• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

mervem ben nolucam ya bu yaşıma kadar hep kabızlık sorunu çektim acaba bir doktoramı gitsem ya:31:

hiç gitmedin mi doktora kız allah seni ne etmesin
bi git bakalım ben gittim ama ne çareee
kullanmadığım ilaç kalmadı gün bazı zamanlar oluyor 4 gün yapamıyorum:1:

kizlarr resmini cekinde face atinnnn:16::16: yaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok:53::53::53: normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk:27::27:

evrenim senin için hemen foto çekicem dur bekleee:52:
ama ben çekip gelene kadar kesin 10 sayfa geçer çok kalabalığız yaaa:21:

Burayada yağdı ama eridi yaa karı çok seviyorum bn:2:

mervem ben nolucam ya bu yaşıma kadar hep kabızlık sorunu çektim acaba bir doktoramı gitsem ya:31:
ayy cicim yaa bendende kendimi bildim bileli bu sorunum varr:26::26: ama bildigim kadariyla yesillik cok tuketmek gerek mis yani saglikli yemeliyiz..

Ayy ne kötü yaa hatta iğrenççç:120:

demii yaaa.... walla tam alismisim sabaha karsi saat 5de uyumaya ve oglen saat 2de uyanmayaaa:27::27::27: ins bu erken kalkma moduna cabuk girerimmm:27::27:

hiç gitmedin mi doktora kız allah seni ne etmesin
bi git bakalım ben gittim ama ne çareee
kullanmadığım ilaç kalmadı gün bazı zamanlar oluyor 4 gün yapamıyorum:1:

merve aynı benim gibisin ne doktoruna gittin buna dahiliyemi bakıyo ne bakıyo:26:

ankarada müthiş bir kar var diz boyu kızlar insanlar sokakta kar topu oynuyooo:52:
evet canım biz bugun oglum eşim oynadık kar topu cok guzeldı:10:
:31::31::31::31:

teşekkürler bitanem :16::16:sende öylesin tatlımm daha tazecik annesin:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
canım benim yaaa seni cok seviyorummmm
kizlarr resmini cekinde face atinnnn:16::16: yaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok:53::53::53: normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk:27::27:
tatlım en koydum yaa ormedın mı?
slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))
hoş geldın canımmmmmmmmmmmm

ayy cicim yaa bendende kendimi bildim bileli bu sorunum varr:26::26: ama bildigim kadariyla yesillik cok tuketmek gerek mis yani saglikli yemeliyiz..

demii yaaa.... walla tam alismisim sabaha karsi saat 5de uyumaya ve oglen saat 2de uyanmayaaa:27::27::27: ins bu erken kalkma moduna cabuk girerimmm:27::27:

Kız sende mi kronik kabızsın vahh yavrim bütün kabızlar bu topiğe toplanmış:9::9:
ay biraz zorlanırsın ya uyku düzenimiz çok berbat ama varyaaa benimde öylee

evrenim senin için hemen foto çekicem dur bekleee:52:
ama ben çekip gelene kadar kesin 10 sayfa geçer çok kalabalığız yaaa:21:
tamam canimm cabukk eklee.... merak etmee seni bekliyoruz sayfayi ilerlemeyizz:27::27::27:
slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))
hosgeldin canim....
hmmm aramiza gelebilirsin cunku avatardaki kucuk kizz cokkk sekerrr:16::16: o kucuk kiza dua et:27::27::1:

Back
X