Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sana özet geçiyimkızlaarr merhabaa
ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle
berencim güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim aman ne güzeeellll
kız tweest yazık çocuğa ne çektiriyon
meltem bebişkooo özledim senii
backwood nbr kız
kim var başka görmediğim vuslat yokmu yahu evren ofeliya mavicadı melez eslemliva mervee yomuu ayool![]()
kızlaarr merhabaa
ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle![]()
kızlaarr merhabaa
ceydacım ilk önce sana çok geçmiş olsun şifa versin rabbim kaymaklı lokumum dualarım sevdiklerimle
berencim güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim aman ne güzeeellll
kız tweest yazık çocuğa ne çektiriyon
meltem bebişkooo özledim senii
backwood nbr kız
kim var başka görmediğim vuslat yokmu yahu evren ofeliya mavicadı melez eslemliva mervee yomuu ayool![]()
kız tweest bana bak böle peşinden koşturur koşturur bıktırırsın nazından kaprisinden bırkıverir seni hiç ummadığın bi anda afedersin oturursun kıç üstü aklını başına topla saçmalama yazık çocuğa kopyala bakım daaa neler yaptın o çocuğa çekelim saçlarını senin![]()
kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm![]()
hepinize Allah rahatlık versin tivist kız barış erkek arkadaşınla yolarım seni
elifim iyi geceler![]()
tatlım lütfen sevgine sahip çık seni seviyorum aşkım de barış güzelce çocuk bak çok üzgün ay bide haksızsın dövicem seni ha![]()
ben sana tüm kalbimle inanıyorum inanıyorumki yanındayım de
canım benim, erkek arkadaşın çok kırılmış gerçekten en azından yazdıklarından bu yansıyor. Güven çok önemli gerçekten, sen inanıyor olsan da şeytani düşünceler kurcalıyor aklını.
ceydacıgıma katılıyorum artık erkek arkadaşına güvenmen lazım tatlım![]()
canlarım bnm hepiniz haklısınızzda iştee içimdeki korkularımı atamıyrmkii çok seviyrumm inanıyrm güvenyrm amaa nebiliyim sanki her an bişey olcaktaa bitcekmiş gibi geliyoo böylee ufacık şeyde kıyametleri kopartyrmm ben ne eziyetler ettmde bu çocuğaa bikeredee of demedi ama bu aralar az isyanlardaa artık bana inann annene söyle beni bilsinn ailemlee tanışş tanıyrm zatende sevgilisi olarak gtcekmişim evlerine abi baba anne yenge sülaleylee nebiliyim bi olur bi olmaz diyom dengesizim iştee
sağol balım, faceten de yazmıştın Allah razı olsun![]()
canım ben sana özet geçiyim
vuslat: mide bulantısı çok giremiyor
evren : kocası geldi onla meşgul
ofeliya : bebeğinin peşinde
mavicadı: pc si bozuk
melez : dün burdaydı gelir birazdan
eslem : tatilde canım
merve : dün burdaydı ama kaynanası geldiği için fazla giremiyor
iyiymmm kızzz senden nbr nerelerdesin bakem![]()
bu yoruma imzamı atıyorum![]()
kızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm![]()
ceydacım iyi geceler canım tekrardan çok geçmiş olsun bitanem![]()
çok seviyorum senii
inanmıyorum ofeliya hamilemiiiiiiii çok sevindiimm
oovv merve ağır top ağırlıyo kolay gelsin ona umarım sorunsuz geçer
oh eslem hanıma
vuslatım halinden anlıyorum çok feci o mide bulantıları:26:
evren hanıma sabah olmasın o zaman
mavicadı dön gayrı düzelt pc yi çak iki tane aklı başına gelsin
eh melez hanım teşriiflerinizi bekliyoruz
amaaann benim işim gücüm çocuk salla uyut yedir içir sıçsın temizleoy kuzum çok yoruluyorum bu ara çok hareketli kuzucum allah sağlık versin yavruma çok tatlı oldu bu ara onunla vakit geçiriyorum bol bol zaten nete o olunca giremiyorum şuan ayaklarımda sızdı kaldı iki laf edeyim dedim uykum geldi aslında ama sizleri çok özledim uzun zamandır giremiyorum sohbete accık bel bükelim len
![]()
kuzucum iyi gecelerkızçelerim benim gözlerim kapanıyor bugün kaynanaya gitcem diye 8 de kalktım bide günüm çok yoğun geçti sizleri seviyorum 3 kilo bir milyonum seni özlicemmmmmmm![]()
bende kaçıyorum kızlar iyi geceler hepinize![]()
kız tweest bana bak böle peşinden koşturur koşturur bıktırırsın nazından kaprisinden bırkıverir seni hiç ummadığın bi anda afedersin oturursun kıç üstü aklını başına topla saçmalama yazık çocuğa kopyala bakım daaa neler yaptın o çocuğa çekelim saçlarını senin![]()
ofeliya hamile değil canım ama çok temiz kalplisin 2.ciye hamile olma ihtimali var nasılda pat die söyledin
kaydediyimde canım yarınn anlatrm hepsinii olmazmı şimdii bunada trip atıyoo kadnlar kulubundende çıkmaz oldun benlede ilgilenmiyn aramıyn sormyn falannn ben çıkaym bugünn hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzucum iyi geceler
anaam nereye bee ben daha yeni geldim aaa![]()