• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Hoşbuldum ablacım nasılsınnn:48: Bulantın geçti mi iyi misinnn?

çok şükür bitanemm hafifledi bulantılar:49:sürekli elma ve çubuk kraker yiyorum iyi geliyor mideme:emir_bebek:
fotolara baktım canım hediyelerin çok güzel :21:bluzun çok yakışmış güle güle giy tatlımm:38:

Yoktun canım ne zamandır özledik senii:16:

hoşbuldukk şeker sende hoşgeldinn:29:beren netinin kapandığını sölemişti telden mi giriyon yoksam kızz:21:

ya garip bi durum oldu neti kapattıralım dedik yaza kadar aradık konuştuk 3 gün içinde kapanıcak dediler bize bugün format atmak için oturdum ana bi baktım net açık bi dumura uğradık eşimle noluyo falan diye sabah yine konuşucaz bakalım niye böle oldu :1:

ya garip bi durum oldu neti kapattıralım dedik yaza kadar aradık konuştuk 3 gün içinde kapanıcak dediler bize bugün format atmak için oturdum ana bi baktım net açık bi dumura uğradık eşimle noluyo falan diye sabah yine konuşucaz bakalım niye böle oldu :1:

unutmuşlardır:1:
neti belli bir süre kapattırınca aylık fatura gelmiyor mu:26:
öyle bir şansımız varsa bende yazın 3 ay kapattırırım:31:

Yafff melyonn oldu sana 32 haftalık bu saate kadar olmadıysa bu saatten sonra hiç olmaz :60:

Ayrıca Lötfenn Nası Değiştirem O Bakışı.Açıyııı.Yokk.Olmaz... :1:

Kızlarrr hepinize selamm bu aradaaaa :3:

Hoşgeldin şekerrr:3::3::54:

çok şükür bitanemm hafifledi bulantılar:49:sürekli elma ve çubuk kraker yiyorum iyi geliyor mideme:emir_bebek:
fotolara baktım canım hediyelerin çok güzel :21:bluzun çok yakışmış güle güle giy tatlımm:38:
Çok sevindim canım umarım hamişliğini çok rahat geçirirsin :48:
Saol tatlım,, Elif imin kesesine bereket süper ciciler almış bana,, tüm ev halkı nasiplendi:1::52:

Olsun yaa iyi olmuşşş çok boş artık buralar kimse uğramıyo:19: Bu vesileylen haber almış olduk:34:

odunluk yaparsadaa yontarsın melezimm bişey olmazz seviyorsann aminn deeee:16::16:gerisinii boşverrr bugünnn sevgi doluyumm aşkk böcüğü gibi gezdimm kalperr fşkırıcak biyerlermdenn nerdysee:16::16::16::16:

:52::52::52::52:Di mi kuzummmm, aldım mı elime zopayı yontarım bi güzell:21::21::21::21:
Ne mutlu sana bitanemmm mutluluğun daim olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

unutmuşlardır:1:
neti belli bir süre kapattırınca aylık fatura gelmiyor mu:26:
öyle bir şansımız varsa bende yazın 3 ay kapattırırım:31:
valla hiçbi bilgim yokki :26:
ve aleykümselam larrrrrrr :54:

Ama zaten çıkıcam maalesef şimdi çok geç oldu yarın yolculuğum var
Eşimin memleketine doğum için ...

kuzum allah kurtarsın sağlıcakla al kucağına yavrunu inlaşaallah bak ağlayasım geldi benim yaaa çok güzel oluyo anne olmak hele bide emzirmek için kucağına veriyolaryaaa ooyyyy ooooyyy kurban olurum kokusuna öp kokla benim için biran önce iyileş dön gel aramıza kuzum fazla nette kalma bu aralar artık kasılmalar artar sonra benim gibi erkenden pırtlatırsın kızanını :1:

hadii bakalımm hayrlı yolculuklarr şimdidenn allah yardımcınız olsunn hayrlısıylaa evladınızı kucağınıza alırsnz inşalahhtaa hayrlı saygılı bi evlat olurr aminnnnnnn:nazar:

canım uzun yolculukmu bende yaza istanbula gidicem 14 saatlik o zaman kadar 6 aylık falan oluyor düşünüyorum acaba tehlikeli olur mu diye:26:

selam kızlar...

forum takipten görüyorum topiniz hep aktif çok aktif :)

bende kafamı uzatıp bir bakıyım dedim:6:

Back
X