eslemciimm birsey cikmaz insallah korkma bitanem
migren olabilir tweetiynin dedigi gibi
Amin ablam aminn inşaallah

Kızlar bugün koşturmacadan kargoya veremedim hediyemi,yarın veriyorum nasipse,vermiş sayılır mıyım kurbanımı söylemek için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eslemciimm birsey cikmaz insallah korkma bitanem
migren olabilir tweetiynin dedigi gibi
guzel olmus degil mi![]()
Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo)
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyooooBenim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz![]()
Amin ablam aminn inşaallah
Kızlar bugün koşturmacadan kargoya veremedim hediyemi,yarın veriyorum nasipse,vermiş sayılır mıyım kurbanımı söylemek için![]()
ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğinilk sen dil uzattin
ay zordur ya sogukta falan,agbini evlendirinde sende gitmekten kurtul![]()
![]()
sen niye gidiyorsun ki okulun vs, yokmu ?
Sağlık olsun kuzum yaa üzülmeeDuşu da şu düşünceyle dert etmeyebilirsin:
Eskiden hergün duş alırdım (hatta yazın daha fazla) ben, cildiyeye gittim, kadın
tatil günlerinde saçlarını baya yağlı bırak,kendi yağıyla beslensin vs dedi
Ben de tatil günleri 3-4 gün yıkanmıyorum, margarin kafa gibi geziyorum
Sen de saçlarına bakım yaptığını düşün
Bi de onu deniyim bakalım. Kayısı çekirdeği yağını cildime sürüyorum ben tatlım, baya iyi geliyo tavsiye ederim
Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo)
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyooooBenim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz![]()
Artık horona girdik oynayacaz.Annem ben gelirim yarın yada pazartesi diyo ben çok bunaldım diye.Ya bi de insanın bilmedği yabancı olduğu bi yer olunca daha fena oluyo![]()
Evet canım sarımsağı çok duydum,görümcemin de kaşları inceymiş,sarımsakla kalınlaştırdım diyo,şimdi kalın ve çok hoş,hiç alınmamış gibi..
Açıkçası denemeye de korkuyorum sarımsağı,nefret ederim kıldan tüyden,orama burama bulaştırırsam sürerken,her tarafımda çıkarsa diye![]()
sLm kizlar ßende geldim![]()
AleykümselammHoşgeldin kaymakkk
![]()
![]()
Dünkü ağda konusundan hatırladım seni
![]()
ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğin.Canım açıköğretim üniversite okuyorum ben burası ders çalışmak için ideal köy falan olduğundan gerçi tv pc var ama
.Sen bana selam yazmadğınından uzattım ben
Benim saçlarım iki hafta yıkanmayım hiç yağlanmaz.Onun yağlanmasını bekleyene kadar bitlenirim
Bende cildim için gül suyu kullanıyorum rosensenin saf gül suyu var yumuşacık yapıyo.Gözüme de sıkıyorum gözü falanda temizliyo canım
Sarımsakta yastığı kokutuyo annem git yanımdan diyo onu sürünce ama daha çok siyahlaştırmak için değil mi:26::26:
Yok kız o kadar da değilBi bulaşmayla her yerinde çıksaydı benim kıl yumağı olmam gerekirdi
Saçıma sürüyorum türlü türlü yağları, duş alırken o mecburen heryerime bulaşıyo![]()