Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun düğününden kareler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun düğününden kareler

Los Angeles Malibu'da kumsalda gerçekleşen düğünle dünya evine giren Beren Saat ve Kenan Doğulu fotoğraflarını paylaştı

- A +
TARİH30 Temmuz 2014 13:04

Yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti Los Angeles'ta evlendi. Törene çiftin aileleri başta olmak üzereBelçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Hilal Saral, Ece Yörenç gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Radikal’de yer alan habere göre, damat Kenan Doğulu buz mavisi dar kesim damatlığıyla beğeni topladı. Doğulu mavi papyonu ve beyaz ayakkabılarıyla Saat'e eşlik etti.

Bugüne kadar dizilerde sayısız kere gelinlik giyen Beren ilk kez kendi düğününde gelinlik giymenin heyecanını yaşadı. Şapkasından ayakkabısına beyazlar içinde sade ve şık gelinliğiyle dikkat çekti.

http://t24.com.tr/haber/beren-saat-ile-kenan-dogulunun-dugununden-kareler,266038

bende gelinliğini paylaştım beğendim sayılmaz ama fikir olsun . bencede çok sönük bir çift..

beren saatin unlu olmadan once sevgilisini trafik kazasi sonucuydu galiba kaybettigini okumustum..hatta sevgilisi ne olursa olsun oyuncu olma cabalarini birakmamasi gerektigi konusunda Bereni ikna etmis zamaninda...uzulmustum Beren adina...Kenan dogulu yas olarak cok buyuk sanki..bu yuzden pek yakistirmiyordum baslarda ama simdi gayet hoslar...kenanda kilo vermis genclesmis...aradaki farki azda olsa kapatmislar.

Kenan fasulye tanesi kadar chanel giyse gucci giyse cacharel giyse ihya olmaz gozumde.Yine bildigin sımsıkı sıkı sıkıdaki kenan hala ayni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kenan Doğulu gözü kara aşıklardanmış . Sadakat konusunda da çok hassas ve kendini tamamen ilişkisine adarmış .

Kenan Doğulu yu anlatan bir yazıda buna benzer cümleler okumuştum .

Beren nin ise dominant olduğu söylenir.

Mutlu olsunlar .

Son düzenleme:
bunları birbirine yakıştıramadım gitti, beren gözümden düştü kenanla beraberliğinden sonra

Vallahi aynen katiliyorum. Beren Saat benim gozumde Bihter roluyle kaldi, kafamda Bihter olarak etiketlendi. Tutkulu, ihtirasli, ask dolu Bihter'e ben Kivanc Tatlitug gibi birini yakistiriyordum, Kenan Dogulu ne alaka diye dusunmusumdur hep. O dizide oynayip da Kivanc Tatlitug ile aralarinda elektriklenme nasil olmadi onu da cozemedim gitti zaten.

Gelinligi de begenmedim zaten, Beren Saat in guzelligini yeterince ortaya cikarmamis, sonuk kalmis. Hem damat hem gelinlik sonuk kalmis bence bu dugunde

Ben de yakıştıramıyorum birbirlerine .
Gelinliği abiye olarak çok güzel ,gelinlik olarak ise sönük .

Uzun zamandir gordugum en tatli gelin ile damat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim millet abartili sasali cicekli bocekli seylere alistigi icin bunlar tabiiki cok sade gelir...

ikisi de çok şık olmuş,özellikle damatlığa ve rengine bayıldım

ben çok yakıştırıyorum bu çifti birbirine
gelinlik olmamış ama damatlığa bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…