Berenli Saatler :)

hoşşgeldinnnnn berenimmm
Sen bu sarkıyı evveldende soylemistin bana:26:
bu bizimm şarkımızz olsun ozamannnnnnnnnn
kızlar aranız da şanssızım her aksilik gelir beni bulur...du ama ben şöyle yaptım değişti diyen var mı bir akıl verin lütfen...

sabrett duaa ett gönlünü ferah tut aklınla hareket ett duruşunu takdir ettiğin bi büyüğündendee fikir all yeterli bencee

geldim hayatıımmm ama çıkıcam birazdan canım pek keyfim yok bu gece
midemde kötü yatıp uyumaya çalışıcam:106:
çok geçmiş olsun ablacımm dikkat ett kendinee çok öpüyorum senii
En mantıklısı canım,mesleğini eline almadan evlenme bencede..Belki okulun son senesinde nişan falan yaparsınız,hem daha iyi de olur..

Rabbim ayırmasın canım benim,artırsın sevginizi

aminnnn hayırlısıysaa rabbim bizi ayrmasınn hayırlısı değilsedee rabbim ikimizi birbirimz için hayırlısı yapsın diye dua ediyruz hepp inşallahh mutlu sonaa ulaşırss

masallahhh kizlarr sohpett ilerlemisss..... yaa benim net bu iki gundur cokkkkk kotuuu cildirmak elde degil

bisi yaziyorum tam 10 dk bekliyorum

ins simdii gitmezz

bu aradaaa yeni gelenler hosgeldinizzzzz

geldim hayatıımmm ama çıkıcam birazdan canım pek keyfim yok bu gece
midemde kötü yatıp uyumaya çalışıcam:106:

Canım geçmiş olsunn..

Cinsiyeti belli değil daha dimi canım,belli değilse ne hissediyosun

Senin için hamile kombinleri buldum yapıyorum bu arada canım,nasipse eklerim yarın

masallahhh kizlarr sohpett ilerlemisss..... yaa benim net bu iki gundur cokkkkk kotuuu cildirmak elde degil

bisi yaziyorum tam 10 dk bekliyorum

ins simdii gitmezz

bu aradaaa yeni gelenler hosgeldinizzzzz

hıhhhhkırmızı oldunn kürkk giydinn diyeee kandırmaa bisiiiçevrimdışı falanmı takılıyrsun yoksaaa

hoşşgeldinnnnn berenimmm

bu bizimm şarkımızz olsun ozamannnnnnnnnn

sabrett duaa ett gönlünü ferah tut aklınla hareket ett duruşunu takdir ettiğin bi büyüğündendee fikir all yeterli bencee

hoşbulduk güzelim

hoşgeldın:44::44:

asıl sen hoşgeldin

hoşgeldin topiğin anası nasılsın

hoşbulduk canım napıyım iyiyim sen nasılsın

Hoşgeldinn güzel gözlüüüü

ya utandım şimdi ya beğendinmi beniiii

hoş gedin guzelimmm

kolay gelsın canım
iyi geceler

hoşbulduk ofeliyacım

hoşgeldin bereniimmm sende geç geldin benim gibi

evet vuslatım abim bilgisayarı vermedi bana bende bekledim bu saate kadar sizinle konuşmadan yatmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…