• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kız tweest bana bak böle peşinden koşturur koşturur bıktırırsın nazından kaprisinden bırkıverir seni hiç ummadığın bi anda afedersin oturursun kıç üstü aklını başına topla saçmalama yazık çocuğa kopyala bakım daaa neler yaptın o çocuğa çekelim saçlarını senin :22:

kızlaarr merhabaa :3:

ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle :54:

berencim güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim aman ne güzeeellll :23::1::24:

kız tweest yazık çocuğa ne çektiriyon :22::1::1:

meltem bebişkooo özledim senii :3::54:

backwood nbr kız :3::54:

kim var başka görmediğim vuslat yokmu yahu evren ofeliya mavicadı melez eslemliva mervee yomuu ayool :3::3::3:
canım ben sana özet geçiyim
vuslat: mide bulantısı çok giremiyor
evren : kocası geldi onla meşgul
ofeliya : bebeğinin peşinde
mavicadı: pc si bozuk
melez : dün burdaydı gelir birazdan
eslem : tatilde canım
merve : dün burdaydı ama kaynanası geldiği için fazla giremiyor

kızlaarr merhabaa :3:

ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle :54:

berencim güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim aman ne güzeeellll :23::1::24:

kız tweest yazık çocuğa ne çektiriyon :22::1::1:

meltem bebişkooo özledim senii :3::54:

backwood nbr kız :3::54:

kim var başka görmediğim vuslat yokmu yahu evren ofeliya mavicadı melez eslemliva mervee yomuu ayool :3::3::3:

iyiymmm kızzz senden nbr nerelerdesin bakem:33::33::33:

kız tweest bana bak böle peşinden koşturur koşturur bıktırırsın nazından kaprisinden bırkıverir seni hiç ummadığın bi anda afedersin oturursun kıç üstü aklını başına topla saçmalama yazık çocuğa kopyala bakım daaa neler yaptın o çocuğa çekelim saçlarını senin :22:

bu yoruma imzamı atıyorum:51:

kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm:30:

hepinize Allah rahatlık versin tivist kız barış erkek arkadaşınla yolarım seni:47:
elifim iyi geceler:16:

kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm:30:

hepinize Allah rahatlık versin tivist kız barış erkek arkadaşınla yolarım seni:47:
elifim iyi geceler:16:

:16::16::16::16: iyi geceler canım tatlı tatlı rüyalar:16::16:

tatlım lütfen sevgine sahip çık seni seviyorum aşkım de barış güzelce çocuk bak çok üzgün ay bide haksızsın dövicem seni ha:47:

ben sana tüm kalbimle inanıyorum inanıyorumki yanındayım de:49:

canım benim, erkek arkadaşın çok kırılmış gerçekten en azından yazdıklarından bu yansıyor. Güven çok önemli gerçekten, sen inanıyor olsan da şeytani düşünceler kurcalıyor aklını.

ceydacıgıma katılıyorum artık erkek arkadaşına güvenmen lazım tatlım:49:

canlarım bnm hepiniz haklısınızzda iştee içimdeki korkularımı atamıyrmkii çok seviyrumm inanıyrm güvenyrm amaa nebiliyim sanki her an bişey olcaktaa bitcekmiş gibi geliyoo böylee ufacık şeyde kıyametleri kopartyrmm ben ne eziyetler ettmde bu çocuğaa bikeredee of demedi ama bu aralar az isyanlardaa artık bana inann annene söyle beni bilsinn ailemlee tanışş tanıyrm zatende sevgilisi olarak gtcekmişim evlerine abi baba anne yenge sülaleylee nebiliyim bi olur bi olmaz diyom dengesizim iştee

canlarım bnm hepiniz haklısınızzda iştee içimdeki korkularımı atamıyrmkii çok seviyrumm inanıyrm güvenyrm amaa nebiliyim sanki her an bişey olcaktaa bitcekmiş gibi geliyoo böylee ufacık şeyde kıyametleri kopartyrmm ben ne eziyetler ettmde bu çocuğaa bikeredee of demedi ama bu aralar az isyanlardaa artık bana inann annene söyle beni bilsinn ailemlee tanışş tanıyrm zatende sevgilisi olarak gtcekmişim evlerine abi baba anne yenge sülaleylee nebiliyim bi olur bi olmaz diyom dengesizim iştee

yavrucum içini ferah tut kötü şeyler düşünme hele bir tanış bakalım ailesiye bak daha iyi şeyler olucak:16:

sağol balım, faceten de yazmıştın Allah razı olsun :38:

