarım öyle bakıyor bana çizmelerim kapanmıyor bacaklarımda çok kilo aldı ah ah geçen sene tam 58 kiloydum ne oldu bana? işe girdim bu hale geldim sürekli oturdum basen kalça aldı başını gitti her gece mantılar ekmekler makarnalar
ama bugün yürürken nefes nefese kaldıgımı farkettim ve artık giyicek bir şey bulamaz hale geldim çok fena şekilde karar verdim

işte diyet sırrım :
sabah kahvaltısı sınırsız ne yersen ye öğlen sınırsız ne yersen ye öğlen saat 2 den sonra hiç bir şey yemek yok meyve haşlanmış sebze ve gazsız içecek dışında
günde 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 saat egzersiz hareketleri hadi bakalım giricem o pantolonlara
yazın yan yağlarım fışkırmıcak
ve resimde eklicem önce ve sonrası diye kızlar

Son düzenleme:
Basarilar canım bende 71 kiloyum banada fazlan yok sadece bel bolgenden ver diyorlar. Balık etli diyorlar bana. Pufff ben yazin çıtır olayım dicem kim balık kim balina
Boyum 170

Son düzenleme:
senle aynıymışız canım evet çıtır olalım yan yağlarımızı sarkmasın

allah yardimcin olsun bacim bende 72 kilo oldugunu dusunen (2 ay once oyleydi ) biriyim boyum 1.69 herkese gore fazla bisi yok ama maalesef tasiyan benim ustumde 15 kilo fazladan tasiyorum. neden tasiyayimki ben hammalmiyim (hayir) gerek yook. ama ben senin kadar kati degilim herseyden yeme tarftariyim ama az az hani bir soz vardirya :
sabah :krallar gibi
ogle : prensler gibi
aksam : fakirler gibi ye diye
onu uygulamaya calisiyorum. oluyormu bilmiyorum. kolay gelsin

inşallah olur canım inan pantolonlarıma giremiyorum nefes nefese kalıyorum merdiven çıkınca ve yan yağlarım çıkıyor göbeğim de çıktı bluzda çok kötü gözüküyor hiç bir şey giyemiyorum bu durum çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…