Berenli Saatler :)

Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo :1:)
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyoooo :53: Benim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz:50:

Evet canım sarımsağı çok duydum,görümcemin de kaşları inceymiş,sarımsakla kalınlaştırdım diyo,şimdi kalın ve çok hoş,hiç alınmamış gibi..

Açıkçası denemeye de korkuyorum sarımsağı,nefret ederim kıldan tüyden,orama burama bulaştırırsam sürerken,her tarafımda çıkarsa diye:1::1:

ilk sen dil uzattin :57:
ay zordur ya sogukta falan,agbini evlendirinde sende gitmekten kurtul:D :D
sen niye gidiyorsun ki okulun vs, yokmu ?
ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğin:ssz::ssz::27::27:.Canım açıköğretim üniversite okuyorum ben burası ders çalışmak için ideal köy falan olduğundan gerçi tv pc var ama:27::27:.Sen bana selam yazmadğınından uzattım ben:14::14:

Sağlık olsun kuzum yaa üzülmee :48: Duşu da şu düşünceyle dert etmeyebilirsin:
Eskiden hergün duş alırdım (hatta yazın daha fazla) ben, cildiyeye gittim, kadın
tatil günlerinde saçlarını baya yağlı bırak,kendi yağıyla beslensin vs dedi:52:
Ben de tatil günleri 3-4 gün yıkanmıyorum, margarin kafa gibi geziyorum:52::52::52::52:
Sen de saçlarına bakım yaptığını düşün:34::34:

Bi de onu deniyim bakalım. Kayısı çekirdeği yağını cildime sürüyorum ben tatlım, baya iyi geliyo tavsiye ederim:34:

Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo :1:)
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyoooo :53: Benim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz:50:

Benim saçlarım iki hafta yıkanmayım hiç yağlanmaz:nazar:.Onun yağlanmasını bekleyene kadar bitlenirim:52::52:

Bende cildim için gül suyu kullanıyorum rosensenin saf gül suyu var yumuşacık yapıyo.Gözüme de sıkıyorum gözü falanda temizliyo canım:34::34:

Sarımsakta yastığı kokutuyo annem git yanımdan diyo onu sürünce ama daha çok siyahlaştırmak için değil mi:26::26:

Artık horona girdik oynayacaz.Annem ben gelirim yarın yada pazartesi diyo ben çok bunaldım diye.Ya bi de insanın bilmedği yabancı olduğu bi yer olunca daha fena oluyo:31::31:

Kızz seni kader arkadaşım seçtim:24: Benimde burda hiç arkadaşım yok:19: Allahtan annen yakınmış,gelir inşaallah da rahatlarsın biraz canım:21:

Evet canım sarımsağı çok duydum,görümcemin de kaşları inceymiş,sarımsakla kalınlaştırdım diyo,şimdi kalın ve çok hoş,hiç alınmamış gibi..

Açıkçası denemeye de korkuyorum sarımsağı,nefret ederim kıldan tüyden,orama burama bulaştırırsam sürerken,her tarafımda çıkarsa diye:1::1:

Yok kız o kadar da değil:1:Bi bulaşmayla her yerinde çıksaydı benim kıl yumağı olmam gerekirdi:52:
Saçıma sürüyorum türlü türlü yağları, duş alırken o mecburen heryerime bulaşıyo:ssz:

ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğin:ssz::ssz::27::27:.Canım açıköğretim üniversite okuyorum ben burası ders çalışmak için ideal köy falan olduğundan gerçi tv pc var ama:27::27:.Sen bana selam yazmadğınından uzattım ben:14::14:

Benim saçlarım iki hafta yıkanmayım hiç yağlanmaz:nazar:.Onun yağlanmasını bekleyene kadar bitlenirim:52::52:

Bende cildim için gül suyu kullanıyorum rosensenin saf gül suyu var yumuşacık yapıyo.Gözüme de sıkıyorum gözü falanda temizliyo canım:34::34:

Sarımsakta yastığı kokutuyo annem git yanımdan diyo onu sürünce ama daha çok siyahlaştırmak için değil mi:26::26:

yok ya nerden olsun,izdivaca katilsin :60:
senin icin iyi oluyordur o zaman :)
selaaaaaaaaaaaaaam oldumu:1::1:

Back
X