Berenli Saatler :)

Evlenince görürüm ben sizi:23::23:

Ya iş birazda başka şeylerde bitiyo aslında,pijamalarla dolaşılsa bile eşinin sana odaklanmasını sağlaman lazım:1::1:

Biz çok şanslıyızzzzz kiiii, gelir sizden tüyoları alır gideriz evlenincee:52::52::52:
Tabi erkek arkadaşımı bu çeneyi ömür boyu çekmeye razı edebilirsem:27::27::27:

Biz çok şanslıyızzzzz kiiii, gelir sizden tüyoları alır gideriz evlenincee:52::52::52:
Tabi erkek arkadaşımı bu çeneyi ömür boyu çekmeye razı edebilirsem:27::27::27:

hiç değilse senin razı edebilecek birin var bende o da yok ya:52::52::52:.Evet bir sürü evli arkadaşlarımız var.Ama ben en çok şeyden korkuyorum ilk olarak nasıl alışıyorsunuz ya kendi evinize insan kötü olur ya iki kişi evde kös kös oturmalar falan:37::37::37:

Evde cadı gibiyim ben valla:52::52::52:
Bi süpürgem eksik resmen:10:

Vuslat ablaaaa, benimkiii siteyi öğrenmesin diye ben yeni bi hesap açtım sırf buradaki bacıları
eklediğim. İstersen sen de ordan girip bakabilirsin bilgileri verebilirim:34:

tatlımm msn adresimden tanıyor herkes korkarım eşim öğrenir diye:18:

Ayy ben evde o kadar paspalım ki tüm gün pijamalarla dolaşabilirim:37::37:.Bekar olduğumdan mı ki acaba:26::26:

canım bekarken evimde bende öyleydimm:31:evlenince başka kocaya güzel bakımlı görüncez ki:12:
gözleri kaymasın dimii:51:

evde tüm gün annem bana bakıyo ben anneme:ssz::ssz:.Evlenince de öyle olurum ben heralde ya çok üşengeçim ben.Ama gezmeye inersem makyaj yaparım:52::52:

cilve diyosun yani:1::1:.Ya evde rahat olunması lazım yani p-t-t pijama terlik televizyon modu:27::27::27:

Bende de var malesef üşengeçlik tatlım:17: Bazen kendime bakasım geliyo, saçımı başımı yapıyorum,
beyfendiyle buluşmaya bi gidiyorum ne dese beğenirsin: Aşkım ben senin doğal dalgalı saçlarını seviyorum:30:

merwosh beğenmedi heralde bizi baksana hemen gitti:25::25::25:

Biz bize yeteriz kızzz :48:
Gideni yolla isterse dönsün sonra:21::21::21::21::21::21::21:

canım bekarken evimde bende öyleydimm:31:evlenince başka kocaya güzel bakımlı görüncez ki:12:

hiç riske girme ablam eşinin güveni sarsılmasın:50::50:

Evet bizde yaparık bişiyler demi melezim:52::52:

Bende de var malesef üşengeçlik tatlım:17: Bazen kendime bakasım geliyo, saçımı başımı yapıyorum,
beyfendiyle buluşmaya bi gidiyorum ne dese beğenirsin: Aşkım ben senin doğal dalgalı saçlarını seviyorum:30:

Biz bize yeteriz kızzz :48:
Gideni yolla isterse dönsün sonra:21::21::21::21::21::21::21:

Daha iyi fazla uğraşmazsın işte:32::32:

Kızlar ben kaçayım herkese allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalar:10::10::10:

cilve diyosun yani:1::1:.Ya evde rahat olunması lazım yani p-t-t pijama terlik televizyon modu:27::27::27:

Kesinlikle cilve,bak sana bişi diyim mi kocişim benim her istediğimi yapar :nazar: Çok paspal da olsan farkeden bişey olmaz:27: Dediğin modda olabilirsin,Bihter gibi gezemeyiz sonuçta:37: Ama işte kendine bağlamayı bilmek lazım:24:

hiç değilse senin razı edebilecek birin var bende o da yok ya:52::52::52:.Evet bir sürü evli arkadaşlarımız var.Ama ben en çok şeyden korkuyorum ilk olarak nasıl alışıyorsunuz ya kendi evinize insan kötü olur ya iki kişi evde kös kös oturmalar falan:37::37::37:

Ben de sıkılırım açıkçası başlarda:18: Alışmışım çenebaz kardeşime, 1 gün ondan
ayrı kalınca bile sıkılıyorum,,, evimden ayrılınca kötü olurummm:50:

Yok tatlım feys açmican kendine, benimkinden istediğin zaman girip bakıcaksın:34:
Özel mesaj attım sana :54:

Kaçırır mı senin gibi güzelliği o:21:

Tamam veriririz tüm tüyoları:1:

Saol bitanemmm :17::17: Ama ben erkek olsam kendimden kaçardım valla ne yalan söyliyim:52:
Çok kaprisliyim sankimmm:30: Çok ilgi bekliyorum, hemen küsüyorum kızıyorum:47:

Kesinlikle cilve,bak sana bişi diyim mi kocişim benim her istediğimi yapar :nazar: Çok paspal da olsan farkeden bişey olmaz:27: Dediğin modda olabilirsin,Bihter gibi gezemeyiz sonuçta:37: Ama işte kendine bağlamayı bilmek lazım:24:

Sizden öğrenecek çok şeyimiz var demi melezim:52::52::52::52:

Saol bitanemmm :17::17: Ama ben erkek olsam kendimden kaçardım valla ne yalan söyliyim:52:
Çok kaprisliyim sankimmm:30: Çok ilgi bekliyorum, hemen küsüyorum kızıyorum:47:

Aslan burcu musun?:27:

Bende de var aynı şeyler,ama dedim ya kocama her türlü nazım geçer :nazar:

Ama karşılıklı herşey,bende onun her dediğini yaparım kesinlikle:21:

hiç riske girme ablam eşinin güveni sarsılmasın:50::50:

Evet bizde yaparık bişiyler demi melezim:52::52:

Daha iyi fazla uğraşmazsın işte:32::32:

Kızlar ben kaçayım herkese allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalar:10::10::10:

Uğraşmıyorum hiç tatlım zaten. Mesela yarın buluşucaz,,, hiiççççç düşünmüyorum bile ne giycem napcam diye:52:
Duş aldım buraya gelmeden, saçlarımı topuz yapıp yatcam,, sabah da açıp gitcem o kadar:1::1:

İyi geceler tatlımmm ben de kaçıcam artıkkk:48::48: Allah rahatlık versinnnn:54:
bende cikiyorum esim istiyor pcyi :5::5:

Tivitiiii iyi geceler tatlımmm :16:

Ben de sıkılırım açıkçası başlarda:18: Alışmışım çenebaz kardeşime, 1 gün ondan
ayrı kalınca bile sıkılıyorum,,, evimden ayrılınca kötü olurummm:50:

Yok tatlım feys açmican kendine, benimkinden istediğin zaman girip bakıcaksın:34:
Özel mesaj attım sana :54:

bitanesiinn canımm benimm çokk sağol:16: :16:böylesi benim için daha güvenli eşim açısından:31:

iyi gecelerr elifiiimmm Allah rahatlık versiinnn :16::16:

meleziimm şimdi girip bakabilirmiyimm merak ediyorum görim sizii:48:

Back
X