ya kuaföre gittik arkadaşıml ayyy dedi kuaför berbat kaşların nasıl dolaşıyorsun böyle dedi.Bende kaşlarım çıkmıyo anca bu kadar dedim kuaöfr kaş estetisyeniymişte:2::2: neyse arkadaşımda evet yaa çok ince hiç güzel değil dedi.Bunalımdayım elime jileti alıp vurasım var yani o kadar
ya kuaföre gittik arkadaşıml ayyy dedi kuaför berbat kaşların nasıl dolaşıyorsun böyle dedi.Bende kaşlarım çıkmıyo anca bu kadar dedim kuaöfr kaş estetisyeniymişte:2::2: neyse arkadaşımda evet yaa çok ince hiç güzel değil dedi.Bunalımdayım elime jileti alıp vurasım var yani o kadar
canim kaslarin guzel ne olduki biri biseymi dedi soyle doveyimYa kızlar çoğunuz beni gördü sizce kaşlarım çok mu kötü gerçek söyleyin ama
ceeeeee eeeeeeeeeeee
daha simdi yedim anacim ama hayir demem eline saglik,
senin için baklava yaptım hayırsız nerdesn
hosbulduk canimmmmhoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aaaa beren valla annen kıskanmış.ama hiç senin yemeklerinin yerini tutarmı annemmm deseydin
Ahh canım yazık yaa kıyamam
yok canım burcum balıkk
hoşgeldin cnım
Evet tatlım o benim o kaşlarda benim
canim kaslarin guzel ne olduki biri biseymi dedi soyle doveyim
ceeeeee eeeeeeeeeeee
bende börek yapmistim ne tesadüf
hosbulduk canimmmm
kızçelerim ben çıkıyorum bugün sabah 6 da kalktım
gözlerim kapanıyo hepinize hayırlı geceler allah rahatlık versin
Hoşgelmişsen helvacanım
çok seviyorum ben seni yaaaaaaa
evet kuzum benim ana kıskandı ama boşa kıskandı ben onun yerine kimseyi koymam
Canım hayır güzel bencede
Sen bide benimkileri görsen
ben senin bugün değişik bir havada oldugunu anladım sorcaktım sen iyimisin diye belki anlatırsın diye sormadım
o estetisyen bozması kendi kaşlarına baksın önce bir sakın aptal birine uyupta kaşlarına jiler milet vurmaaaaaaaaa
tatlım beyenmıyorsan şeklını deyışe bılrsı.ama ben bir problem goremedım
canim kaslarin guzel ne olduki biri biseymi dedi soyle doveyim
ceeeeee eeeeeeeeeeee
bende börek yapmistim ne tesadüf
hosbulduk canimmmm
Gayet düzgün ve güzel canım
Ben olumsuz bir şey görmedim bebeğim
Yüzüm ay gibi zatenn
Ay gibi parlamışsın fotoda yani
Berenim gidiyor musun ya ah canım uykun geldi senin Hadi git yatda dinlen valla bi güzelkızçelerim ben çıkıyorum bugün sabah 6 da kalktım
Aaa kuaför cadolozuna bak
Yok tiwim valla doğruyu söyledim sen iki gün mü ceza aldın kızhosbuldukkk bandasiimmmm sen benden once geldin siteye yanlis ssatmi verdin kiz
Wiiy yavrimmmbendee seviyorum siziiiiiiiiii
bosver canim ya kuaför para kazanmak icin soyler de soyler kaslarin iyi bu kadar cikiyorsa ne yapacaksin bosveeer
O kendi kaşlarına baksın
Kuaför banada demişti,kaşlarını çok bozmuşsun diye
Onlara neymiş hayret bişey,sorduk sanki ukala şeyler
Boşverr ben boşverdim canım
Berenim gidiyor musun ya ah canım uykun geldi senin Hadi git yatda dinlen valla bi güzel
Öptüm Allah'a emanet ol canım
Aaa kuaför cadolozuna bak
Kız sende inandın mı buna ee yuh yani
Manyak mı ne kadın tahtası eksik galiba
Arkadaşınada aldırma belliki seni çekemeyen biri
Çok çocukca geldi bana yaptığı
yaaa kuaför dedi dedi arkadaşmda dedi bide erkeklerde vardı kuaöfrde teki bizdende diğeri yakuşukluydu
ya var ya o kadına aldırdığımdada aynı şekli aldı o değişik almadı ki.Çıkmıyo çıkan bu:26::26:
Ya ona çok canım sıkkın değil tatlım ya artık işe girmek istiyorum okuyorumda ne yapmak istediğimi anlayamıyorum
canım ben kaşlarım ince ve kısa çıkmıyo kaşlarım ebn biraz tüysüzüm.Şöyle kapkara kapkalın kaşlarım olsaydı keşke
heee dövv kığğğğ yaaa itten ite soktu beni kuaför kız 3 ay uzatacakmışımdaa öyle gidip aldıracak mışım
Ayy çok sağol bitanem de kadın sinirimi bozdu ona aldırmıyorum bak kesin ondan
Yok tiwim valla doğruyu söyledim sen iki gün mü ceza aldın kız
Sebebi gördüm ama anlamadım bir şey yaa
MEsaj attım neden diye cevap gelmedi
Wiiy yavrimmm
iyi geceler tatlım niye bu kadar erken kalkıyorsun ya
ona gideyim diye öyle yaptı o
yaa sormadım haa arkdaşım kaşlarını almaya götürdüm oraya bende oraya aldırdım bir-iki defa ama ben çok kızarıyorum diye eve ykın bir yer tercih ettim.Arkadaşıma güzel olmuş kaşların diyodum kiiii 'sen arkadaşınınkini çok beğendim ama senin kaşların ne alemde görmüyor musun ne biçim olmuş nasıl sokağa çıkıyosun'ded bana keşke kapıya çıkıp aha böyle çıkıyom deseydim
Bide bana paket satmaya çalıştılar sanırım sattılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?