Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yaptım kızzzyaaa gercekmii nedennnnn![]()
GElll gitmeee ne oldu yahuuuuuuuuuuuuben gidiyorummm hıhhh hepinizeeee![]()
Canım ay olarak bilemicemde,şöyle anlatayım..
Kurban bayramından önceydi galiba yada Ramazan her neyseBayramda adetim gecikti,bayramdan döndük hala bişe yok..
Ben dedim hemen olmaz heralde bu işler tutmaz ilkindeTest aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bozuktur belki dedim,iki gün içinde 7-8 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belliydi yani..Ve asla hiçbirisini bekletmedim..Sonra birkaç gün içinde doktora gittim,kan testi için negatif çıktı,ay şok oldum ama yaa
Doktordan sonra tekrar,diğer testlerden yaptım,tek çizgi çıktı..Biraz daha gecikti adetim,sonra da geldi işte.. Yani bi ozamanki düzensizliğim,bide şimdiki düzensizliğim..İkinci böyle oluşu..
Bu arada,o zamandan beri de tamamen korunmayı bıraktık diyemem,tam korunmasız birkaç defa oldu![]()
tatlıımm kimse yazmıyor sıkıldım bende dolaşmaya çıktım
tweteyy yeni konu açmış ona bakıyordum![]()
o digerini demin tesadüfen gördüm igrencti![]()
kız senin durumun çok karışık valla eğer bebek istiyorsan korunmayı tamamen bırakacaksın
yumurtlama günlerini hesaplayıp ona göre ilişkiye gir
Baya karışık hemde ya,istiyoruz evet başlayalım bakalım Allah'ın izniyle,olur inşaallah..
Ama önce değerlerime baktırıcam,doktora da anlatıcam durumumu,hayırlısı artık![]()
Herkes nereye gitti bi anda yahuu millet kayboldu valla
Hayırlısı tatlımda belkide kimyasal gebelik mi geçridin acaba öbüründe
Herkes nereye gitti bi anda yahuu millet kayboldu valla
Ne resim ekledin kız gözükmüyor![]()
Ayy bi konuya daldım çok sinirlendim,çocuğa babaannenin adını vermek istiyomuş eşiyle kaynanası,emrivakiden hiç hoşlanmam ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar![]()
Ayy bi konuya daldım çok sinirlendim,çocuğa babaannenin adını vermek istiyomuş eşiyle kaynanası,emrivakiden hiç hoşlanmam ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen insanlar![]()
Yanlışlıkla geliyo tatlım resmlerr nasıl oluyo anlamıyorum:44:
Ona ben de yazdım ben de yazdımmmm
Ayyy en nefret ettiğim şeydir benimde büyüklerin
isminin bebeğe konulmasıHem illa koyulacaksa
benim annecimle babacımın güzel isimleri dururken
kaynana ismi mi takıcam![]()
Ona ben de yazdım ben de yazdımmmm
Ayyy en nefret ettiğim şeydir benimde büyüklerin
isminin bebeğe konulmasıHem illa koyulacaksa
benim annecimle babacımın güzel isimleri dururken
kaynana ismi mi takıcam![]()
Öyle tabi canım ya.Eşimin ailesi öyle anlayışsız insanlar olsaydılar,ben derdim valla,o kadar ağrıyı acıyı ben çekicem sefa sürmek size mi kalcak,illa büyüklerden birinin ismi konulacaksa koyarım annemin babamın adını kimseninde gıkı çıkmaz sinirlendirmeyin beni derdimBildiğin gibi değil,çok kızıyorum bu konuya...
Allahtan hem eşim hemde ailesi yönünden şanslıyım![]()
Ay ne saçma yaa amann kaldımı hala böyle şeyler ben koymammm![]()