• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ben geldim.nasilsiniz kizlar.benim hediyem gelmedi.berenim hani bu gun gelecekti

hoşgeldn ttlum
Orta şeker Berenimm, hastalığın ilk günü de biraz dengesizim:1:
Sen nasılsınnn bakimmmm:34:

Hoşbuldum tatlım naberrrr:48:

Tivityy kız küstüm sanaaaa:19::19::19:

Geçmiş olsun canım

yok kiz benimkide buyuk fare laptopun kendisine ait bolumu varya boyle parmaklan oynation sevmiyorum hic parmagim bi tuhaf oluyo:27:

bi de parmak parmak çekiyon tık ı ya sonra pat diye elin bi gidiyo allah tekrar çek dur :27::27::27:

hoşgeldn ttlum

Geçmiş olsun canım

bi de parmak parmak çekiyon tık ı ya sonra pat diye elin bi gidiyo allah tekrar çek dur :27::27::27:

hic ya neyse simdi bitane pil buldum yarina kadar idare eder INSALLAH yoksa saatin pilini sokecem:27::27:

ben geldim kızlarr:49:
bugün kargoya verdim paketimi cumaya kurbancığıma ulaşır:10:
çokta uzaktaymış özel kargolar 1 saat yürüdüm havada buz gibiydi o kadar üşüdümki :52:
sıcak bi duştan sonra ısındım:2: kurbancığım herşey senin için:16:
inşallah gidene kadar paket zarar görmez:49:

iyi geceler kızçelerim ben banyo yapimmm bii sonrada saçlarımı kurutym inşallah apartman ayağa kalkamaz kurutma makinesi çok ses çıkarıyoda:27::27:
sabah erken kalkmam lazım o yüzden sohbete kalamıyorum öpüldünüzzz:52:

iyi geceler kızçelerim ben banyo yapimmm bii sonrada saçlarımı kurutym inşallah apartman ayağa kalkamaz kurutma makinesi çok ses çıkarıyoda:27::27:

haydin gule gulee sihhatler olsun simdiden,
ALLAH RAHATLIK VERSIN:nazar::3:

benimde gözler gidiyor daha yıkanıcam saçımı kurutucam of of sabah erken kalkmam lazım bu gecede sizi yanlız bırakıyorum daha doğrusu kardeşlerinizle bırakıyorum:16::16:

Benim de hiç uykumyok ama uyumam lazım Beren im:44: Yarın bu halde görüşmeye gitcem bi de:43:
Offf gitmesem mi acabaaa,,zaten tipitip oldummm:14:

kimseyse selam vermedimki ben oyle direk daliyorum topige :1::1:
kusme kiz ben oyle bi insanmiyim:27::27:

:52::52::52::52:yok canım değilsin tabiii, sadece ben biraz huysuzum :48::48::48:

yaa ama benn daha yeni geldim sen gidiyosuunnnn olmaz kiiii:43::43:

$Görüntü3321.webp

kızlar kusura bakmayın biraz fotograf cekme ve cekilme özürlüyümde :43:

çokta uzaktaymış özel kargolar 1 saat yürüdüm havada buz gibiydi o kadar üşüdümki :52:

Hoşgeldin Vuslat ablacımmmm:48:

hoşgeldn ablam:16::16:
ayy ben hava soğuk olunca hiç banyo edesim gelmez

Benim de hiç uykumyok ama uyumam lazım Beren im:44: Yarın bu halde görüşmeye gitcem bi de:43:
Offf gitmesem mi acabaaa,,zaten tipitip oldummm:14:

:52::52::52::52:yok canım değilsin tabiii, sadece ben biraz huysuzum :48::48::48:
:1::1:trt1de leyla ile mecnun var izlemissen yavuz hirsiz var o hep der ben oyle bi insanmiyim :D :D

Eki Görüntüle 342908

kızlar kusura bakmayın biraz fotograf cekme ve cekilme özürlüyümde :43:
kiz pek guzel olmus sende pek guzelsin gozler mavis mavis :nazar::1:
:32::32:a.s tiwitiiimmm n'aber tatlımmm:48:

iiyilik ablacim senden ne haber bebis nasil :27:

Back
X