Yaa bak anne sözü dinle işte.
ben üşüttüğüm zaman resmen yanıyo ya orası uff kadın olmak çoook zorr
Hoşgeldin bacım![]()
ya bayan olmak ne zor en zoruda şu istenmeyen tüyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bak anne sözü dinle işte.
ben üşüttüğüm zaman resmen yanıyo ya orası uff kadın olmak çoook zorr
Hoşgeldin bacım![]()
Hoşbulduk canlar nasılsınız bakem![]()
hihihiihhiyiymiş kız o açıdan benim eşimde karışmaz çok şükür ama
benim moralim bozulur mesela kıyafetlerim olmayınca yada alışverişe çıktığım zaman
yinede kontrol altındayım bu aralar
Kışın gece uzun ya insanın yedikçe yiyesi geliyor valla![]()
Hee Berenle beni bilirsin gece tıkınmalarımız meşhurdur
Vuslat abla da yok ya rahat rahat söyleyebilirz![]()
mervecimm benm babannemm anemee yengemee neler neler yapmşş anlatsamm varsa kaynanana melek dersinn emin ol..amaa babannem yatalak hasta oldu kaç yıldır bakıyolar ondan öncede hiç saygıda falan kusur etmezdi babamn babannmle çok arası olmadığı halde..anneme sordum sana bukadar şey yapmş hala ne gidiyosun o kadına diyee annem banaa eşşeğin hatrı yoksaa sahibinndemi yok demiştiii o yüzdenn atsan atılmaz satsan satılmazz görmedim bilmiyrm daha amaa azıcık insan olsunndaa anlaşmaya çalışırzzsanadaaa allahh sabırlar versinnn
vuslat aşağda kız sanırım yazıcak zaman arıyor müsait değil heralde:26:
yavrumm ben onaa çözümm buldumm sıccakk suyaa liman sıkıyorum yarım limon kadarrr canm bişey istedikçe onu içiyrmm hemm kabızlık sorunumadaa süper çözüm oldu
Hamile ya canı çekmesin diye şey ettirmek istememiştim ben:26:
yavrumm ben onaa çözümm buldumm sıccakk suyaa liman sıkıyorum yarım limon kadarrr canm bişey istedikçe onu içiyrmm hemm kabızlık sorunumadaa süper çözüm oldu
ya benimde kabızlık sorunum hala devam ediyor ben gazozdan vazgeçmediğim sürece böyle devam etcek sanırsam![]()
ben geldim kızlarsize iyi geceler dilemeden yatamadım
kaç gündür fenayım bulantılar maksimuma yükseldizamanımın çoğu lavoboda geçiyor valla
![]()
Evet canım malesef senin sebep belli
Ya hareketde çok önemli varya ben şu son 4-5 gündür hareketliyim hiç oturmuyorum
Hergün mıçıyomvalla tavsiye ederim evde bol bol hareket et tatlımm
![]()
ya ben pirinç pilavına bayılıyorum yaaaaaaa![]()
Hee Berenle beni bilirsin gece tıkınmalarımız meşhurdur
Vuslat abla da yok ya rahat rahat söyleyebilirz![]()
iyiyiz elifim sen nasılsın bakim hava nasıl samsundaaaa![]()
Annen doğru söylemiş tatlım valla annende iyi sabır varmış maşallah
Evet işte bende İlk önce Allah rızası için sonrada bitanecik kocamın hatrı için seslenmiyorum
sabahları uynadığım zaman alıyorum tesbihi elime yatağımda La havle çekiyorum
Baya faydası oluyor çok şükür.yoksa insan kendi evinde ikinci plana düştüğüne deli oluyor![]()
Tereyağlııı yanındada salataa uff![]()
Tereyağlııı yanındada salataa uff![]()
iyide aşağıda gözüküyor.Benimde çikolatam var gidip gelip kimseye çaktırmadan yiyorumbana kalmaz diye
ayy buz gibi alaçamda bir kar vardı ki sanki cenazeye değil gezmeye gitmiş gibi oynadık kuzenlerle.
Ayy benim üvey babanne komedi dükkanı gibi kendi kızları bile bakmıyo.Geçende gittik babamla oğlumu birisi beni birisi şeker hastası yaptı diyo oo birisi annem oluyoAnnem gitmez yanına küsler babamlada daha barışalı 1sene oldu
Tavuklu pilav yanında ayran![]()