hakketen kayboldun :44:
yok kız kayboldum sizi izliyodum yaniiii bakim benim kuzularım nasıl güzel sohbet ediyor diyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakketen kayboldun :44:
hani nerde diyodun yok öyle mesaj![]()
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inssbende ailemden uzaktayım...![]()
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooovalaha beni kimse hatırlamadı diye bende sizi izliyodum melezim ya![]()
uyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs![]()
meltemcim valaha çok komiksin yaaa
Koca yatakta sen burda ohh ohh ne güzel![]()
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo![]()
walla meltemimmm benim koca burda olacakk bende onu uyutacammuyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs![]()
geldiiiimmmmm
ne kaynatıyonuz bakem![]()
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo![]()
uyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs![]()
canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız..
.amin canım..
Sen yurtdışındamısın....![]()
canım valla bağımlılık yaptı burası
walla meltemimmm benim koca burda olacakk bende onu uyutacammben onu degil sizi uyuturdumm
canimm bizdee seni bekliyordukk daha kaynatmadikkk bisiiii![]()
benimkide çağırdı gel yat diye duşa gircem sonra yatarım dedim daha çok bekler![]()
canimm bizdee seni bekliyordukk daha kaynatmadikkk bisiiii![]()
benimkide çağırdı gel yat diye duşa gircem sonra yatarım dedim daha çok bekler![]()
ask olsun evrenim yaa hadi kızlar biz cıkalımm![]()
canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız..
.amin canım..
sen yurtdışındamısın....![]()