browni ya d biskolata da olabilir2.5 milyon, komik değil
tamam reklamdaki görüntüler güzel, beren çok güzel falan da ben bu reklamın bulaşık makinesiyle bağlantısını çözemedim, beren de hiç çamaşır bulaşık yıkcak bi görüntü çizmiyo reklamda
sessiz izlesek logo görmesek, bu beyaz eşya reklamı demeyiz, olsa olsa parfüm, kozmetik reklamı falan olur, hadi o da olmadı magnum reklamı
zaten iyi bir marka değil,olmadığı içinde reklamlarla müşteri toplamaya çalışıyor,arçelikten aldığım hiçbir beyaz eşyadan memnun kalmadım,kimseyede tavsiye etmemBeren-Kenan çiftiyle reklam yapan Arçelik'in diğer yüzü
Koç Holding'e bağlı Arçelik firması hakkını arayan işçileri işten atarken 60. yıl reklamlarında rol alan Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödedi.
- Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:37
Gebze'deki Arçelik LG işçileri geçtiğimiz hafta ücretlerinin artırılması ve işçilerin haklarını savunmayan Türk Metal sendikasının fabrikadan gitmesi için eyleme başlamıştı.
Ancak Koç Holding'in talebiyle yüzlerce çevit kuvvet polisi, 12 Eylül darbe günlerini hatırlatan şekilde fabrikaya girmiş ve işçilere saldırmıştı.
TOFAŞ ve Türk Traktör gibi metal fabrikalarında da direnişleri işten atmayla bastıran Koç Holding'in Arçelik firmasının 60. yıl reklamları kapsamında Kenan Doğulu ve Beren Saat'e 2.5 milyon lira ödemesi sosyal medyada tepki çekti. Twitter ve Facebook'ta "Arçelik'in 60 yıllık ikiyüzlülüğü" değerlendirmeleri yapıldı. (HABER MERKEZİ)
http://www.evrensel.net/haber/255682/arcelikin-60-yillik-ikiyuzlulugu
- Son Düzenlenme Tarihi: 11 Temmuz 2015 09:14
- www.evrensel.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?