Bende suan resim çekmek isterdiyse telden yukleyemiyorum resimleri. Ama hadi bilin bakalım nerdeyim:))))
türkiyede değilmisin yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende suan resim çekmek isterdiyse telden yukleyemiyorum resimleri. Ama hadi bilin bakalım nerdeyim:))))
Sorma akşam olunca ahanda böyle dağılıyor![]()
evrenimm hosgeldin....Kizlarrr unutuldukmuuuu ask olsu
Bı tek melezin yazmış Hoşbulduk guzelim
Hoşgeldin evrenim tabiki Türkiyedesinnn
Kız bende fotoğrafa bakıyorum göbeğim felan mı gözüküyor diye
Ne şişkosu len hiçtebilenem
Hee işte tv dolabım sehpa daha doğrusu
Berenimmmmm malesef resim net çıkmıyor:26:
Ama odamın bir kısmının daha önceden çekilmiş resmi varrrr buyrunnnnn
Eki Görüntüle 349476
hadii bakem parça parça bütün evi çekin de görelimm güzel oluyor böylee![]()
Berenim Allah kısmet ederse 5 saat sonra turkiyedeyim. Suan havalimanda tek basıma oturmuş uçağımı bekliyom
ay nekadar ferah ve düzenli bir odan var maşallah ya ben odamın resmini şu an çeksem savaş alanı![]()
Saol Evrenim inşallah gelirsiniz de misafir ederim çok mutlu olurum vallaaaO'dan cokkktatli melezim ins bı gün misafirin olurum
evrenimm hosgeldin....
melezimmm sende hosgeldin....
ordaki ayaklar bacaklar senin degilmi bi bacagin benim iki bacagim eder dombili![]()
Berenim Allah kısmet ederse 5 saat sonra turkiyedeyim. Suan havalimanda tek basıma oturmuş uçağımı bekliyom
Saol bitanem ama her zaman öyle değil malesefMesela şuanda
Saol Evrenim inşallah gelirsiniz de misafir ederim çok mutlu olurum vallaaa
Hoşbuldum tivitiiiiNaber kızzzz
![]()
meleziimm odan çok güzelmiş canımm orda bi yatak daha görüyorum sanki
berennnimm diyecek şimdi yine nelere dikkat etmişş![]()
elifteki keyfe bakarmısın kız sen ne içiyosun o boş kutu ne kek mi vardı ordaaaaaaaaa![]()