Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patatesli kabaklı mücver
malzemeler :
5 adet kabak
2 adet patates
3 yumurta
bir kabartma tozu
Yarım su bardağı kaşar peyniri
6 çorba kaşığı un
dere otu
maydonoz
yapılışı:
kabakları soyun ve rendeleyin patatesleride soyup rendeleyin sonra rendelediğiniz patates ve kabagın suyunu sıkın elinizle bir kaba koyun patates ve kabakları sonra yumurta ve unu ilave edin iyice yoprun ardından kabartma tozu, kaşar peynirini ekleyin ve dere otu ve maydonuzu ince ince doğrayın onlarıda ilave edin iyice yoğurduktan sonra. teflon tencerey yag dökün bir yarım çay bardagı yag iyice kızardıktan sonra yavaş yavaş kaşıkla yuvarlak şekilde tencereye dökün kızarana kadar pişirin isiyosanız üstüne sarımsaklı yoğurt dökebilirsiniz:) afiyet olsn
tarif güzel ancak biraz yanmış gibi.. yanmaması ama pişmesi için ne yapmak lazım?
mücverler az yanmış sanki![]()
tatlım aslında yanmadı nie herkes öle dio yaa tadında yanık lezzeti yoktuki olsa yandı derim![]()
ee bugün ne pişirdin![]()
ben de bugün öglen patatesli yumurta yaptım :) bolonez sosu dedigin ne ola ki?sabah pişi yaptım öğlende patatesli yumurta akşamda yayla çorbası ve bolonez soslu makarna![]()
ben de bugün öglen patatesli yumurta yaptım :) bolonez sosu dedigin ne ola ki?
tamamdır, bolonez sosunu da listeye aldık. teşekkür ederim
patatesli yumurta bizde çok seviliyo bende bayılıyorum
canım bolonez sos şu bir kuru sogan doğra sonra kıymaları at bi güzel kavur üstüne domates rendele bir diş sarmısak biraz tuz biraz biber fokur fokur kaynadıktan sonra böyle agırlasacak çok azda salça ilave et yarım çay bardagıda sıcak su ekle agır bir hal alana kadar pişir 5 dk sonra makarnanın üstüne dök![]()
tamamdır, bolonez sosunu da listeye aldık. teşekkür ederim
ohh hamaratsın maşalah aman dikkat et öğrenicem die kilo alma bi çok kişi ilk evlendiğinde çok kilo alıyor :)