• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ayın kaçında bide abiye m giymem lazım:nazar::nazar::nazar:

herkes kıskandı ya:49::49:
şaka bi yana canım benim keşke sende olsaydın:43::43:

Daha tarih belli degil ama Temmuzun basları olur büyük ihtimal. Yok kuzum dedim ya biz bize olcaz. Abiye değilde güzel ve sık bisiler giymek istiyom

Daha tarih belli degil ama Temmuzun basları olur büyük ihtimal. Yok kuzum dedim ya biz bize olcaz. Abiye değilde güzel ve sık bisiler giymek istiyom

ay eylülde malatyada olucam arkadaşım evleniyor
temmuzda sen evleniyosun senin yanında olucam
ağustosta diğer arkadaşım evleniyor ay valaha nereye gitceğimi şaşırdım oh oh:49:

ben evlenince düğünüme gelmezseniz karışmam küserim ben istanbul yutr dışı anlamam herkes gelecek:47::47::47::47::47:

ay eylülde malatyada olucam arkadaşım evleniyor
temmuzda sen evleniyosun senin yanında olucam
ağustosta diğer arkadaşım evleniyor ay valaha nereye gitceğimi şaşırdım oh oh:49:

Kuzum herkesi evlendiriyorsun.... Sen ne zaman evleniyon kuzummm

Evrenim ben resim istiyorum yoksa çatlarımmm:27:
En azından kıyafetin resmini koy canım senin üstünde olması şart değil

:) oda güzell canım :) bu arada düğün kimin :D bende ankaradanım geleyim :P
Yapayanliz bı gelin olacaktım. Şahidim bile yoktu ama suan bir sürü arkadasım ankaradaaaa:52: gel tabi kuzummm
ben evlenince düğünüme gelmezseniz karışmam küserim ben istanbul yutr dışı anlamam herkes gelecek:47::47::47::47::47:

ahhh okulu bir bitse hemen evlenicezde bitmez okul ya neyse sabrediyom 2 yıl kaldı:49:

Kiz senin düğününde ins ben kocam ve küçük bebisimizle gelir göbek atarız

Back
X