çok seviyorum senii :54:

canım ben sana özet geçiyim
vuslat: mide bulantısı çok giremiyor
evren : kocası geldi onla meşgul
ofeliya : bebeğinin peşinde
mavicadı: pc si bozuk
melez : dün burdaydı gelir birazdan
eslem : tatilde canım
merve : dün burdaydı ama kaynanası geldiği için fazla giremiyor

inanmıyorum ofeliya hamilemiiiiiiii çok sevindiimm :46::46::46:

oovv merve ağır top ağırlıyo kolay gelsin ona umarım sorunsuz geçer :52:

oh eslem hanıma :24:

vuslatım halinden anlıyorum çok feci o mide bulantıları :30::26::25:

evren hanıma sabah olmasın o zaman :23:

mavicadı dön gayrı düzelt pc yi çak iki tane aklı başına gelsin :37::1:

eh melez hanım teşriiflerinizi bekliyoruz :24::24:

iyiymmm kızzz senden nbr nerelerdesin bakem:33::33::33:

amaaann benim işim gücüm çocuk salla uyut yedir içir sıçsın temizle :1: oy kuzum çok yoruluyorum bu ara çok hareketli kuzucum allah sağlık versin yavruma çok tatlı oldu bu ara onunla vakit geçiriyorum bol bol zaten nete o olunca giremiyorum şuan ayaklarımda sızdı kaldı iki laf edeyim dedim uykum geldi aslında ama sizleri çok özledim uzun zamandır giremiyorum sohbete accık bel bükelim len :27::27::1:

bu yoruma imzamı atıyorum:51:

:51:

ceydacım iyi geceler canım tekrardan çok geçmiş olsun bitanem:49:

sağol fıstığım, sen de kendine dikkat et öpüyorum hayırlı geceler :38:

çok seviyorum senii :54:

inanmıyorum ofeliya hamilemiiiiiiii çok sevindiimm :46::46::46:

oovv merve ağır top ağırlıyo kolay gelsin ona umarım sorunsuz geçer :52:

oh eslem hanıma :24:

vuslatım halinden anlıyorum çok feci o mide bulantıları :30::26::25:

evren hanıma sabah olmasın o zaman :23:

mavicadı dön gayrı düzelt pc yi çak iki tane aklı başına gelsin :37::1:

eh melez hanım teşriiflerinizi bekliyoruz :24::24:

amaaann benim işim gücüm çocuk salla uyut yedir içir sıçsın temizle :1: oy kuzum çok yoruluyorum bu ara çok hareketli kuzucum allah sağlık versin yavruma çok tatlı oldu bu ara onunla vakit geçiriyorum bol bol zaten nete o olunca giremiyorum şuan ayaklarımda sızdı kaldı iki laf edeyim dedim uykum geldi aslında ama sizleri çok özledim uzun zamandır giremiyorum sohbete accık bel bükelim len :27::27::1:

:51:

ofeliya hamile değil canım ama çok temiz kalplisin 2.ciye hamile olma ihtimali var nasılda pat die söyledin:52:

kaydediyimde canım yarınn anlatrm hepsinii olmazmı şimdii bunada trip atıyoo kadnlar kulubundende çıkmaz oldun benlede ilgilenmiyn aramıyn sormyn falannn ben çıkaym bugünn hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaydediyimde canım yarınn anlatrm hepsinii olmazmı şimdii bunada trip atıyoo kadnlar kulubundende çıkmaz oldun benlede ilgilenmiyn aramıyn sormyn falannn ben çıkaym bugünn hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oha !! sakın kopyala yapıştır yapma o zaman anında yersin tekmeyi özelimi burda anlatıyon der madem biliyo burayı valla takip ediyodurda ha seni :1:

iyigeceleer :54:

Back
X