Berenli Saatler :)

elif ve meless masallahh fistik gibisiniz cokk nazlandiniz ama nazlanmakla haklisiniz sanirim:1::1::nazar:

buda saçlarım:1: kızlar gülmeyin bana ya napiyim ancak böyle izin veriyo:43:
Eki Görüntüle 313098
hehe amaa ben daha cokk dudaklari gormekk istiyorumm yarinn sira dudaklardaaa her gun bisi gosterrr en son birlestirme yapariz:1:
Kıvırcık saç apayrı bi hava katmış canım sanaaa çok yakışıyormuşşş:16:
tsk ederim canimm:17:
Evrenim her halinle güzelsin ama ben en çok kısa ve düz saç modlein varya onu beğendim canım:16:

yaaa saclari kisa kestirdikten sonra herkes kisa saci daha cok begeniyoo ama saclarim uzasin kesmicemmm 5 seneye kadarr:1::1:

Ben de çıkıyorum güzel hatunlar, kendinize iyi bakın. Allah' a emanetsiniz.. :54::54::54::54::54::54::54::54:

hepinize iyi geceler kızlaarr:16:
bu arada hepiniz çok güzel çok alımlısınız maşallah:nazar::nazar::nazar:

yaaa saclari kisa kestirdikten sonra herkes kisa saci daha cok begeniyoo ama saclarim uzasin kesmicemmm 5 seneye kadarr:1::1:

Ya banyo yapmaya üşeniyorum ben saçlarım uzun olursa uff
Sevmiyorum uzun saçı evlendikten sonra

Kizlar banada musade resimlere yorum yapamadim hepiniz muhtesemsiniz evrenim masallah kiz cok guzelsin iyi geceler si:16:zlere

tsk ederim canimm:16::16:

aaaa herkes cikiyooooo:53::53::53: nazarr degdiiiii:1::1::1: herkese tatli ruyalarrrrr artik yuzumu bildiginiz icin ruyalarinizda gorebilirsinizzz ruyanizda gorunn emiiiiiiiiii:1::1:

tsk ederim canimm:16::16:

aaaa herkes cikiyooooo:53::53::53: nazarr degdiiiii:1::1::1: herkese tatli ruyalarrrrr artik yuzumu bildiginiz icin ruyalarinizda gorebilirsinizzz ruyanizda gorunn emiiiiiiiiii:1::1:
:1: :1:
Kız sorma herkes dökülmeye başladı bir anda

Ya banyo yapmaya üşeniyorum ben saçlarım uzun olursa uff
Sevmiyorum uzun saçı evlendikten sonra

evet yaaa tatlimm anliyorummm bende yazin saclar uzunken acayip useniyodum saclari yikamayi boyle kisa sacc ohh mis giib cokk rahat iki dk hemen yikaniyo ama yaa daha sonrasiii:26::26: saclarim kivircik oldugu icin duzlestiriyorumm ve banyo sonrasiii yarim saat ayna karsisindayim hepp:111::111::111:

evet yaaa tatlimm anliyorummm bende yazin saclar uzunken acayip useniyodum saclari yikamayi boyle kisa sacc ohh mis giib cokk rahat iki dk hemen yikaniyo ama yaa daha sonrasiii:26::26: saclarim kivircik oldugu icin duzlestiriyorumm ve banyo sonrasiii yarim saat ayna karsisindayim hepp:111::111::111:

Kız resmen o işi yapmaya üşeniyordum ilk evlendiğimde saçlarım çok uzundu sonra kestirdim rahatladım:27:
Ama kısa saçıda düzleştirmesi pratik olur işte

Kız resmen o işi yapmaya üşeniyordum ilk evlendiğimde saçlarım çok uzundu sonra kestirdim rahatladım:27:
Ama kısa saçıda düzleştirmesi pratik olur işte

:1::1::1::1::1: anliyorumm yaa ama uzun saclarimda hemen kurut bitiyodu islem kisa sac duzlestirmesi daha kisa suruyo ama hergun yapincaaa bikinlik geliyoooo:1::1:

Ay kızlar şu yan tarafta çıkan güya keltoş (foto shop belli)
Ona ne kadar çok güldüm yahu:1::9::9:

Ay kızlar şu yan tarafta çıkan güya keltoş (foto shop belli)
Ona ne kadar çok güldüm yahu:1::9::9:

ayy o resme sinir oluyorumm yaa :84::84::84: herdefasinda cikiyo bu reklammmm:1::1:

yaa canim simdi burda ikimizmi kaldikk:26::26: altda bir suru kisinin ismi yaziyooo onlar niye katilmiyoo sohpeteee

Back
X