• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

evet tatlım baştan aşağı heryere döşendi ama hiç menmun kalmadık 1usta gelmiş 2tane çocuk yanında 2günde zor bitirdiler:19::19::19:
4,250 maal oldu bize bosch kombisini taktırlar peteklerde demir dökümün galiba biraz kazık yedik:31::31:

Canım benim ev kaloriferli zaten,o nedenle petek döşenmeyecek.:ssz:.sadece kombi ve onun tesisatı döşenecek...:ssz:markasını inan bilmiyorum ,sitece toptan yapılıyor,takılınca göreceğim:1:bizimde 3400:44:
öyle olsa ben biterim vallahi 3 çocukla:18:tek başıma nasıl bitiririm işi..:ssz:ama bizimde bu yıl denenecek iyi ısınmazsa petekler seneye değişecek:5:

çok teşekkür ederim canımmmm:49::49: evet ben şimdiden strese girmeyim kuzucum doğru söylüyosun:27:
rica ederim tatlım evet her anın keyfine bakmaya bak dediğim gibi başta sağlıklarımız yerinde olsun sonra huzurumuz hemde bol bol :29::29::29::38::nazar:

insallahh yaaa
bi kitap buldum dua kitabii
bakalim onlari denicem bidee
zatenn yakinda bu defteri toplayip kaldircemm
oldu oldu olmazsa ne ediimm
canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştı :28: Yüce Rabbim ol desin inşallah ortada engeller kalkıyor işlerimiz rastgidiyor hep tevekkül etmeliyiz :34::16::16::16::16::16:

Canım meryem süresinin mealini okudun mu hiç:17:
aynen bende çok okudum esmaül-hüsna da çok okudum :28::nazar:

okudum ikizimm
hemide dafalarcaa
hatta osmanlica bilgim var benim birgun kurban meselesinin osmanlica metni elime gecti ne zaman okusam aglamaktan kotu oluyorum
o yuzden artik umursamiyorumm'
bu sekilde yasamaya alismaliyim....
umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyiz :15::31::49::emir_bebek::nazar::38::38:

öyle söyleme canım:38:herşeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır.....:16:elbet seninde kuzun gelecek:16:
aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyiz :31: dile kolay tickerimde de yazılı tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi :5::5: Rabbim kimseleri bekletmesin herkesin tez zamanda sıkıntısızca nasip olsun inşallah :46::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar 2 yıl sonrasını yine düşünüyorumda ben düğünde eşime şarkı sölicem karar verdim:1::1::1:
canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illaki :27: iyi hadi bakalım düğün şarkında netleşti :46::16:

sifaa philemon
cok teskkr ederim Rabbim butun bebk beklynleri saglikla kurtarsin insallah

canım Meryem ,Vakıa , Fetih , 4444 , 500 Yasin-i Şerif ( 1 kişi 1 Yasin okuyacak ) bikaç kez 41 Yasin-i Şerif ( yine 1 kişi 1 Yasin okuyacak )ben bu sureleri duaları bolca okudum okuttum , alternatif tıplar bir yandan , tedaviler bir yandan nerdeyse yapmadığım kalmamıştı :28: Yüce Rabbim ol desin inşallah ortada engeller kalkıyor işlerimiz rastgidiyor hep tevekkül etmeliyiz :34::16::16::16::16::16:

umutsuz nefes alamayız tabiki zaman zaman omuzlarımız düşüyor Rabbimin gücüne gitmesin koyveriyoruz ama yine yeniden umudumuz neşemiz isteğimiz yeşeriyor Yüce Rabbim bizlere sabretmeyi bahşetmiş bizde layıkıyla üstesinden gelmeliyiz :15::31::49::emir_bebek::nazar::38::38:

aynen vakti-saati dediğimiz o Yüce Rabbimin ol demesiyle nasip oluyor bizler bol dua tevekkül ve sabırla beklemeyi bilmeliyiz :31: dile kolay tickerimde de yazılı tam 70 ay hasretle bekledim bebeğimi :5::5: Rabbim kimseleri bekletmesin herkesin tez zamanda sıkıntısızca nasip olsun inşallah :46::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım yaa çokk takıntılısın bende öyleyim kafa boş durmayacak illaki :27: iyi hadi bakalım düğün şarkında netleşti :46::16:

