• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

İyilik güzellik valla çağlacım aynı tas aynı hamam
kız anlatsana eşya felan alındımı anlat hele accık

ALLAH iyilik versin cnm. Düğünümüz Agustos ayında o yuzden esyaları almaya daha var evı tutduktan sonra esyaları alırız dıye dusunduk ama beyaz esya ıcın evı tutmayı beklemıycez muhtemelen.
Kına için salon bakıyoruz yarın ona ugrascaz işte çeyiz düzüyorum mutfagın eksıkleri falan malum bıtmıyor

ALLAH iyilik versin cnm. Düğünümüz Agustos ayında o yuzden esyaları almaya daha var evı tutduktan sonra esyaları alırız dıye dusunduk ama beyaz esya ıcın evı tutmayı beklemıycez muhtemelen.
Kına için salon bakıyoruz yarın ona ugrascaz işte çeyiz düzüyorum mutfagın eksıkleri falan malum bıtmıyor

Ohh ne güzel sen beğenirsin zaten mobilyaları.evide tutarsınız inşallah düğünden 1 ay önce
zaten yarım gün sürüyor eşyaların beğenip gelip monte edilmesi.boşuna şekerim eksik hiç bitmeeezz.
helede mutfağın eksiği evlendikten sonra ne eksikler çıkıyor hele.evet beyaz eşyaları alın şimdiden canım,
sen beyaz eşyadan ne alacaksın?

İstanbul'un Altınlarını izliyorum ay ne güzel diziydi ya keşke bitmeseydi:47:

Ohh ne güzel sen beğenirsin zaten mobilyaları.evide tutarsınız inşallah düğünden 1 ay önce
zaten yarım gün sürüyor eşyaların beğenip gelip monte edilmesi.boşuna şekerim eksik hiç bitmeeezz.
helede mutfağın eksiği evlendikten sonra ne eksikler çıkıyor hele.evet beyaz eşyaları alın şimdiden canım,
sen beyaz eşyadan ne alacaksın?

Mobılyada renk konusunda falan kararımı verdım canım zaten nasıl bır model ıstedgımde az cok bellı ıns cok zorlanmam tabı mobılyaları görunce.
Beyaz eşya Bosch ve Arçelik arasındayım. Sıyah cam olan ürünleri var onlara bitiyorum erıyorum ama ürünü yakından ınceledım buyuk zorluk inoxlardada sorun cok beyaz alıcam. ama marka konusunda tereddütlüyüm

Ben de kanal d de Hayatımın kadınısın diye Türk sineması vardı Türkan ŞORAYIN onu izledım bitdi yabancı fılm basladı korku sıddet dedı tırstım odama geldım:1:

Mobılyada renk konusunda falan kararımı verdım canım zaten nasıl bır model ıstedgımde az cok bellı ıns cok zorlanmam tabı mobılyaları görunce.
Beyaz eşya Bosch ve Arçelik arasındayım. Sıyah cam olan ürünleri var onlara bitiyorum erıyorum ama ürünü yakından ınceledım buyuk zorluk inoxlardada sorun cok beyaz alıcam. ama marka konusunda tereddütlüyüm

Ay mobilyayı beyaz mı alacaksın ben şimdiki aklım olsa beyaz alırdım
İnox sakın haa hiç tavsiye etmem o kadar çok leke tutuyorki sil sil canım çıkıyo
Tutup balkondan atasım geliyor.beyaz eşyada bosch'un üstüne tanımam canım
Çok e-memnunum ben yarısı bosch yarısı arçelik eşyalarımın.
bosch'u biz aldık eşimin ailesi arçelik aldı keşke onlarda bosch olsaydı

Ay ya star kaybolmuş çizgi çizgi renk var
sizde star var mı kızlar

İnox sakın haa hiç tavsiye etmem o kadar çok leke tutuyorki sil sil canım çıkıyo

Beyaz Eşyalarım İnox ve Bosch..
Çok Memnunum..
Mervişim Silince Harika Oluyor..
Beyaz Olsa Yine Silecektin..:27:
Değişen Bir Şey Yok ki :26:

Benim de Mobilyalarım Siyah ve Beyaz..
İlk Zamanlar Toz Olur Ama Zamanla Sorun Olmaz..:34:

Görünüm olarak inox süper ama ugrasamam cnm çalışcağımdan dolayı. Strese baglarım ben kendımı bılıyorum o yuzden beyaz alcam.
Biz Arçelik kullanıyoruz halamlar falan da Arçelik memnunlar aslında fakat Bosch daha kaliteli sankı bıraz fıyat farkı var tabı parçaları falanda çok pahalıymış bıze ılerde sıkıntı yaratmasın.
Çok kararsızım o konuda.

Görünüm olarak inox süper ama ugrasamam cnm çalışcağımdan dolayı. Strese baglarım ben kendımı bılıyorum o yuzden beyaz alcam.
Biz Arçelik kullanıyoruz halamlar falan da Arçelik memnunlar aslında fakat Bosch daha kaliteli sankı bıraz fıyat farkı var tabı parçaları falanda çok pahalıymış bıze ılerde sıkıntı yaratmasın.
Çok kararsızım o konuda.

Kız İnox Al..
Ben Hepinizden Fazla Çalıştığıma Kalıbımı Basarım :1:
Şekil A : Bugün :1:

Beyazıda Aynı İnox'u da.. :34:

Kesinlikle Bosch.. :34:

Son düzenleme:
Beyaz Eşyalarım İnox ve Bosch..
Çok Memnunum..
Mervişim Silince Harika Oluyor..
Beyaz Olsa Yine Silecektin..:27:
Değişen Bir Şey Yok ki :26: