• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

yaaa gercekmii nedennnnn:53::53::53:
Şaka yaptım kızzz:1::1:
ben gidiyorummm hıhhh hepinizeeee:19::19::19::19::19::19:
GElll gitmeee ne oldu yahuuuuuuuuuuuu
Canım ay olarak bilemicemde,şöyle anlatayım..

Kurban bayramından önceydi galiba yada Ramazan her neyse:37: Bayramda adetim gecikti,bayramdan döndük hala bişe yok..
Ben dedim hemen olmaz heralde bu işler tutmaz ilkinde:27: Test aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bozuktur belki dedim,iki gün içinde 7-8 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belliydi yani..Ve asla hiçbirisini bekletmedim..Sonra birkaç gün içinde doktora gittim,kan testi için negatif çıktı,ay şok oldum ama yaa:53: Doktordan sonra tekrar,diğer testlerden yaptım,tek çizgi çıktı..Biraz daha gecikti adetim,sonra da geldi işte.. Yani bi ozamanki düzensizliğim,bide şimdiki düzensizliğim..İkinci böyle oluşu..

Bu arada,o zamandan beri de tamamen korunmayı bıraktık diyemem,tam korunmasız birkaç defa oldu:37:

kız senin durumun çok karışık valla eğer bebek istiyorsan korunmayı tamamen bırakacaksın
yumurtlama günlerini hesaplayıp ona göre ilişkiye gir

kız senin durumun çok karışık valla eğer bebek istiyorsan korunmayı tamamen bırakacaksın
yumurtlama günlerini hesaplayıp ona göre ilişkiye gir

Baya karışık hemde ya,istiyoruz evet başlayalım bakalım Allah'ın izniyle,olur inşaallah..

Ama önce değerlerime baktırıcam,doktora da anlatıcam durumumu,hayırlısı artık:31:

Baya karışık hemde ya,istiyoruz evet başlayalım bakalım Allah'ın izniyle,olur inşaallah..

Ama önce değerlerime baktırıcam,doktora da anlatıcam durumumu,hayırlısı artık:31:

Hayırlısı tatlımda belkide kimyasal gebelik mi geçridin acaba öbüründe

Herkes nereye gitti bi anda yahuu millet kayboldu valla

Ne resim ekledin kız gözükmüyor:52:

Yanlışlıkla geliyo tatlım resmlerr nasıl oluyo anlamıyorum:44:

Ayy bi konuya daldım çok sinirlendim,çocuğa babaannenin adını vermek istiyomuş eşiyle kaynanası,emrivakiden hiç hoşlanmam ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar:19:

Ona ben de yazdım ben de yazdımmmm:46::46::46:
Ayyy en nefret ettiğim şeydir benimde büyüklerin
isminin bebeğe konulması:19: Hem illa koyulacaksa
benim annecimle babacımın güzel isimleri dururken
kaynana ismi mi takıcam :19::19::19::52::52::52::52:

Ayy bi konuya daldım çok sinirlendim,çocuğa babaannenin adını vermek istiyomuş eşiyle kaynanası,emrivakiden hiç hoşlanmam ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar:19:

Ay ne saçma yaa amann kaldımı hala böyle şeyler ben koymammm:20:

Yanlışlıkla geliyo tatlım resmlerr nasıl oluyo anlamıyorum:44:

he heeyy bende yazdım şimdi oraya acaipte sinir oldum yaa:47:

Öyle tabi canım ya.Eşimin ailesi öyle anlayışsız insanlar olsaydılar,ben derdim valla,o kadar ağrıyı acıyı ben çekicem sefa sürmek size mi kalcak,illa büyüklerden birinin ismi konulacaksa koyarım annemin babamın adını kimseninde gıkı çıkmaz sinirlendirmeyin beni derdim:37::37::37: Bildiğin gibi değil,çok kızıyorum bu konuya...:37:

Allahtan hem eşim hemde ailesi yönünden şanslıyım:nazar::52::52:

Öyle tabi canım ya.Eşimin ailesi öyle anlayışsız insanlar olsaydılar,ben derdim valla,o kadar ağrıyı acıyı ben çekicem sefa sürmek size mi kalcak,illa büyüklerden birinin ismi konulacaksa koyarım annemin babamın adını kimseninde gıkı çıkmaz sinirlendirmeyin beni derdim:37::37::37: Bildiğin gibi değil,çok kızıyorum bu konuya...:37:

Allahtan hem eşim hemde ailesi yönünden şanslıyım:nazar::52::52:

Hadi siz evlisiniz de kızıyosunuz,,peki bana noluyooooo:52::52::52:
Daha ortada damat adayı yok çirkef gelinlik yapıyorum hemennnn:27::27::27::27:

valla 3 çocuğumun isminide ben koydum kimseyede bırakmam
4.nünkinide tabiki yine annesi koyucakk:49:

Ay ne saçma yaa amann kaldımı hala böyle şeyler ben koymammm:20:

Ooo her tarafta var böyle şeyler devam ediyo..

Hatta bayram ziyaretinde eşimin akrabalarına gitmiştik.Kızın ikinci evliliği,oğlanın ilk...Kız hamile,cinsiyetini öğrenmişler erkek olcakmış..Kaynanası bi taraftan kayınpederi kocası bi taraftan konuşuyolar,birinci ad kayınpederin olcakmış o kesin zaten,ikinci adınıda kocası koycakmış kızın..Hatta düşün kayınpederinin babasının adını koyalım diyolar bide,ne saçma bişey..:37: Benim kayınpeder de demiş,bizimkiler koymaz siz bari koyun diye:1::1::1::1:

Eve gelince biz başladık yorumlara,kayınvalidem annem falan oturuyoruz hep beraber:27:
Ben dedim,valla kıza hiç fikrini soran yok,acıdım kızın haline öyle birşeyi nasıl kabul eder falan diye.Annemde dedi herkes özendiğini koysun,niye karışıyolarmış o kadar diye:8:

Düşüncesiz insanlarla geçinmek zor..Bu arada kız iki gün önce doğum yapmış,çocuğun adı kayınpederin adı ikinci ismi de babasının koymak istediği isim:53::19:

Back
X