Beren-Kenan çiftiyle reklam yapan Arçelik'in diğer yüzü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
24915.jpg

• a-.png
  • a+.png
  • Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:37
Koç Holding'e bağlı Arçelik firması hakkını arayan işçileri işten atarken 60. yıl reklamlarında rol alan Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödedi.

Gebze'deki Arçelik LG işçileri geçtiğimiz hafta ücretlerinin artırılması ve işçilerin haklarını savunmayan Türk Metal sendikasının fabrikadan gitmesi için eyleme başlamıştı.

Ancak Koç Holding'in talebiyle yüzlerce çevit kuvvet polisi, 12 Eylül darbe günlerini hatırlatan şekilde fabrikaya girmiş ve işçilere saldırmıştı.

TOFAŞ ve Türk Traktör gibi metal fabrikalarında da direnişleri işten atmayla bastıran Koç Holding'in Arçelik firmasının 60. yıl reklamları kapsamında Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödemesi sosyal medyada tepki çekti. Twitter ve Facebook'ta "Arçelik'in 60 yıllık ikiyüzlülüğü" değerlendirmeleri yapıldı. (HABER MERKEZİ)

http://www.evrensel.net/haber/255682/arcelikin-60-yillik-ikiyuzlulugu

Güzel bir reklam oldu bence:KK50:
2.5 milyon dolar mı rüyamda göremem:KK53:

Bu paraları ne yapıyor nerdeyse ülke bütçesi

Esra erol da baya maaş olucak

Nedir bu kadar emek ki bilmiyorum hayata yeniden gelme şansım olsa diyecem oda olmaz

Bizim ki su zenginin mali züğürt ün çenesini yaratmış

Heleki işçilerin riziklarini vermek bilemiyorum

Adaletin bata dünya

Bu reklamın ne kadarlık bir satış geliri sağlayacağını düşündüler ve ne kadarlık bir geri dönüş sağladılar ben de bunu merak ediyorum.

Beyaz eşya alırken reklamında oynayana göre değil ürüne göre tercih yapıyorum ben ve gerçek kullanıcı yorumlarına göre.

İşçilerin haklarını iş mahkemesinde almalarını ve işe iade davası açmasını da gönülden temenni ediyorum.

2.5 milyon, komik değil:63::63:

tamam reklamdaki görüntüler güzel, beren çok güzel falan da ben bu reklamın bulaşık makinesiyle bağlantısını çözemedim:KK53::KK53:, beren de hiç çamaşır bulaşık yıkcak bi görüntü çizmiyo reklamda:KK48::KK48:

sessiz izlesek logo görmesek, bu beyaz eşya reklamı demeyiz:KK53:, olsa olsa parfüm, kozmetik reklamı falan olur, hadi o da olmadı magnum reklamı:KK53:

2.5 milyon, komik değil:63::63:

tamam reklamdaki görüntüler güzel, beren çok güzel falan da ben bu reklamın bulaşık makinesiyle bağlantısını çözemedim:KK53::KK53:, beren de hiç çamaşır bulaşık yıkcak bi görüntü çizmiyo reklamda:KK48::KK48:

sessiz izlesek logo görmesek, bu beyaz eşya reklamı demeyiz:KK53:, olsa olsa parfüm, kozmetik reklamı falan olur, hadi o da olmadı magnum reklamı:KK53:
browni ya d biskolata da olabilir :-)

şimdi milyon dolarla oynayan insanların benden daha iyi bir rahat hayat yaşamayacağını ve nasıl öleceğimizi kim bilebilir bazen para ve şöhret felaketi olur kişinin

24915.jpg

• a-.png
  • a+.png
  • Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:37
Koç Holding'e bağlı Arçelik firması hakkını arayan işçileri işten atarken 60. yıl reklamlarında rol alan Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödedi.

Gebze'deki Arçelik LG işçileri geçtiğimiz hafta ücretlerinin artırılması ve işçilerin haklarını savunmayan Türk Metal sendikasının fabrikadan gitmesi için eyleme başlamıştı.

Ancak Koç Holding'in talebiyle yüzlerce çevit kuvvet polisi, 12 Eylül darbe günlerini hatırlatan şekilde fabrikaya girmiş ve işçilere saldırmıştı.

TOFAŞ ve Türk Traktör gibi metal fabrikalarında da direnişleri işten atmayla bastıran Koç Holding'in Arçelik firmasının 60. yıl reklamları kapsamında Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödemesi sosyal medyada tepki çekti. Twitter ve Facebook'ta "Arçelik'in 60 yıllık ikiyüzlülüğü" değerlendirmeleri yapıldı. (HABER MERKEZİ)

http://www.evrensel.net/haber/255682/arcelikin-60-yillik-ikiyuzlulugu
zaten iyi bir marka değil,olmadığı içinde reklamlarla müşteri toplamaya çalışıyor,arçelikten aldığım hiçbir beyaz eşyadan memnun kalmadım,kimseyede tavsiye etmem:KK12:

Diyecek söz kalmadı, şaşkınlık içerisindeyim...

Bi Arçelik çamaşır makinamız var alındığından beri arızası bitmedi gitti. SEvmiyorum bu markayı. :KK12:

işçilerin haklarını 5 dk da bunlara yedir bu nasıl hak adalet

kimi alın teriyle saatlerce çalışsın 3 kuruş hakkını alamasın

kimi 5 dk dursun 2,5 milyon dolar:KK11::KK11:

X