Berenli Saatler :)

Bende samsundan tatlım 20yaşındayım bekarım öğrenciyimm.Menmun oldum tanıştığıma biz her akşam buradayz mutlaka bekliyoruz ona göre:16::16:

Ben çıkıyorum kızlar :16::16::16: hepinizi

bende memnun oldum canım ben gündüzde girmeye çalışırım akşamları zaten netteyim gelirim.iyi geceler

hehh işte orası bide.Sende iyi biliyinnn İst. heralde:27::27:

Biz her akşam buradayız canım gel bekleriz bu gece ıssız olduğuna bakma bu akşamlık böyle ıssız.Sen nereden canım

yok kiz hic bilmem ist. hic gitmedim,tahmin yürüttüm:ssz:

bu arada wcde tamam oley:27:

Jben geldim kimse yokmu mervecim tivitcim tsk ederjm kizlar.vuslat abla nasilsin.oglumda uyumuyor ya.telden de girmej zaten bir dert

Kızlar naber,ay kimse yok mu bugün:26:

Yaa hastaneye gittik ya kocam için,kan testinde bişey çıkmadı çok şükür..Ama doktor başka bir ile sevketti emar için,yarın sabah erkenden gidicez nasipse,çok korkuyorum dua edin nolur bişey çıkmasın :nazar::31:

Jben geldim kimse yokmu mervecim tivitcim tsk ederjm kizlar.vuslat abla nasilsin.oglumda uyumuyor ya.telden de girmej zaten bir dert

iyiyimm bitanemm:38:evet canımm telden gerçekten çok zor oluyor bende bi msjı 15dakkda yazıyorum

Yaa hastaneye gittik ya kocam için,kan testinde bişey çıkmadı çok şükür..Ama doktor başka bir ile sevketti emar için,yarın sabah erkenden gidicez nasipse,çok korkuyorum dua edin nolur bişey çıkmasın :nazar::31:

canım benim korma birşey çıkmaz Allah'ın izniyle inşallah
sıkma canını tatlımm:48:

twitiiiiimmm nerdesin yardım et oyunu anlamıyorumm deli olucamm:47:
kız sürekli yiyip wcye gidiyor kendi kendine eşya almak için tamir için napcam
tamir yap deyince satın al sayfası çıkıyor kredi kart nosu istiyorr:26:

canim ALLAHIN IZNIYLE BIRSEY CIKMAZ INSALLAH:16:

ablam tamir etmek icin orda arkadaslarindan iste felan yaziyordur ordan istiyorsun biz sana gonderiyoruz yuzde yuz oluncada tamir ediyorsun,ingilizce ya zor o yuzden S: :S

prostat olacak senin kız:27::27::27:

mecburen mecburen mecburuyetten annemler izliyo canım bende izliyorum çok saçma geliyo ama napam:31::31:

Hımm anadolu yakasına geçmiyoruz canım biz ya.Bizim fixx belli eyüp sultan, eminönü, mısır çarşısı, galata köprüsü, sonraa ne camisiydi yaa ayasofyanın karşısındaki oraya gidiyoruzz
Bizimkiler pek bilmiyo zaten yengemle annemle geziyoruz onlarda genç gibi olmuyo anca cami geziyoruz türbe geziyoruz tamam gezelimde azıcık istiklal falan yapsak bebek nişantaşı falan :27::27::27:

Ah canım asıl İstanbulun en mübarek en değerli yerleri oralar.
Çok şanslısınızki oraları geziyorsunuz bak kısmet olmaz o Eyüp Sultan felan herkese
Bol bol dua et o mekanlara gidince ama Tabi bi ortaköy yapmadanda gidilmez şimdi
Taksim Beyoğlunu sevmiyorum orası bana sıcak gelmiyor.

aayyy vuslat nasıl güldürdün beni :60: :60:

kızlar gece gelebilirim bekleyin beni :23::23:

günaydınnn

Evinizden Bereket,Bedeninizden Sağlık,Yüreğinizden Sevgi,Yüzünüzden Tebessüm Eksik Olmasın..
Hayırlı Cumalar...

millon kız sen nerelerdesin nasılsın canım

bende burdayım
ya girip çıkıyorum
çocuklar rahat durmuyo
nasılsın bakalım

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
Daha hazırda olan altınlarım gitti benim ahh ahh bigün bile takamadım

Back
X