Berenli Saatler :)

Ofeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :16: :38: Birazdan yüklüyorum fotoğrafları :34:

merebayın hanımlar
ne hediyesi bunlar böyle
ne güzel mutlu etmişsiniz birbirinizi
hepiniz cicilerinizi iyi günlerde kullanın

hediyelerim geldi kızlar ya çok mutluyum o kadar güzel paketler o kadar özenli hazırlanmışki anlatamam ihtiyacım olan herşeyi almış melezgüzelim bluzlarım harika hele bilekliğim o kadar güzel ki bugün onla yatıcam annem paketleri saklıyor o kadar çok beğendi bir baktım gitmiş götürmüş odasınaaa:1::1: ya kızlar çok mutluyum mutluluktan yazamıyorum hemen resimleri yüklüyorum yaaaaaaaaaa:52:melezgüzelim çok teşekkür ederim hediyelerin için çok yaaaaaaaa:43:

hediyelerim geldi kızlar ya çok mutluyum o kadar güzel paketler o kadar özenli hazırlanmışki anlatamam ihtiyacım olan herşeyi almış melezgüzelim bluzlarım harika hele bilekliğim o kadar güzel ki bugün onla yatıcam annem paketleri saklıyor o kadar çok beğendi bir baktım gitmiş götürmüş odasınaaa:1::1: ya kızlar çok mutluyum mutluluktan yazamıyorum hemen resimleri yüklüyorum yaaaaaaaaaa:52:melezgüzelim çok teşekkür ederim hediyelerin için çok yaaaaaaaa:43:

hadi bakalım canım.Darısı vuslat ablamla bana:1::1:.Resimleri bekliyoruzzz

oo hayırlı olsun canım.Berende almış hediyelerini:10::10:

sağol canım :38:

Gözün aydın fıstık :34: Melezgüzelimm kesene bereket tatlım :46:

:17::17::17: O kadar mutlu oldum ki mesajını alınca anlatamam tatlımm, deminden beri sırıtık
bi ifade oluştu yüzümdee:31: Hediyerini güle güle kullan bitanem, beğenmene çokkkk sevindimmmm:48:
Bi de kar yağmasaydı erkenden hazırlasaydım hediyeleri daha özenli olcaktı ama kusura bakma güzelim:54:

sağol canım :38:

Gözün aydın fıstık :34: Melezgüzelimm kesene bereket tatlım :46:

Çok saol tatlımm sen de hediyelerini güle güle kullan:16:

:17::17::17: O kadar mutlu oldum ki mesajını alınca anlatamam tatlımm, deminden beri sırıtık
bi ifade oluştu yüzümdee:31: Hediyerini güle güle kullan bitanem, beğenmene çokkkk sevindimmmm:48:
Bi de kar yağmasaydı erkenden hazırlasaydım hediyeleri daha özenli olcaktı ama kusura bakma güzelim:54:

Çok saol tatlımm sen de hediyelerini güle güle kullan:16:

canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum:52:

benim pakette kurbancığıma ulaşmış tel. konuştuk tweestimle :49:kardeşinin sözü olucakmış telaşları olduğu için fotoları geç ekleyebilir
beğenmez diye korkuyorum inşallah beğenirr yaa:18:

Ofeliya'cım hediyelerini aldım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :16: :38: Birazdan yüklüyorum fotoğrafları :34:
cnım arkadaşım gule gule kulln .bıtnem kutu bulmadım kusura bkm kuşumm:17:
canım annem diyoki bir kız bu kadarmı düzenli olur diyo biraz örnek al onu diyo harikaydı herşey ya hemen tuniklerimi giyip foto çekiyorum:52:

berenım gule gule kulln anacım:23:resileri beklıyorummm
melez kesen bereket kuşum:48:

bu arada ben kargo şirketimden çok memnun kaldı kızlarr:10:
dün verdim bugün eline ulaştı şaşırdım valla:46:

Back
X