Beren Saat aylık 360 bin lira kazanacak!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
2231552-20130830001.jpg

Beren Saat, Eylül ayının sonunda Star TV’de başlayacak olan ‘Kösem Sultan’da başrol oynayacak. Dizi için haftalık 90 bin TL’ye anlaşan Saat ayda toplam 360 bin TL kazanacak. Böylece Beren Saat yeni sezonun en çok para kazanan kadın oyuncusu olacak.

Uzun zamandır üzerinde çalışılan Kösem Sultan dizisinin kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Başrolünü Beren Saat’in oynayacağı dizide Hülya Avşar’da rol alacak.

medyafaresi

Bence aldigi parayi elestirmemeliyiz. Eger biz izlemezsek o da o parayi almaz. Ona kazandiran izleyenlerdir...
Tabi kazansin sonucta tv sektorunde ne paralar donuyor..

Öyle deme bir tane oyuncu vardı epey bir dizilerde oynadı bu salak oyuncu parayı bir adama kaptırmış güya restaurant açacağız , zeka önemli işte şimdi mahkemelerde sürünüyor senin neyine restaurant ortalık sahtekar kaynıyor
gerçi bu parayı zekası değil de dış görünümü oyunculuğu ve dişiliğiyle kazanıyor hele de AŞKI MENNUDAN SONRA ününe ün kattı zaten

Öyle deme bir tane oyuncu vardı epey bir dizilerde oynadı bu salak oyuncu parayı bir adama kaptırmış güya restaurant açacağız , zeka önemli işte şimdi mahkemelerde sürünüyor senin neyine restaurant ortalık sahtekar kaynıyor
orası başka bir boyut kazandıklarını dğerlendirmeye kafa lazım tabii ama para kazanmasının sebebi zekası değil demek istedim

ben çok sevindim
kösem sultan da iyi bir dizi olabilir gibi duruyor.
beren zaten ara vermek durumunda kaldı tv lere
en son ki intikam dizisi hiç güzel değildi
fatmagül ün suçu ne de 2. sezon baya baymıştı.
bence çözüm; ara veriyorum yüzüme alıştılar değil, iyi projelerde yer almak.
ama beren tüp bebek yaptırıyor diye haberler çıkmıştı.

Bunlar bu parayı peşin mi alıyor ya yani bu haftayı cektik al sana 90binmi diyorlar. Yani benim fakir beynim bu kısmı algılayamıyor.

Aldigi parayla birilerine yardim etse de para yerini bulsa bu kadar rahatsiz olmazdim. Haydan gelen huya gider.. Nerene ne yapican o kadar parayla. Size diyorum zenginler, birine bir hayriniz olsun. Dünyaya ot geldiniz ot gitmeyin. Para kefene girmiyor..

X