Beren Saat'e Kösem Sultan tepkisi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Beren Saat'in sosyal medyadan şehit haberlerine yorum yapmamasına kızan takipçileri, Kösem Sultan'da oynamasın diyerek tepki gösterdi
11999086_10153031721081825_6051575604149162080_n.webp

Türkiye'de yaşanan birçok olaya sosyal medyadan tepkisini gösteren Beren Saat'in, son haftalarda yaşanan terör olayları ve şehit haberleriyle ilgili paylaşım yapmaması takipçilerini kızdırdı. Instagram sayfasına 16 binin üzerinde yorum yazılan Saat'e 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' dizisinde oynamasını istemediklerine dair yüzlerce yorum geldi.

Oyuncunun sayfasına, “Bu kadın oynarsa diziyi izlemeyiz”, “Sırf sen oynayacaksın diye bu diziyi izlemeyeceğim” ve “Vatan hainlerine prim vermeyeceğiz, Kösem Sultan'ı izlemeyeceğiz” tarzında yorumlar yapıldı. Bazı takipçilerin ise yapım şirketi Tims Productions'ı arayarak, Saat'in dizide oynamaması konusunda baskı yaptıkları konuşuluyor.

MİLLİYET

ondan bundan sundan degılde
ben esasında sevmem oyunculugunu da kendısınıde
bıkere konustuklarından bırsey anlasılmıyor ekrana cıktıgında alt yazı gecılmelı
konusurken hıckırıkla gulme arası bı cikcikleme yapıyor

Yazik nelerle ugrasiyo halk baska seylerede boyle duyarli olun birakin insanlar ozgur istedikleri gibi yasar konusur tepki gosterir
Beren saat cok basarili akilli bir kadin oyuncu bence yargilamak kimseye dusmezzz

instagramdan baktım da dk da 2 yorum geliyor son paylaşımına

Beren Saat'in sosyal medyadan şehit haberlerine yorum yapmamasına kızan takipçileri, Kösem Sultan'da oynamasın diyerek tepki gösterdi
Eki Görüntüle 1634488
Türkiye'de yaşanan birçok olaya sosyal medyadan tepkisini gösteren Beren Saat'in, son haftalarda yaşanan terör olayları ve şehit haberleriyle ilgili paylaşım yapmaması takipçilerini kızdırdı. Instagram sayfasına 16 binin üzerinde yorum yazılan Saat'e 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' dizisinde oynamasını istemediklerine dair yüzlerce yorum geldi.

Oyuncunun sayfasına, “Bu kadın oynarsa diziyi izlemeyiz”, “Sırf sen oynayacaksın diye bu diziyi izlemeyeceğim” ve “Vatan hainlerine prim vermeyeceğiz, Kösem Sultan'ı izlemeyeceğiz” tarzında yorumlar yapıldı. Bazı takipçilerin ise yapım şirketi Tims Productions'ı arayarak, Saat'in dizide oynamaması konusunda baskı yaptıkları konuşuluyor.

MİLLİYET
Kesinlikle oynamasınnnnnnn istemiyorum

Üzgünüm ama bende oynamaması taraftarıyım. Kadın çok tepki topladı ve halk tepkili bu yüzden sorunlar dahada büyüyebilir. Riske atmamalı kendini

Yani ben anlamıyorum bu kadına çirkin diyen, kötü söz eden ne bilim onlarında işi sonuçta, o işe girmesin dizide oynamasın vs diye saydıranları
Bizim bilmediğim bir ahbaplığınız mı var ? Kadın ne yaptı size ?
Sosyal medya tüm hayat mı ? Tüm hayatını duygu ve düşüncelerini orada yansıtmak zorunda mı ?
1 tane fotoğraf atsa ne olacak önemli olan iç iç insanın içi!!!!!
Ne müminler görüyoruz Allah korkusu yok, hırsız. Ya da klavye kahramanları özelde kakarakikiri yap paylaşımları başımız sağolsun, profil resmini karartma vs.
Kimseyi yargılamayın bence.

Yani ben anlamıyorum bu kadına çirkin diyen, kötü söz eden ne bilim onlarında işi sonuçta, o işe girmesin dizide oynamasın vs diye saydıranları
Bizim bilmediğim bir ahbaplığınız mı var ? Kadın ne yaptı size ?
Sosyal medya tüm hayat mı ? Tüm hayatını duygu ve düşüncelerini orada yansıtmak zorunda mı ?
1 tane fotoğraf atsa ne olacak önemli olan iç iç insanın içi!!!!!
Ne müminler görüyoruz Allah korkusu yok, hırsız. Ya da klavye kahramanları özelde kakarakikiri yap paylaşımları başımız sağolsun, profil resmini karartma vs.
Kimseyi yargılamayın bence.
sadece teröre tepki için bişey paylaşmaması sorun değil, hangi partiyi tuttuğunu açık açık söyleyen biri tepkimiz buna

Back
X