Beren Saat'le Tuba Büyüküstün'ü sildi

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Serenay Sarıkaya, çok kişinin tahtını salladı...
1067638_620x410.jpg

HT MAGAZİN / Esin ÖVET

Son yılların en gözde isimlerinden Serenay Sarıkaya. Ve dizi sektöründe çok kişinin de tahtını salladı. Mesela bir Tuba Büyüküstün, mesela bir Beren Saat. Tabii ki sevenleri bol, hayranları çok ama herkesin en gözdesi kesinlikle Serenay Sarıkaya.

Hem dizi sektörü hem reklam dünyası için. Etkisi ve süksesi çok fazla. Serenay Sarıkaya doğru adımlar atmaya devam ederse daha uzun yıllar bu sektörde çok kişinin tahtını sallamaya devam eder.

Bunların en başında, evlenmemek geliyor. İkinci adım ise kesinlikle doğru projelerde yer almak. Serenay bu iki faktörle yönünü çizerse daha uzun yıllar adından söz ettirir.
http://www.haberturk.com/magazin/he...r/1067638-beren-saatle-tuba-buyukustunu-sildi

bu sektörde nedense böyle bir durum var 1-2 yıl piyasadan uzak durup dinlendi mi kenara çekildi mi hemen silinip gidiyorsun sanki geçmişte hiçbir şey yapmamış konumuna düşürüyorlar serenay şuan gündemde olan biri ve bunu degerlendiriyor geçmişte berende yaptı tuğba da herkesin bir dönemi vardır derler ya serenay şimdi bunu yaşıyor belki 2 sene sonra bukadar popülaritesi bile olmayabilir nasıl ki şuan kıvançın yerine kerem bürsin koyuyorlar gibi ama bunlar geçici kıvaçta çok popülerdi bir dizi yaptı yayından kalktı hemen kendini dinlenmeye çekti bunu ünlülerin hepsi yaşıyor
ama serenay sarıkayayı bende pek sevmiyorum bu sektörde nedense bir işi tuttu mu fazla şişiriyorlar bence okadar da yetenekli degil hele benim güzellik anlaşıma hiç uymuyor

Serenay sarikayanij guzelligini cozmus degilim. Bazen bakiyorum güzel bazende cok cirkin geliyor.. Nasil bir is bu anlamadim. Birde vucut yapisinda bir anormallik var. Bacaklari uzun ust terafi cokmu kisa, veya bacaklari cokmu ayirik cozemedim gitti. Cokta tinko gercide..
Oyunculugu cok parlak degil bence. Hele su sesini kisarak pisirik pisirik konusmasi beni bitiriyor.. Öyk

X