Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma ya garibim bu soğukta çalışmak ne kadar zor valla
Allah yardımcıları olsun bide canlı bomba patladı akşam bu civarda
Yüreğim güp güp valla.Bizler evde emek veriyoruz onlarda dışarıda![]()
enistenin isi daha zor canim ya allah korusun yar ve yardımcısı olsun ınsallah(amın)![]()
ben sıkıntıdan patlıym slm kızlar
eslemmmmm napıyıorsun kızzzz![]()
Ağlıyorum,Merve ben çocuk istiyorum çok istiyorum hayırlı şekilde tabi pöfffffffffff![]()
Ağlıyorum,Merve ben çocuk istiyorum çok istiyorum hayırlı şekilde tabi pöfffffffffff![]()
bende istiyorum ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP EDER INSALLAH HEPIMIZE(AMIN)![]()
bende istiyorum ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP EDER INSALLAH HEPIMIZE(AMIN)![]()
Amin canım amin.zor bir imtihan rabbim sabır versin bizlere![]()
Amin amin de gelsin artık o hayırlı zaman![]()
Aaaa Annem benim ya ağlama canım ne oldu hayırdır doktora felan mı gittin bir şey mi oldu
Anlat hele bi bak üzüldüm yemin ederim tuhaf oldum ağlama canım ya
Bunların hepsi imtihan bak bizde seninle aynı durumdayız tatlım
Anlat bakalım neler oldu
tamamm buldumdaa yüklenmiyoo fotolarınn megapkselimi fazla ne becericemm amaaakizim bah yavrucum yukarda B I U yazan kisim varya o izanin sondan 5inciye tikliyorsun ve pcden resimleri secip ekliyorsun anladin mi yavrucugum![]()
Kız bilmiyor musun inanmıyorummm![]()
Valla ağlıyom ya kendiliğinden akıyo yaşlar gecenin şu vaktinde,yattığım yerde zırlıyom boynuma doldu hep yaşlar
Yok doktora falan gitmedim daha,adet oldum zaten dün gece
Az önce dünya tatlısı iki tane çocuk gördüm,Merve maşaallah o kadar güzellerdi ki
Neyse ya çok kötü oldum ben şimdi,kocamda yok,durduramıyom gözyaşlarımı ya off isyan etmiyorum mübarek akşam ama olsun artık ya olsun hayırlısıyla![]()
Valla ağlıyom ya kendiliğinden akıyo yaşlar gecenin şu vaktinde,yattığım yerde zırlıyom boynuma doldu hep yaşlar
Az önce dünya tatlısı iki tane çocuk gördüm,Merve maşaallah o kadar güzellerdi ki
Neyse ya çok kötü oldum ben şimdi,kocamda yok,durduramıyom gözyaşlarımı ya off isyan etmiyorum mübarek akşam ama olsun artık ya olsun hayırlısıyla![]()
tamamm buldumdaa yüklenmiyoo fotolarınn megapkselimi fazla ne becericemm amaaa
bilmiyorumm kızz ayıpmıı![]()
Ay sorma bir yaşına bastı bebeleri benimle evlenenlerinAMINNNNinsALLAH canlarim ya ALLAH BUYUK...
benden sonra evleneler bebelerini eline aldi ben daha yeni evlenip hamile kamis tanidiklarim var ne yapayim kaderim buymus sabrin sonu selamettir uzmeyin kendinizi![]()
Canım ya ağlama kıyamam.Rabbim bizede nasip ederi inşallahValla ağlıyom ya kendiliğinden akıyo yaşlar gecenin şu vaktinde,yattığım yerde zırlıyom boynuma doldu hep yaşlar
tamamm buldumdaa yüklenmiyoo fotolarınn megapkselimi fazla ne becericemm amaaa
bilmiyorumm kızz ayıpmıı![]()