Amin canım :31:bende ilk çocuklarımdan önce ve hamileliklerimde çok okudum ve okuttum.:31:..okumaya devam et:34:

rica ederim tatlım evet her anın keyfine bakmaya bak dediğim gibi başta sağlıklarımız yerinde olsun sonra huzurumuz hemde bol bol :29::29::29::38::nazar:

ay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum ya:17::17::17:

Canım benim ev kaloriferli zaten,o nedenle petek döşenmeyecek.:ssz:.sadece kombi ve onun tesisatı döşenecek...:ssz:markasını inan bilmiyorum ,sitece toptan yapılıyor,takılınca göreceğim:1:bizimde 3400:44:
öyle olsa ben biterim vallahi 3 çocukla:18:tek başıma nasıl bitiririm işi..:ssz:ama bizimde bu yıl denenecek iyi ısınmazsa petekler seneye değişecek:5:

hmm iyi o zaman canım ya çok pislik çıkmaz duvarları delerken çıkıyo pislik zaten tozuyo etrafa falan.

Rabbim tamamına erdirsin canım:emir_bebek::nazar:

canım petekde mi döşendi:26:benim sadece mutfaktan balkona kombi geçecek...:5:
amin inşallah tüm hepimizin inşallah :38::29:

kislarr ben gidiyom az isim varr iyi aksamlar optummmmmmmmmmmmmm
güle güle tatlım görüşmek üzere :3::16:

sifaa philemon
cok teskkr ederim Rabbim butun bebk beklynleri saglikla kurtarsin insallah
amin inşallah hepimizin gönlünce olsun yine tekrarlıyorum en başta sağlığımız yerinde olsun :29::nazar::38:

Amin canım :31:bende ilk çocuklarımdan önce ve hamileliklerimde çok okudum ve okuttum.:31:..okumaya devam et:34:
Rabbim kabul buyursun hepimizin tüm dualarını :28::nazar::38: evet okuyorum okuyacağım inşallah :29::16::16::16:

hmm iyi o zaman canım ya çok pislik çıkmaz duvarları delerken çıkıyo pislik zaten tozuyo etrafa falan.
mutfak çok batar ozaman:ssz:
amin inşallah tüm hepimizin inşallah :38::29:

güle güle tatlım görüşmek üzere :3::16:

amin inşallah hepimizin gönlünce olsun yine tekrarlıyorum en başta sağlığımız yerinde olsun :29::nazar::38:

Rabbim kabul buyursun hepimizin tüm dualarını :28::nazar::38: evet okuyorum okuyacağım inşallah :29::16::16::16:

Rabbim dualarını kabul etsin:16:

ay evet acayip takıntılıyım şimdiden bunlarıu düşünüyorum kuzum ya:17::17::17:
seni anlıyorum ama gerekiyorsa zorla pozitif şeyler düşün taşın hep :34::54::54::54: madem boş durmayacak güzelliklerle dolduralım inşallah :38::nazar:

bana müsade çıkmam lazım sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere :54::10:

seni anlıyorum ama gerekiyorsa zorla pozitif şeyler düşün taşın hep :34::54::54::54: madem boş durmayacak güzelliklerle dolduralım inşallah :38::nazar:

bana müsade çıkmam lazım sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere :54::10:

tamam canım çok öpüyorum kendine dikkat et bebeğinedeeeee:nazar::nazar::nazar:

canlarim ben cikiyorm tel.le ugrsmktan heryerim tutuldu sonra gelirim yine moral verdiniz bana cok cok teskkr edrim hepinizi coooook opyrm

Back
X