• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss:nazar:

aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo:1::1::1:

canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....:5:birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız..:14:.amin canım..:38:
sen yurtdışındamısın....:17:

canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss:nazar:

aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo:1::1::1:

sağol kuzum bende sizsiz yapamıyorum inan benimki diyoki niye geç mesaj yazıyosun diyo bende odamı topluyorum diyorum halbuki ne odası sizle kaynatıyoruz:1:

canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....:5:birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız..:14:.amin canım..:38:
Sen yurtdışındamısın....:17:

ask olsun evrenim yaa hadi kızlar biz cıkalımm :43::43::43::43:

sen yurtdışındamısın....:17:

anliyorum canim tabi cocuk olunca gitmeler zor oluyoo.. ins yavrularin ve esin aylenin yoklugunu hic gostermezler sana:nazar::nazar: ben danimarkada kaliyorum ama burda dogup buyudum yani artik buraliyim aylem akrabalarimda hepsi burda ama bir tekkk canim kocam gonlumun sultaniiiiii o turkiyedeee:14::14: bende onu cok ozluyorum ins yakinda gelir yanimaa:5::5:

Back
X